Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק קנווד קורא מקוריים בלבד.. יש אפשרות "לשפץ" אותו שיקרא גם צרובים?

אם כן, איפה? (גר בחולון)

תודה לעוזרים.

פורסם

כמו לכולנו. לא נורא, בינתיים תשמע ככה. תחסוך טיפה מפה ומשם ותחליף אותו (אל תזרוק אותו תמכור אותו!).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה גבר.

אני יראה כבר מה אני יעשה.. אני רוצה קודם להשקיע על רמקולים אחורים שאין בכלל :-x וצריך לחתוך את הפלטה האחורית שזה גם חתיכת הוצאה..

פורסם
תודה גבר.

אני יראה כבר מה אני יעשה.. אני רוצה קודם להשקיע על רמקולים אחורים שאין בכלל :-x וצריך לחתוך את הפלטה האחורית שזה גם חתיכת הוצאה..במקום להכנס להוצאה מיותרת (לדעתי) על רמקולים אחוריים וחיתוך , למה שלא תשדרג את הר"ד שלך או את הרמקולים הקדמיים ?

דעתי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

אני רוצה רמקולים מאחורה כי לפי דעתי זה חשוב שיהיה סראונד ולא לישמוע משתי רמקולים רק מקדימה שזה משגע את האוזן..

שלא נדבר על מי שיושב מאחורה..

פורסם

אני אוהב את המתחשבים :)

נכון זה כדאי שכולם יהיו מרוצים אבל אם כל הכבוד אתה בטח תקוע עם 2 דיסקים אורגינלים כי מה לעשות אפאחד לא קונה כבר .

לכן אם עד עכשיו השתגעו כל אלה שיושבים אצלך מאחורה , שיחכו עוד קצת בנתים תעשה איזה טרייד עם המכשיר שלך באחד שקורא צרובים

ושלום על ישראל עד לעוד שבוע\חודש\חצי שנה ואז תשדרג את האחרויים

בברכה רוני .

פורסם
אם כבר אז כבר...

אני מתעניין על רדיו דיסק די הרבה זמן..

מה אתם אומרים?

http://walla.zap.co.il/model.asp?model_id=491825

אני לא מתקוון לעוף ולחבר מגברים וכאלה.. לא צריך לעוף כדי לחבר מגברים:lol: , ואם אתה לא מתכווין לשים קומפוננטים (תקרא בפאק מה זה) , אזי אולי אתה לא צריך ,אבל אז באמת מובן למה סראונד

לשמוע מוזיקה,4 רמקולים מספיק (להורים, לא אוטו שלי).

לגבי הד"ר יש שם פאנאסוניק 5301 אם אני לא טועה טיפה יותר יקר ולדעתי הרבה יותר טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...