Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם ברי מזל שאין לכם סאב של קיקר - הגריל עבור הסאב שלי זו משכנתא עם שלושה ערבים וחתימת דם.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

סתם רעיון שראיתי באיזה מקום.

אפשר להשתמש עם שרשרת (עם לולאות עדינות , לא משהו גס מדי) שצבועה יפה בצבע מבריק כסוף או משהו דומה.

ולמקם אותה מהפינה השמאלית או הימנית וככה למשוך מלמעלה למטה, או איך שבא לך.

ציירתי משהו , טוב, בערך "ציירתי" :-D

In torque we trust

פורסם

אתה יכול לנסות להכין גריל עם מוטות ,ראיתי פה בפורום לפני כמה זמן מישהו שמוכר ב150 לפי דעתי זה ממש יקר לגריל שממש לא סיפור להכין (לך לבעל מקצוע לא מאמין שיקח יותר מ50 שקלים).

הכל תלוי ברצון

בכל מקרה אני מאמין שלהוציא על גריל 450 שקל זה פשוט טמטום ולא משנה כמה הוא יפה (זו דעתי בלבד)

פורסם

בכל מקרה אני מאמין שלהוציא על גריל 450 שקל זה פשוט טמטום ולא משנה כמה הוא יפה (זו דעתי בלבד)

וזאת גם דעתי. גם להוציא 150 שקל על גריל זה טמטום. כולה גריל, למה שיעלה כמו איזה קיקר C12?

תהיה חכם. סה"כ גריל. זה לא ביג דיל איזה הוא יהיה כל עוד הוא מגן על הסאב זה טוב.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תכלס גריל עולה 150 וקיקר חדש משומש עולה 300 שקל

אבל למי שיש כסף וחשוב לו איך המערכת שלו נראת מאחורה אז למה לא ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...