Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניינת לקנות מזדה 3 שנת 2005

הבעיה שלי היא

אני מעוניינת לקנות את הדגם עם הסאן-רוף (נדמה לי יש רק בדגם 2.0) ואני רוצה לקנות ממגרש מהסיבה הפשוטה ששם מקבלים מימון בריבית שנמוכה מהריבית שמקבלים בבנק, פריסה של תשלומים ל 5 שנים ומקבלים אחריות.קיבלתי המלצה מחברה שקנתה קולרולה ,ללכת למגרש של אוויס.היתי שם ויש שם רק את הדגמים של 1.6 בלי הסאן-רוף והחישוקים.

בדרך הביתה נכנסתי לעוד מגרש (נדמה לי "קל אוטו") ו גם שם רק מאזדות 1.6 :cry:

אני מתחילה להיתייאש .

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הדגם שאני מעוניינת בו?

פורסם

יש כמה כאלו בלוח פוקוס של השבוע.

בכל מיקרה כל מזדה 3 2.0 ליטר באה עם סאן רוף והיא דווקא די נפוצה.

פורסם

אולי אתה יכול להפנות אותי ספציפית בבקשה

אני בדקתי ביד 2 בחלק "הצעות מסוכנויות" וכולן שם 1.6

פורסם

תנסי אולי בחברה של מאזדה.

יש להם שם מכוניות של אנשים פרטיים שעושים טרייד אין.

שווה לנסות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

ברור שאצל חברות ליסינג והשכרה יש רק 1.6 ליטר, אלו כל עודפי הליסינג וההשכרה ואלו תמיד מגיעות ברמת הגימור הנמוכה ביותר. הרבה יותר קל יהיה למצוא 2.0 ליטר מפרטי. אני לא חושב שתצליחי למצוא כזאת עם אחריות ומימון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם אומרים שבמגרשים יש רק עודפים של ליסינג. נראה לי שאתם צודקים,כל המכוניות שראיתי לא מצאתי אוטו אחד מאבזר.

אתם ממליצים לוותר? כי חוץ מהמגרשים שאני מכירה אני לא יודעת איפה עוד לחפש..:cry:

פורסם

את לא חייבת לוותר, פשוט מומלץ לעבור לחפש בלוחות העיתונים - שם אולי תמצאי רכב מתאים מבעלות פרטית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קשה למצוא 3 2.0 ליטר עם בסנרוף מהסיבה הפשוטה היא לא נפוצה ואם יש פה ושם לרוב מפרטי ו-5 דלתות (האצ'בק) כפי שצוין מעלי הרוב 1.6 הפשוטות מעודפי ליסינג/השכרה. מה שכן דרושה סבלנות רבה ולחפש בכל דרך אפשרית.

בהצלחה

פורסם

קשה למצוא אחת כזו כיוון שעלותה כחדשה הייתה כמעט כמו ה 6 ולכן אני מאמין שאף אחד לא היה מוכן להוציא סכום כזה על רכב קטן.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם אתה לא מאמין אתה לא צריך לרשום שקשה למצוא, אתה צריך לרשום שאתה חושב שיהיה קשה למצוא.

המזדה 3 הכי יקרה עלתה בזמנו בערך 25k פחות מה6 אם אני לא טועה

אין שום בעייה למצוא מזדה 3 2.0 ליטר.

לרוב חברות הליסינג יש במלאי, השאלה היא רק מתי הן יוצאות למכירה.

בכל מיקרה אין בעייה של מחסור גם אצל אנשים פרטיים.

אל תיתפשרי על 1.6, חוץ מהסאן רוף והעור על ההגה והידית הילוכים יש לה esp (ושלא נדבר שעוד 45 סוסים משפיעים המון)

כנסי ללוח פוקוס, יש שם 2.

תיתקשרי לסניפי המכירה של ניו קופל,אלדן,אלבר וכ'ו.

בכל מיקרה אני ממליץ לך לוודא שהרכב היה בליסינג ולא בהשכרה (שגם לא בטוח שזה בסדר אבל נגיד ש...)

פורסם
קשה למצוא אחת כזו כיוון שעלותה כחדשה הייתה כמעט כמו ה 6 ולכן אני מאמין שאף אחד לא היה מוכן להוציא סכום כזה על רכב קטן.

מסתבר שהאמונה שלך לא מבוססת. יש לא מעט מאזדה 3 בגרסת שני ליטר (חפש גלגלי 17").

לפי אותו הגיון, גם לא היית רואה על הכבישים פולקסווגן פולו, סיוויק האצ'בק (שעולה יותר מכמעט כל מכונית משפחתית גדולה, וכמעט כמו פאסאט, וכמו אוקטביה vRS, אלוהים ישמור), או כמעט כל מכונית קומפקטית עם מנוע שני ליטר (שלרוב מתקרבות מאוד לאחיותיהן הגדולות מבחינת מחיר. אבל אתה כן רואה כאלו. אז לא צריך להאמין בכל דבר, הא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...