Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש קליאו ספורט - מי מתי ואיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאאלה חבר'ה - צריך להתחיל מאיפשהו,

ראיתי שיש לנו כבר אימייל אצל קספר

עכשיו רק צריך להתחיל להפגש -

ספירת ראשים,מיקומים מועדפים ותאריכים לחודשיים הקרובים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי רוי

אני בפנים

גמיש בתאריכים ובמיקום (עדיף שלא יהיה באילת או מטולה IF YOU KNOW WHAT I MEAN)

יאללה לעסק

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

יש RSI אפילו 2 אנחנו מצטרפים בכיף מגיעים מאיזור השפלה ואם בא לכם להגיע אלינו אפילו...

אבל נשמח פעם אחת לבוא לראות איך מתנהלים העיניינים ....

תגידו איפה ומתי (כמובן שיש עדיפות לסופ"ש (שישי) ואנחנו שם ) ...

והכל כמובן אם RSI עדיין תופס תחת השם "קליאו ספורט" כי אם לא אז נוותר :-D

HU:CLRION DXZ755MP

COMP:MOREL PULSE

SUB:ROCKFORD P2

פורסם

אחרי המפגש בר"ג בספטמבר הכוונה היתה לארגן טיול רנו ספורט במקום מפגש סטטי.

אני חושב שטיול יהיה הרבה יותר מהנה אבל הוא מגביל את כמות המשתתפים. נסיעה בשיירה עם יותר מ-15 רכבים יכולה להיות סיוט די רציני ומתכון טוב לברדק.

מה אתם מעדיפים? מפגש או טיול?

בקשר לרכבים המוזמנים...

רק קליאו ספורט MK1! :-D

וברצינות- למפגשים סטטים כולם מוזמנים, כולל בעלי רכבים של יצרנים אחרים שמוצאים את המפגש הזה מעניין.

לטיולים יש עדיפות לרכבים ספורטיביים של רנו (כן, RSI נכנסת להגדרה הזאת...בלי עבר אין עתיד) בעיקר בגלל מגבלת המשתתפים.

כל מי שמעוניין לקבל עדכונים שיצטרף לרשימת דיוור דרך המייל בחתימה שלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אנחנו עוד נתקע עם התכנון הזה לטיול עוד הרבה זמן. בואו נקבע מפגש, על האש, אולי גם נעשה על האש או משהו כזה... ותמיד אפשר חוץ מלפגוש את כולם גם לעשות על האש.

אני בפנים!

אגב גיא, אני אוהב את זה medium - well, תודה.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...