Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו חופש בדוושה של הקלאץ' אצלי ברכב,חופש הכוונה שאני מכניס רבע קלאץ והקלאץ לא מגיב (חלל ריק)

רק לאחר שהכנסתי קצת יותר מרבע קלאץ הקלאץ מגיב.

יש לציין שאחרי הכנסת רבע קלאץ הדוושה נהיית קשה מאוד,למרות הכל אין הרגשה של קלאץ גמור,הקלאץ לא "מחליק"

לפעמים קורה לי מצב שאני מכניס קלאץ עד הסוף והילוך לא נכנס ורק כאשר אני עוזב את הקלאץ לגמרי ושוב מכניס קלאץ ההילוך נכנס!

העברת הילוכים דיי קשה,הרגשה של התנגדות!

יש לציין שנשפך לי מעט שמן גיר כאשר החלפתי בולמים לפני שבוע.

מה לא תקין ומצריך החלפה?

:?

פורסם

קודם כל חשוב לוודא שלא חסר שמן גיר.

מעבר לזה הבעיה עם הקלאץ' נשמעת כמו כבל קלאץ' שדורש מתיחה או קלאץ' שמשהו נדפק במנגנון ההפעלה שלו (ואוליי גם בקלאץ' עצמו). יש לפנות למוסך כדי לברר האם דרושה רק מתיחה או שהבעיה ממקום אחר.

פורסם
קודם כל חשוב לוודא שלא חסר שמן גיר.

מעבר לזה הבעיה עם הקלאץ' נשמעת כמו כבל קלאץ' שדורש מתיחה או קלאץ' שמשהו נדפק במנגנון ההפעלה שלו (ואוליי גם בקלאץ' עצמו). יש לפנות למוסך כדי לברר האם דרושה רק מתיחה או שהבעיה ממקום אחר.

בדקתי את העיניין של הקלאץ' במורשה ואמרו לי שאין בעיה מבדיקה שעשו (עשו סיבוב על הרכב)!

לאחר מכן בדקתי בעוד מוסך ושוב אמרו שאין בעיה!

הכיוון של הקלאץ אצלי אוטומטי.

אני יודע שכן קיימת בעיה,זאת לא ה 106 הראשונה שלי..

מה לעשות?

• תוכן חדש...