Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התחשבות מצד הנהג בכל מה שקשור לכניסה "שקטה" לשכונה אני בעד,שינוי כלשהו ברכב בוודאי שלא.

מה לעשות שלא שואלים אותך מתי אתה בעד ומתי אתה נגד?

משתיק באגזוז אתה מחוייב שיהיה לך לפי חוק, ללא קשר לכמה דציבלים המכונית מפיקה בלעדיו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"...אעשה כל דבר במתחם הסבירות כדי לצמצם את ההפרעה הזו - ובא לציון גואל - קרי, להיות חכם ."

מה לעשות ואת מבחן הסבירות לא אתה קובע ולשכנך הזכות החוקית לדרוש שלך יהיה משתיק באגזוז. אם הוא כזה שכן טוב ונחמד אני בטוח שהוא לא ירוץ למשטרה רק כדי להציק לך.

פורסם
אז בוא נרוץ ונלשין על הכל... שילשינו למשטרה, אח''כ הכלב שלהם יחרבן הוא ילשין, הבחור יעבור לא במעבר חציה הוא ילשין ועוד ועוד... ממש פתרון, של ילד בן 8 בערך...

נו בחיאת, עדיף כבר לבודד את הדירה ולגמור עם כל הרעשים החיצוניים לנצח וזה הכל! במקום ללכת לחפש סכסוכים.

אף אחד מאיתנו לא 100 אחוז חוקי... לבחור יש רכב מרעיש ואתה חוצה מעבר חציה באדום, מה לעשות ככה העולם מתנהל!

עמית.

כי לבודד דירה עולה הרבה כסף.

אתה מוכן לשלם לשכן את הנזק שלו?

גם אהבתי את הנלשין למשטרה. למיטב הבנתי פושעים מלשינים אחד לשני למשטרה, אזרחים שומרי חוק מתלוננים ולאזרחים שומרי חוק אחרים אין בעיה עם התלונות של הראשונים, כי הם שומרי חוק.

כשאתה חוצה אור באדום אתה לא פוגע בי. אם אתה מעיר לי את התינוק משינתו על בסיס קבוע כי מתחשמק לך אוטו מרעיש בניגוד לחוק אתה פוגע מאוד באיכות חיי.

פורסם

יש רכבים משופרים ויש! חצי מהרכבים פה בפורום משופרים, אז? זה לא אומר כלום על האנשים, פשוט חלק מאתנו לא מצליחים לעמוד בגבולות החוקיות של המדינה הזאת! שהן פשוט מטומטמות ברמות במיוחד כל מה שקשור לרכבים.

יש לי תינוקת בבית (של אחותי) וואלהה אם הייתי הולך להתלונן על כל דבר חיצוני שמפריע פה הייתי במצב קשה!

אני נשאר עם דעתי בנושא שנאמרה קודם.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
יש רכבים משופרים ויש! חצי מהרכבים פה בפורום משופרים, אז? זה לא אומר כלום על האנשים, פשוט חלק מאתנו לא מצליחים לעמוד בגבולות החוקיות של המדינה הזאת! שהן פשוט מטומטמות ברמות במיוחד כל מה שקשור לרכבים.

אני נשאר עם דעתי בנושא שנאמרה קודם.

אתה יכול להישאר עם הדעה, רק טיעון שתומך בה אין לך. כלומר, כמו שאני טוען, אתה עושה מה שמתחשק לך בלי התחשבות באחרים. החוק שמחייב אותך לשמור על אגזוז שקט הוא לא מטומטם, הוא מאוד צודק ומי שהופך את הרכב המשופר שלו למטרד סביבתי הוא בדיוק מה שטענתי במשפט השני, ועם טיפוסים כאלו אין מה לדבר יותר מדי.

פורסם

כנראה שההבדל בינינו זה שאתה גר בשכונה קצת שקטה יותר ממני! והמפגע היחידי זה האימפרזה...

אצלי זה הרבה מעבר, יש ילדים בשכונה שמשחקים, אופנועים, רכבים של חברים ועוד ועוד, אולי אני פשוט התרגלתי.

אני מכבד גם את הדיעה שלך, לא מסכים אך מכבד.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית, אתה מדבר בסיסמאות.

וחוצמזה - חצי מהפורום היה רוצה שהמכונית שלו אולי משופרת, במציאות המצב שונה (לגבי מה שהזכרת בנידון).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שרגאמן - אם הייתה לך מכונית שמושכת תשומת לב (ואולי יש לך, ועמך המחילה על הנימה המעט מזלזלת) אתה לא היית רוצה להחנות אותה מטר יותר רחוק ממך מכמה שהיית חייב.

כמה שיותר קרוב - אתה שומע מה קורה לידה, אתה רואה מה קורה לידה, אתה קרוב יותר להגיע אליה אם פורצים לה...

במיוחד אם יש לבנאדם חנייה פרטית - נראה לך שמישהו יסכים להחנות ברחוב כשיש לו חנייה משלו!?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עדיין,אם הוא יפנה אליו בטענה שיש תינוק בבית וזה מעיר אותו,אני בטוח שהוא יתחשב טיפה יותר.

סתם דוגמא,הוא יכול להיכנס על ניוטרל,או על הילוך ראשון עם מצמד בפנים.ככה הטורים נמוכים והרכב עם כמה שהוא מרעיש,יעשה פחות רעש.

תסביר לו שאתה גם חובב מכוניות,ואתה עצמך מאד אוהב את רכבו,פשוט זה מעיר את התינוק.

מאמין שהוא יבין.

תעדכן.

פורסם

צהריים טובים.

כפי שחששתי, בעל הרכב המרעיש עליו דיבר פותח השרשור, הוא לא אחר מאשר אני :roll: .

מרגע שהבנתי שמדובר בי, פניתי אני לפותח השרשור, הסכמנו מה שהסכמנו, ובא לציון גואל.

בסופו של יום, כששני הצדדים מחפשים לסגור משהו בטוב, אין סיבה שלא זו תהיה התוצאה.

המקרה הזה הוא עוד הוכחה ניצחת שככל שמדובר בפיתרון קונפליקטים, אז הכל מתחיל ונגמר בגישה.

תהיה ראש קשה - תקבל ראש קשה, תזרום - יזרמו איתך.

כמובן שדבר מהאמור אינו בגדר אקסיומה אלא פונקציה של הנסיבות הספציפיות של כל מקרה.

לסיכום- סוף טוב הכל טוב.

אז שיהיה יום טוב. (אני פשוט משורר, לא פחות ולא יותר...:wink: )

חיים

פורסם

אני חייב לציין שזה הזוי / מוזר / משעשע... :shock:

אני שמח שהתיישבתם ומצאתם פתרון, אני אישית מבין את שני הצדדים מכיוון שמצד אחד הרכבים שלנו בבית הם "מהמרעישים" ומצד שני אני אל אוהב כשמעירים אותי ה"מרעישים" (גם אם זה מהמשפחה שלי!)

עשית לו סיבוב באימפרזה לפחות? :-D

פורסם

יפה מאוד,ככה הדברים צריכים להיות,זו היא הגישה הכי נכונה,זה מתחיל בפשרה והידברות בדברים קטנים כאלו ומקרין על היבטים אחרים בחברה הישראלית.

:mm_yeah:

פורסם

הת'רד הבא יפתח ע"י המשתמש "אולמרט_הגבר" שיתלונן על השכן שלו שנותן נשק לאיזה ארגון ואז יסתבר שהשכן שלו זה המשתמש "המשפר מדמשק".

בסוף יהיה פה שלום איזורי בזכות CF.

• תוכן חדש...