Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הייתי מעוניין לדעת מהו המחיר המומלץ לרכב סיטרואן C5 ע"פ מחירון לוי יצחק.

נתוני הרכב:

שנת 2004,

מנוע 1800 (לא זוכר את שם הדגם המדויק אך למיטב זכרוני רק דגם אחד מגיע עם מנוע 1800 סמ"ק),

יד ראשונה (בבעלות חברה),

הרכב עבר 130,000 ק"מ,

מראה חיצוני ופנימי תקין.

למרות מצב מכני תקין, האם ל-C5 מהשנתון המדובר יש איזשהן בעיות נפוצות שיש לשים לב אליהן?

הייתי מעוניין לדעת את המחיר לפני ואחרי ההורדות על בעלות חברה והקילומטרז' הגבוה, לפי מחירון "לוי יצחק".

ומהחברים שמבינים קצת יותר בשוק המכוניות - מהו המחיר המומלץ.

תודה לעוזרים.

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

הייתי מפחית 40-50 אחוז מהמחירון הלא משוקלל. קח בחשבון שיהיה מאוד מאוד קשה להפטר ממנה.

ל-C5 בכלל אין שוק מזהיר, זה של ה-1.8 מזעזע (חלק מזה עקב עגלתיותה, וחלק בשל רגישות לחורים בבלוק מכיוון שהוא עשוי מאלומיניום), וכאן עוד מדובר על רכב עם קילומטראז' גבוה ומחברה.

תעשה ניסוי - תרים טלפון ללובינסקי ותתעניין ברכישת C5 חדשה. בקש הצעת מחיר בגין הרכב הזה וספר לנו מה הם ענו...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
וזה גם היתרון של מי שקונה רכב כזה - רכב מפנק במחיר אפסי יחסית למתחרות.

נכון, אבל עדיף לקחת אחת כזו שהוא גם יוכל להפטר ממנה בעתיד.

נאמר 2.0 ליטר פרטית 2002 עם 100K. אני לא בטוח שהיא תעלה יותר.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שי, אני חושב שאתה טיפה מגזים בנושא העגלתיות, כפי שאתה מכנה אותה, של ה- C5 עם מנוע 1.8 ליטר.

מה לעשות ובעוונותי אני בעליה של אחת כזו.

מטוס קרב היא לא, אין ספק, אבל היא רחוקה מהקיצוניות השניה גם כן.

לשם השוואה, עם 115 כ"ס על 1330 ק"ג, מצבה לא גרוע הרבה יותר מזה של פוקוס (100 כ"ס על 1250 ק"ג), 307 (110 כ"ס על 1300 ק"ג) או אפילו מאזדה 3 (105 כ"ס על 1280 ק"ג).

מנוע גדול תמיד משמח יותר, אבל המכונית בהחלט אינה כרכרה זוחלת כפי שאתה מתאר.

פורסם
שי, אני חושב שאתה טיפה מגזים בנושא העגלתיות, כפי שאתה מכנה אותה, של ה- C5 עם מנוע 1.8 ליטר.

מה לעשות ובעוונותי אני בעליה של אחת כזו.

מטוס קרב היא לא, אין ספק, אבל היא רחוקה מהקיצוניות השניה גם כן.

לשם השוואה, עם 115 כ"ס על 1330 ק"ג, מצבה לא גרוע הרבה יותר מזה של פוקוס (100 כ"ס על 1250 ק"ג), 307 (110 כ"ס על 1300 ק"ג) או אפילו מאזדה 3 (105 כ"ס על 1280 ק"ג).

מנוע גדול תמיד משמח יותר, אבל המכונית בהחלט אינה כרכרה זוחלת כפי שאתה מתאר.

ראשית, גם הפוקוס הנ"ל ככל הנראה די חלשה, לא יצא לי לנהוג עליה עדיין (למזלי?).

שנית, לא כתבתי שיש להמנע ממנה בשל הסיבה הזו, אלא שהשוק שלה בעייתי כתוצאה מחולשתה. זו תדמיתה בשוק, כמו של רוב מכוניות המנהלים 1.8 שסחירותן בעייתית, למשל המונדיאו דור ראשון או הגאלאנט 93-96, שתיהן נוסעות טוב עם מנוע 1.8 (אולי כי הן שוקלות 200 קילו פחות מ-C5, המנוע שלהן חזק באותה מידה והגיר יותר משתף פעולה עם המנוע), אבל מה, לא נמכרות טוב.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תודה על העזרה.

הגעתי עם המוכר למחיר של 52,000 ש"ח. מה אתם אומרים?

יש לי מחירון של חודש ינואר (73,000) ואני לא יודע אם המחיר השתנה מאז. הייתי שמח אם מישהו בעל מחירון "לוי יצחק" עדכני היה רושם את המחיר.

פורסם

לשי: אף דגם לא סחיר, ובדקתי את השוק טוב טוב. עם ישראל יודע ומבין, דוחה את המכונית הזו באופן גורף, וטוב שכך. נשאר יותר בשבילנו. לא התרשמתי שה 1.8 פחות מבוקש מ 2.0 - על שניהם מרחפת קללת ההידראוליקה.

לפותח השרשור:

יש ב YNET מחירון עדכני.

תקלות שכיחות :

1. בדגם PACK - מראות מתקפלות שנעצרות על השמשה - קרובות לסוף חייהן.

2. מזגן מפוצל - להעביר 5-6 פעמים בין קור (16 מעלות) לחום (28 מעלות) בצד של הנהג - תקלה שכיחה היא שהמזגן מתחיל לחמם באופן קבוע אחרי הניסוי הזה.

3. ידית איתות - רופפת, לא חוזרת בסיבוב הגה חזרה למרכז.

4. בחזית תא מנוע צינור הגה כח, נוטה לנזול במחבר שבין הגומי למתכת.

5. משאבה הידראולית חשמלית - ממוקמת בדופן תא המנוע בצד הנוסע - נזילה בחיבור לצינורות המזינים אותה.

פורסם

תודה רבה לכולם.

אם למישהו יש מה להוסיף אני אשמח, גם בקשר למחיר עליו התפשרנו בינתיים.

פורסם

LBL בחייך, כנס לYNET רכב, יש שם הפניה למחירון לוי יצחק. זה יעלה לך עלות שיחה סלולארית למשך זמן הבדיקה במחירון, נניח דיברת 2 דקות עם חבר!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בעית הקירור/חימום קשורה למנוע-צעדים חשמלי וקטן שאחראי על מדף ניתוב האויר. מי שכבר החליף בעבר קיבל מנוע חליפי ללא הבעיה הנ"ל. כדאי גם לבדוק נעילה ופתיחה של דלתות. אצלי הלך המנגנון כבר בשלוש דלתות. משהו כמו 500 ש"ח לדלת כולל עבודה. מצאתי שיטה לסדר לבד. היצרן של המנגנון, שדרך אגב מייצר גם עבור פולקסווגן, לא עשה עבודה טובה מספיק. המנגנון נוטה להיתקע במצב פתוח או סגור אחרי כמה שנים.

באופן כללי רכב מדהים במחיר מצחיק. דווקא בתחום ההידראוליקה התרשמתי שהמצב טוב. בינתיים בסביבתי הקרובה יש מי שהחליף מנוע או גיר ברכבים אחרים עם נסועה דומה, כך שלא רק סיטרואן מתקלקל. ביניהם ניתן למנות איסוזו טרופר (מנוע וגיר), רנו מגאן (כמה שהחליפו גיר), פוקוס (גיר) וקורולה אחת (מנוע ב- 160 אלף).

• תוכן חדש...