Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz Mille עולם אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מפרסם שוב התרד משום שנעלו אותו עקב סימני פיסוק מיותרים:

שלום לכולם,

ראיתי כאן שהסט הזה עולה הרבה בפורום, אך כל פעם אומרים שלא יצא לשמוע אותו.

אז ככה,

קשה לתאר במילים סאונד מושלם, אבל אפשר לומר שאחרי ששמעת. התמכרת! נקודה.

אין יותר טוב.

ואת זה אומר לכם אדם שהוציא מהרכב שלו אפילו את הסט האגדי של מורל (סופרימו).

אך כמובן שצריך להסתכל על כל המכלול וזה כולל מגבר אודיסון VRX (דרך אגב התאמה מושלמת לרמקולים), Eclipse CD7000, חוטי כסף של אודיסון, CLASS-A-BOOSTER, איטומים, הגברה בבי אמפ וכו'.

הקרוסים של המילה מיוחדים מאוד, גם מבחינת איכות הרכיבים (וכן הכל מיוצר ע"י הרץ") וגם מבחינת האפשרות ליצור STAGE מושלם ברכב ללא צורך ב TA דיגיטלי, וללא משחק בשום פאזה של הטווטרים - מנגון ה HFC.

הקרוס נבנה, נבדק והותאם ע"י מהנדס של הרץ בתוך רכב, כך שיצרו התאמה מושלמת בין האלמנטים ולמבנה הבעייתי של הרכבים. (יש דיוידי שמתאר את ייצור הסט)

סתם לידע כללי - לפני התחלת הייצור של הוופרים, הרץ ניסו 30 חומרים שונים למימברנה עד שמצאו חומר מתאים, עשו בדיקות שלא להאמין, ביצעו סימולציות עם תוכנה ומכשור מיוחד על מנת לנתח כל תזוזה במצבים שונים.

הטווטרים די דומים באופיים למורל סופרימו אך יותר מפורטים ונעימים לאוזן.

אני מספר לכם את כל זה על מנת שתבינו שביצור הסט הזה בניגוד להרבה אחרים, ההשקעה, הדייקנות ואי ההתפשרות בפיתוח ובעלות הרכיבים.הצליחו ליצור מוצר מדהים שהניב תוצאות שטרם נראו, או יותר נכון נשמעו.

למידע נוסך אתם יכולים להוריד אתה user manual מהאתר של הרץ

מקווה שזה עוזר לכם "להכיר" קצת את הסט הזה, אני אישית אשתדל מאוד להגיע לאחד המפגשים ולהשמיע לכל האנשים שמאוד מעוניינים להתרשם אישית מהסט, ומעוניינים סוף סוף להגיע לסאונד אחר שירגש אותם בכל פעם שהם נכנסים לרכב.

וכמובן להפסיק ולשנות בכל חודשיים רמקולים....(תזכרו שהזול בסוף יוצא יקר)

* אין במסמך זה מטרה לשווק את חברת הרץ אלא רק לספר עובדות אישיות שלי מהשטח, מה שגם זהו סט יקר שרבים לא יהיו מוכנים להשקיע ולדעתי הסט הזה משווק את עצמו. צריך רק לשמוע

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני מקווה מאוד שתעשה לנו כבוד ותבוא למפגש מרכז הבא :twisted::-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

**תוכן ההודעה נמחק, אתה לא צריך לברר שום דבר חוץ מאשר איך כותבים בפורום בצורה נורמלית (ולא כמו בצ'אט), ובדיוק בשביל יש את כללי הפורום**

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מסכים עם כל מילה שנאמרה כאן לגבי הסט הנ"ל וחברת הרץ בכלל.

לי יש סט 3 חלקים, כאשר המיד-באס הוא של המילה, מידים של HI-ENERGY וטוויטרים של...(לא לפרסום :) ).

הכל מוגבר ע"י VRX ונשלט ע"י ECLIPSE CD-7000.

חוויה.

אקווה להגיע במפגש הקרוב, על מנת שמי שרוצה יוכל להתרשם.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
סט שני חלקים עם הקרוסים כמובן

עולה 12000 ש"ח

12 אלף ?? או אלף מאתיים ??:wink:

12 אלף זה קצת הזוי

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כל רכיב שתקנה ב 12000 שקלים - אתה תאמר (לא אתה פותח התר'ד, אלא באופן כללי) שהוא נשמע טוב.

אחרת, תרגיש דיי טיפש עם עצמך ועם הקנייה.

אני קניתי הייבריד ב 1200 שקלים ואני יכול לומר עליו בדיוק אותם הדברים.

פורסם

גל, מילה במילה.

להוציא 12,000 ש"ח על קומפוננט זה מכובד מאוד, אבל בסכום הזה אפשר היה לקנות דברים הרבה יותר נחמדים + להישאר עם עודף.

אבל אם אתה מבסוט - זה מה שחשוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני זוכר כשביררתי מחירים לגביי סטים של הרץ:

אז המייל 2 חלקים עלה 5000-6000 ש"ח,

וה-3 חלקים עלה 9000 ש"ח.

12,000 ש"ח נראה לי מופקע ביותר..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

סט לא נמדד במחיר שלו

זה דומה לוויכוח על פיוניר ב120 שקל ומורל ב1200

מה ההבדל?

זה פורום אודיו, יש דברים ששווים את הסכום ויש כאלה שלא

יש כאלה שיודעים להעריך דברים מסויימים ובשבילם זה יהיה PRICELESS

ויש כאלה שטוב להם עם מעט

יש כאלה שממש נהנים לשמוע עם R&Y ולא ירגישו בהבדל בינם ל ג'נסיס אבסולוט

יש כאלה שבטוחים שה LIGHTNING AUDIO שלהם טוב כמו ג'נסיס ויותר חזק ממנו

"להוציא 12,000 ש"ח על קומפוננט זה מכובד מאוד, אבל בסכום הזה אפשר היה לקנות דברים הרבה יותר נחמדים + להישאר עם עודף."

אחת ההצהרות שלא מתאימות לפורום אודיו, אולי לפורום שיפורי מנוע.

הרבה יותר נחמדים? אולי במחירי סוחרים

ולגל

אני קניתי הייבריד ב 1200 שקלים ואני יכול לומר עליו בדיוק אותם הדברים. רק שהם לא יהיו נכונים

צא מהרכב שלך ותעבור לרכב עם ההרץ המדוברים ותגיד שהם דומים/קרובים/שווים אותו דבר

פורסם
גל, מילה במילה.

להוציא 12,000 ש"ח על קומפוננט זה מכובד מאוד, אבל בסכום הזה אפשר היה לקנות דברים הרבה יותר נחמדים + להישאר עם עודף.

אבל אם אתה מבסוט - זה מה שחשוב.

איתמר.

איתמר (וגם גל), אני לא מאמין עליך.

כמו שנאמר בכמה הודעות מעלי, תגובה כזו מתאימה כתגובה לפורום שיפורי רכב.

בנוסף, אין לי צל של ספק שמעולם לא שמעת אותם. וגם אם כן, התגובה שלך ממש לא במקום.

לכן, איתמר, במקום לצאת בהצהרות כאלו ואחרות, אני מציע שתאזין קודם לסט המדובר, ואז תחווה דיעה.

רזי.

פורסם

מחירי סוחרים? לא ממש.

לקנות זוג רוולייטורים + זוג טוויטרים מסדרה 9000 של סקאן ספיק ועוד להישאר עם עודף.

לקנות סט של סיס-לוטוס ולהישאר עם הרבה עודף.

לקנות סט של ג'נסיס אבסולוט ו -כמה מפתיע- להישאר עם עודף.

לקנות סופרימו פיקולו ואת ההמשך תשלימו לבד.

12,000 ש"ח על סט של חברה שלא מתיימרת להיות היי-אנד זה פשוט לשלם על מותג כאשר בהרבה פחות כסף ניתן לקבל תמורה הרבה יותר גבוהה.

אני בטוח שמדובר בסט טוב ומוצלח, אבל אני חושב שבעת קניית סט רמקולים השיקולים צריכים להיות קצת אחרים. עם כל הכבוד, יש דרכים יותר טובות לבזבז 12,000 ש"ח.

איתמר.

(עריכה: אני מצר מעמקי נשמתי אם זה נשמע לכם כמו "פורום שיפורי רכב", אבל באמת שיש דברים יותר טובים שכסף יכול לקנות. מי שדעתי לא נראית לו מוזמן להתעלם מההודעה הזאת)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

יש לי חדשות בשבילך. אולי אפילו מאוד מרעישות - HERETZ דווקא כן מתיימרת להיות חברת היי-אנד, והיא כזו באם אינך יודע.

רזי.

• תוכן חדש...