Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר + חלב, לא בריא ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולחשוב שהכל התחיל מסוגיה אתית של "לא תבשל גדי בחלב אימו".

מכאן לקחו את זה למחוזות הזויים...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולחשוב שהכל התחיל מסוגיה אתית של "לא תבשל גדי בחלב אימו".

מכאן לקחו את זה למחוזות הזויים...

מחזק.

התנ"ך פתוח לפרשנויות, והדתים פירשו את זה איך שבא להם.

באותה מידה הפירוש יכול להיות שלא תבשל בשר של גדי בחלב אימו..:lol::roll:

אני בעצמי קצת נגעל לערבב בצורה אחידה בשר וחלב, כמו להוריד חתיכות שווארמה שנתקעו בשיניים בכוס חלב,

ואני בטוח שזה רק דפקט פסיכולוגי, כי גדלתי במשפחה שמאמינה בהפרדה בין בשר לחלב.

אביחי

פורסם

אתם חושבים לא נכון על אכילת בשר וחלב,

אף אחד מאלו שכן מערבבים לא שם גוש בשר בסיר ומבשל אותו בחלב.

גם לא אוכל סטייק ובימקום לישתות קולה הוא שותה כוס חלב.

עירבוב בשר וחלב נעשה בדרכים אחרות כמו גבינה על המבורגר, רטבים חלביים לבשר (שמנת פיטריות, חמאה ובזיליקום וכו'), נקניקים בטוסטים ופיצות

מה שהכי קרוב ללישתות בשר וחלב שניתקלתי בו כמנת הגשה היה שבאיזה מסעדה הודית הזמנתי עוף "אדום", זו מנה כל כך חריפה שהם מצרפים אליה משקה יוגורט בטעם מנגו (אם לא שותים את היוגורט עם העוף החריף אז יש מצב שהחריפות תעשה נזק בקיבה/מעיים לטענתם)

יש מצב שיש להם את אותה מנה עם בשר , אבל זה בטוח לא יגיע כמו סטייק על האש אלא כמו צלי בתנור

וכמובן קורה מספר פעמים שאחרי ארוחה בשרית אוכלים גליגה או עוגת גבינה או סתם פותחים את המקרר ושותים את השקית שוקו של האח הקטן שלא הוריד את הזבל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שטויות מוטי, כולם יודעים שאם תערבב בשר וחלב אדוני ישלח עליך ברק ותמות במקום.

אז במדינות שמערבבות תוחלת החיים חייבת להיות קצרה יותר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
1. מה לא בשרי בביצה שנחשבת לפרווה אם מאותה ביצה בלי שניכנס לשם או יוצא כלום ובסוף הדגירה יוצא גוזל בשרי לחלוטין

2.מה לא בשרי בדג ? זה בשר לכל דבר שזז לו עם גוף בעל עצמות ויש בו דם, מערכת עיקול, לב , ריאות וכו'.

1- הוא ביצה ולא עוף. זה כמו ההבדל בין החלב החלבי של הפרה הבשרית. לך תסביר את זה.

2- דג זה דג, עוף זה עוף, בשר זה בשר וכן הלאה.

הרי אתה גם ככה לא מקיים את המצוות- מה לך לחפש את טעמן?

אגב, אין בר דעת [דתי או לא] המקשר בין שמירת המצוות לבין אריכות ימים.

dirty old man

need love too

פורסם

יואל, יצא לי לשוחח עם לא מעט נבערי דעת שטענו בלהט שאכילת בשר וחלב ביחד היא פעולה לא בריאה, ואם זה באמת היה המצב, הרי שהאיטלקים למשל, שחיים על כל מיני פסטות עם רטבים בשריים וגבינות מעורבבים, היו צריכים למות לפני גיל 40 באופן ממוצע.

בקיצר, זה בולשיט, ובחייאת דינק, מי אוכל סטייק ושותה כוס חלב?!

סטייק אוכלים כשהוא מלווה ביין טוב :-P!

מוטי

פורסם
השמועות אומרות שזה מזיק לטווח הארוך בחיים, לגבי הוכחה כתובה אף פעם לא ראיתי אבל אני מאמין שזה נכון.

אפשר היה לסגור את הדיון כאן. זה לא מזיק בשום צורה, אבל אם זה עושה לך טוב בלב להאמין שכן, שיהיה לך בכיף.

נ.ב. עזבו בשר וחלב ביחד, הכיף האמיתי בלאכול לא כשר זה השויין.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לי גם היתה בעיה כזו ומבחינה מצפונית עדיין יש לי ולכן אני לא מכין או מבשל בבית בשר עם חלב. א ב ל ! מישהו פה אכל פעם לזניה בשרית עם שכבת גבינה מעל? טאקוס ואנצ'ולטוס? אי אפשר להפסיק.

גם אני טענתי פעם שזה לא בריא, אבל מאז עבר הרבה בשר טחון עם גבינה בקיבתי ולא חליתי מזה.

אני גם די אוהב לשתות נס קפה אחרי האוכל ולא תמיד קפה שחור, ומה עם גלידת וניל על פאי? - עם זה דווקא הרגשתי שחרור מסוים. :-D

בריאות לכולם!

פורסם
שטויות מוטי, כולם יודעים שאם תערבב בשר וחלב אדוני ישלח עליך ברק ותמות במקום.

אז במדינות שמערבבות תוחלת החיים חייבת להיות קצרה יותר.

הם אוכלים בשר וחלב תוך כדי ישיבה באוטו.

פורסם

אם מה שהוביל אותך לשאלה הזו ,זה איזה רב שמספר על מחקרים ,אז שמעתי על אין סוף מחקרים .

מבשר וחלב דרך חזיר ועד שתפילין בריא לעור .

בתהליך החזרה בשאלה הארוך שלי חיפשתי את המחקרים האלה לא מעט ,ולא מצאתי אפילו אחד .

מה שכן מצאתי זה ר"מ (רב מחנך כמו מורה) אחד שאמר לי שמה שמשנה זה אם אתה מאמין במעמד הר סיני או לא.

אם כן אז למי אכפת מה בריא,אם לא אז באמת למי אכפת....

לי אישית הסיפור הזה נשמע קצת מופרך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שיואו !

** המון המון תיאורים זדוניים שהעדפתי לשמור לעצמי.

אני צריך סימוכין לזה, אני לא יכול לנפנף "תעשה חשבון לבד" או יש לי איזה בוריס בפורום שאוכל ככה, זה לא מעניין אותי מה אתם אוכלים או במה אתם מאמינים, אני צריך מחקר שמראה שאין בעייה לבשל את הגדי בחלב של דודה שלו !

:shock:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נסה לחפש ב"חופש", או לחילופין נסה לבקש מהם שיחפשו בשבילך (אם לא תמצא).

מי שלא טעם צ'יזבורגר או פיצה עם פפרוני\אנשובי\בשר עוף (זה משהו שאני מכין לעצמי לפעמים), פשוט לא יודע מה הוא מפסיד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני צריך סימוכין לזה...אני צריך מחקר שמראה שאין בעייה לבשל את הגדי בחלב של דודה שלו !

איך כבודו היה מציע שהמחקר יתנהל?

בבקשה להציע מודל מחקרי אמין ועם ביקורות מתאימות, שיקחו בחשבון אורח חיים, נטיות גנטיות ואת מקור הבשר והחלב.

בקיצור, גם אם תמצא איפשהו "מחקר" כזה, הוא לא יהיה שווה את הנייר (או המסך) שהוא רשום עליו.

זה ש"מעריב" ו"ידיעות" מפציצים אותכם כל פעם ב"מחקר חדש גילה כי..." לא אומר שכל המניפולציות הסטטיסטיות האלו הן אמת.

ודרך אגב, רק תנסה לבשל את הגדי בחלב של הדודה שלו - היא לא תפסיק להזכיר לך את בכל פעם שתפגשו לסדר...

• תוכן חדש...