Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בעקבות הריפוד המלוכלך באוטו שלי הלכתי לקנות מנקה ריפודים שהרוב פה המליץ של stp - tuff stuff

הוראות השימוש אומרות לרסס בחופשיות שהכל יהיה מוקצף לחכות 30 שניות שיספג ואז בעזרת מתלית רכה לשפשף שהכתמים ירדו. עשיתי כך אבל בסוף נשאר מסביב סמן כאילו נשפך משהו מין מסגרת כזאת מסביב.

בנוסף קיבלתי מנקה סקאיי גם של stp - son of a gun הבעיה שפה נתלשו הוראות השימוש והייתי שמח עם מישהו יסביר לי איך להשתמש עם זה.

פורסם

את המנקה סקאי אתה מנער טיפה מרסס בקטנה בעיקר על המקומות הרגישים מחכה חצי שניה ככה לתת לחומר להסתגל ומנגב במקרים קשים משפשף טיפה אצלי היתה פטריה כזאת מהשמש על הסקאי בגלל הבעל הקודם של הרכב המזלזל .. שמתי את החומר הזה ( אחרי שכל חומר אפשרי לא עזר ) הוא היחיד שפטר את הבעיה וגורם לסקאי להראות חדש לגמרי למשך הרבה זמן ממש אבל חומר מצויין . והמנקה ריפוד אני גם משתמש בהתחלה זה נראה כזה כאילו יש את הגבולות של החומר אבל זה רק הרטיבות שלו תשאיר את האוטו כמה דקות פתוח תן לעיניין להתיבש הכל יעבור ..

בהצלחה

אלמוג :-P

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

רק דבר אחד בקשר לסקאי, שיהיה ברור לך מראש שאם תעבור איתו באיזור הדשבורד - מעל ההגה תהיה לך השתקפות בחלון, ובימי שמש זה עלול להציק++.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עידן תשפשף עם מברשת לא עם מטלית,יש לי רכב כמו שלך והתוצאות היו מצוינות עם הSTP ,שים לב שבהוראות כתוב שהוא לא מיועד לניקוי של התיקרה.

פורסם
רק דבר אחד בקשר לסקאי, שיהיה ברור לך מראש שאם תעבור איתו באיזור הדשבורד - מעל ההגה תהיה לך השתקפות בחלון, ובימי שמש זה עלול להציק++.

ואז איך תגן על הדשבורד? :)

הTUFF STUFF מתאים גם לבד. לכן אם ישנו כיסוי בד על התיקרה שלך, אני מאמין שניתן להשתמש בו.

!AWDSOME

פורסם

אני משתמש בו לניקוי של עוד דברים, חוצ מזה שהוא יעיל בניקוי הריפוד, ניתן לנקות איתו גם שטיחים ואפילו נעלי ספורט מבד שהתלכלכו בבוץ.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...