Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים בוודאי ייצור הדגם הופסק והוא הוחלף ע"י ה-5100.

אי לכך ובהתאם לזאת צצה לי הזדמנות להביא מחו"ל אחד שנשאר במלאי במחיר של פיוניר פשוט בארץ. (מחיר תלת ספרתי).

אני לא ממש צריך רדיו-דיסק, אבל אני אוהב מציאות :lol:

אין לי ברכב מגבר, גם לא יהיה לי (ואם יהיה לי אז שבוע אחרי זה לא יהיה לי - המבין יבין).

הרדיודיסק שלי קצת מעצבן אותי (קלריון החליטו ללכת על כפתורים בגודל של נאנומטר) אבל הוא תקין לגמרי.

האם אני יישמע שיפור מהמכשיר הזה לעומת קלריון מסדרה גבוהה, נגיד 646?

או שההבדל זניח?

פורסם

האמת? לא שמעתי אותו, שמעתי את ה3000 והוא נשמע טוב מאוד,

אני מאמין שהתכוונת לCD5000 בכל אופן יש לו ממיר 24 BIT שאין לקלריון, אקולייזר פרמטרי 7 ערוצים

הקלריון 646 לפי דעתי לא באותה הרמה של האקליפס הזה ממש לא,( אגב אם אתה יכול להביא שניים אני אשמח לשלם לך גם קצת אקסטרה עבור הטרחה!).

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כן, לפי דעתי זאת הבעיה היחידה שלו, וזאת חתיכת בעיה... צריך למצוא כיצד להחביא אותו...

חוץ מזה. מכשיר מעולה.

אמיר

פורסם

אני רוכש אותו בכ-200$.

ניתן למצוא באינטרנט בלי יותר מדי מאמץ ב-250.

הייתי שמח להביא קונטינר לכולם אבל פשוט דוד שלי שם עכשיו, אז חשבתי אולי הוא יוכל לנצל את ההזדמנות, כמובן שאני לא יוכל לבקש ממנו להביא לי כמה חתיכות.

בכל מקרה פאנל נשלף זה חובה אצלי, אז לא משנה. תודה.

פורסם

מכשיר כזה ב-200$ שווה לך להביא אותו לפה ולמכור, אני מאמין שיקפצו על המציאה.

אמיר

פורסם

מכשיר מעולה במחיר מציאה. קח אותו ותחשוב איפה להתקין באוטו. אפילו במקום "נסתר", אולי בתא כפפות. אתה ממש לא תתחרט. אני בטוח שאם לא היה לי אלפיין היום, הייתי רוכש אקליפס.

ניב.

לא חותם

• תוכן חדש...