Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיזמון בסניק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד בפני רכישת סניק, וכטיפול ראשון (הרכב מודל 2003 , עם כ 75,000 ק"מ), ארצה כנראה לבצע טיימינג לרכב.

בקראסו דורשים 2500 ש"ח כולל מע"מ רק לטיימינג.

סביר , יקר, זול ??

תודה למגיבים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יקר מאוד, כנס ל"מוסך רון" וקח הצעת מחיר.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בדיוק לפני שבוע הייתי בחנות חלקים,לפני היה בחור ששאל כמה עולים חלקים לטימינג של סניק.

המחיר שהחנות מוכרת למוסכים הוא 1000 ש"ח,לבחור הוא הסכים למכור ב 770.

החלקים,לפי מה שאני זוכר הם :רצועה,ושני מותחנים. אולי יש עוד משהו,אבל אני לא בטוח.

בכל מקרה עכשיו אתה יודע כמה המוסך מרויח עלייך...:wink:

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יעזור אם תגיד האם מדובר בסניק דור ראשון או שני.

לדור ראשון יש ריקול לפולי מנוע. והמחיר לטיימינג במורשה סביר בתנאי שהוא כולל הכל +משאבת מים.

Veni Vidi Vici

פורסם
יעזור אם תגיד האם מדובר בסניק דור ראשון או שני.

לדור ראשון יש ריקול לפולי מנוע. והמחיר לטיימינג במורשה סביר בתנאי שהוא כולל הכל +משאבת מים.

לעניות דעתי מודל 2003 היא דור שני , לא ?

בקארסו חיפה ביקשתי החלפת טיימינג, לא ציינתי דבר על משאבת מים.

פורסם
השאלה שלי הייתה אם מדובר בסניק II או הראשון.

למיטב זכרוני מדובר בראשון בשנה זו. איזה מנוע ?

למיטב זכרוני, המודל אשר נמכר כיום הוא דור II , והוא החל משנת 2004 , הסניק המדוברת הינה ממודל 2003, מנוע 1.6 ליטר אוטומטי. (לצערי אין להשיג ידני).

פורסם

ליצרן היה ריקול על פולי מנוע ועל כן כדאי לעשות בחרה. כמו כן, תוודא שמשאבת המים מוחלפת. לא שווה לחסוך 300 ש"ח ועוד זמן מועט לפרק שוב הכל. אם תרצה הכוונה, המלצות ועצה, ה.פ.

Veni Vidi Vici

פורסם

היי

גם בבעלותי רנו קליאו המחיר זהה, דע לך לפי ספר רכב צריך להחליף את כל הרצועות כולל משאבת מים כל 5 שנים או 12000 המחיר הוא בערך 4500 כולל עבודה יקר מניסיון אני הלכתי לא למורשה החלפתי טיימינג ומשאבת מים, כעבור חודשיים ניקרע לי פולי מנוע- יש חיסרון ברנו כל הרצועות קשורות אחת לשנייה אז תחליף גם פולי מנוע (ממליץ בחום אצל מורשה מה שחסכתי ביזבזתי 800 בתיקון ושיפוץ)

אני ממליץ חכה עוד שנה (5 שנים ) ואז תחליף אם הרכב היה מטןפל לא סביר שיקרה כלום ברגע שפותחים מתחילים להיכנס לבור

• תוכן חדש...