Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות משבועיים קנינו פורד מונדאו 2002

והצמיגים ברכב לא במצב טוב בכלל..

אז הייתי רוצה בבקשה לקבל יעוץ ל-צמיג טוב ובמחיר שפוי (כלומר צמיג לא זול אבל כזה ששווה ת'מחיר שלו)

הגודל: 205/55 R16

תודה ענקית מראש..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אם הרכב שנת 2002 ואלו צמיגיו המקוריים - משמע, בני 5 - לפח !!!

כל הצמיגים מהיצרנים המוכרים והמכובדים טובים (מהטוב לפחות טוב, מישלין, גודייר, קונטיננטל, דנלופ ואחרים) במידה שלך שהיא המקורית של כל קבוצת VAG הספורטיבית תוכל למצוא צמיגי MAX PERFORMANCE ואפילו קטגוריות בכירות יותר במחירים של פחות מ 2700 ש"ח, יש את הדנלופ ספורטמקס החדש והמקצועי, את הגודייר D3 GS המאד מאד מוערך (ויקר) קונטי ספורט קונטקט 2 (אני נוסע עליו) ועוד ועוד.

רק אל תקנה סחורה עלומת שם, או מתאריך ייצור של יותר מ 6-8 חודשים, ו.... שלא יעבדו עליך !!!!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ידידי מר בנאי.

לדעתי צמיגי MAX PERFORMANCE יהיו יקרים ויעודיים מידי בשבילו.

בשביל המונדיאו צמיגי UHP או HP טובים (ולא חסר כאלו) יעשו את העבודה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אם הרכב שנת 2002 ואלו צמיגיו המקוריים - משמע, בני 5 - לפח !!!

כל הצמיגים מהיצרנים המוכרים והמכובדים טובים (מהטוב לפחות טוב, מישלין, גודייר, קונטיננטל, דנלופ ואחרים) במידה שלך שהיא המקורית של כל קבוצת VAG הספורטיבית תוכל למצוא צמיגי MAX PERFORMANCE ואפילו קטגוריות בכירות יותר במחירים של פחות מ 2700 ש"ח, יש את הדנלופ ספורטמקס החדש והמקצועי, את הגודייר D3 GS המאד מאד מוערך (ויקר) קונטי ספורט קונטקט 2 (אני נוסע עליו) ועוד ועוד.

רק אל תקנה סחורה עלומת שם, או מתאריך ייצור של יותר מ 6-8 חודשים, ו.... שלא יעבדו עליך !!!!!

ליאור

שלום.

הלו כולה מונדאו לא למבורגיני!!! איזה המלצה אתה ממליץ ? לא ישאר לבחור כסף להחליף משולשים כול שישה חודשים.

יש מספיק צמגים טובים בשוק בלי להכנס להוצעות מיותרות 2700 ש"ח לא חבל?

יכול להחליף את הצמגים בצמגים טובים בחצי כסף.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מישהו יכול לחוות את דעתו על ה - ZE-326 של פאלקן ? הוא קיים במידה המבוקשת .

מניסיון ארוך טווח של חבר טוב עם ה - ZE-512 הוא מהווה פשרה טובה מאוד בין איכות ושם לבין מחיר .

עם הדגם הנ"ל אין לי ניסיון .

המחיר למידה הזו באתר של Tires4u הוא 388 ש"ח לצמיג - לא רע בכלל .

וכמובן - תתחדש . :)

פורסם

תודה לכל העונים 8)

רק חבל שהדגמים לא אומרים לי הרבה :roll:

מה דעתכם על הצמיג Yokohama C-Drive?

בחור מאוד אדיב בכינוי RS המליץ לי עלייהם וגם קיבלתי עוד המלצות היום דווקא על יוקוהמה :-P

הדרישות מהצמיגים אחיזה מקסימלית וכמובן עם זאת שיהיו שקטים ככל הניתן..

לגביי תקציב אני ממש לא סגור, הכי חשוב לי זה שהצמיג יהיה שווה את הכסף שאני משלם 2000+- (לא יותר מ- 3000) לרביעייה. כמובן שאם ניתן להשיג רביעייה באמת טובה ב- 1800 ש"ח אני לא יתנגד..גם ככה עוד 3-4 שנים להחליף שוב..ואני לאהולך לנהוג על מסלול מרוצים עם הרכב.. אבל אנחנו במשפחה (אני ואבא שלי) נוהגים דיי מהר בכבישים בין-עירוניים - מהירים (120++)

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

למרות מה שכתבתי וחלק מהידידים העירו.

אני חושב שבצמיגים אין פשרות, צמיג ב 1800 שקל יהיה טוב, אפילו טוב מאד, אבל הסדרות הבכירות של ה UHP או אפילו הMP יוכיחו את עצמן בדיוק כשתזדקק בבלימת חירום לכל גרגר אחיזה, או בהתחמקות ממכשול, צמיגים כאלו יכולים להיות המפריד בין כמעט, לתאונה.

הנה הקטגוריה הבכירה MAX PERFORMANCE

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

וגם זו בסדר גמור

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=UHP

דווקא יוקאהמה שהציעו לך לא מוכרים כאן, ובכל מקרה, בארץ, הם מתומחרים גבוה יחסית למקביליהם, וכן תאריכי הייצור שלהם די בעייתיים (אין סחורה טריה) עצתי לך, מצא צמיג ממותג ידוע ומכובד ברשימות הנ"ל, עם תאריך ייצור של פחות מחצי שנה, וסע לשלום.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

דרגסטר שלום,

גם אני מחפש צמיגים למונדאו 2002 שלי.

כבר עשיתי מספר ברורים לגבי צמיגים "ספורטיביים" וקיבלתי תשובות מאוד מאכזבות:

Goodyear F1 GS-D3 - לא קיים במלאי ולא מתוכנן להגיע לארץ בעתיד (בדוק - לאחר שיחה עם היבואן).

Dunlop sp sprot maxx - קיים במלאי אבל תאריך הייצור הוא שבוע 12 שנת 2005 - ממליץ לא להתקרב!

Toyo T1R - אין במלאי - טוענים שאמור להגיע משלוח בעתיד הקרוב.

הצמיג המקורי של המונדאו הוא Goodyear SPT5 - צמיג ירוק שמחזיק לא מעט ק"מ על חשבון האחיזה. הצמיג הזה קיים במלאי.

האם משהו מכיר את הצמיג GoodYear EXCELLENCE ?

אני עדיין מחפש, אשמח אם תפרסם איזה צמיג התקנת לבסוף ואיפה.

תודה,

גלעד

פורסם

אכן.

GoodYear EXCELLENCE

יש לי בראלי רביעייה כזו, וגם לגולף של אמא, במידה 205/55/16.

צמיג טוב, אחיזה טובה ביבש והוא נוח מאוד וגם שקט יחסית.

הוא פחות טוב משלושת הצמיגים שציינת,

אבל לדעתי הוא יהיה מצויין עבור המונדיאו.

יש אותו במלאי בתאריכי יצור טריים והמחיר גם לא גבוה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ליאור, צר לי... אתה קשקשן.

אין סחורה טרייה של Yokohama בארצנו? אתה טועה.

יקרים? זולים ביחס ל-Dunlop וכו', בדוק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...