Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נהג חדש מתחת לגיל 18 ויש להורים שלי מזדה לאנטיס lx שנת 99 אמא שלי היא הנהגת היחידה בלי תביעות קודמות בלי תאונות רציתי שהיא תעשה לי ביטוח על האוטו (ביטוח צעיר) והסוכן שלה הציע לה 3000 שקל רק עלייי (לפני זה היא היתה משלמת 5 אלף ) ואיתי זה 8000 האם זה לא מחיר מוגזם מידי ???

מישהו יודע מהו טווח המחירים ??

פורסם

פשוט תתקשר למספר חברות ביטוח, כולל חברות ביטוח ישיר, ובקש הצעות מחיר.

עוד אפשרות: b2bit (חפש בגוגל).

פורסם
שלום לכולם.

אני נהג חדש מתחת לגיל 18 ויש להורים שלי מזדה לאנטיס lx שנת 99 אמא שלי היא הנהגת היחידה בלי תביעות קודמות בלי תאונות רציתי שהיא תעשה לי ביטוח על האוטו (ביטוח צעיר) והסוכן שלה הציע לה 3000 שקל רק עלייי (לפני זה היא היתה משלמת 5 אלף ) ואיתי זה 8000 האם זה לא מחיר מוגזם מידי ???

מישהו יודע מהו טווח המחירים ??

5000 לנהג יחיד בלי תביעות בלאנטיס 99 הוא מחיר מוגזם בעליל! הסוכן שלכם עושה עליכם קופה. תוספת של 3000 ש"ח - 60% - בגלל נהג חדש זה דווקא מעט יחסית לכמה הצעות שקיבלתי כדי להוסיף את בתי כנהגת חדשה.

פורסם

הביטוח על לנטיס יקר בטירוף. ועדיין 5000 שקלים לנהג יחיד מבוגר נשמע לי יקר בשביל מקיף. (אולי מדובר על מקיף+חובה?) עבור נהג צעיר המחיר בהחלט קופץ בכמה אלפים (שוב, לא יודע אם ב-3000 שקלים, אבל ב-2000 שקלים בהחלט הגיוני).

9400 שקלים לכל נהג עבור לנטיס 2004 (ששווה כמה, 80000 במחירון?) זה סכום מוגזם בעליל, גם אם זה כולל את החובה. ובכל זאת, אם לא הצלחתם להשיג מחיר זול יותר, רק תחשבו כמה הייתם חוסכים בשנה אם הייתם קונים רכב אחר עם רמות ביטוח נורמליות (אצל משפחתיות רבות הביטוח לנהג מעל 24 הוא 2500 לשנה למקיף, ואם מוסיפים נהג צעיר זה עולה ל-4000 נניח, תוסיפו חובה ותקבלו כ-6000 שקלים בשנה - יותר מ-3000 שקלים הפרש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

9400- ביטוח חובה+מקיף+גרר.

אתה צודק בהחלט למזדה הביטוח יקר יקר יקר. אבל לא אני קניתי את האוטו, והצעתי להורים שלי לא פעם למכור את האוטו ולקנות משהו אחר שזולל פחות דלק(ידני) עם ביטוח זול יותר. בינתיים ללא הצלחה- האמינות של האוטו משווה את ההוצאות של הביטוח למרות שיש הרבה מכוניות אמינות עם ביטוח זול יותר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לחבר - על הטויוטה קורולה RUNX של אשתי שנת 2005, אנחנו משלמים 4200 ש"ח לשנה מקיף + חובה לשני נהגים רשומים ללא תביעות (חמסה - חמסה - חמסה).

נניח שהביטוח של המאזדה יקר בטירוף זה עדיין לא מסביר את פערי המחיר שכן המאזדה שלכם שנת ייצור 1999.

• תוכן חדש...