Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליאור, צר לי... אתה קשקשן.

אין סחורה טרייה של Yokohama בארצנו? אתה טועה.

יקרים? זולים ביחס ל-Dunlop וכו', בדוק.

אין בעיה, תמצא לי בבקשה Yokohama ADVAN Neova AD07 או ADVAN Sport טריים (אצלי טרי = פחות מחצי שנה) ובמחירים זולים מדנלופ (הייתה לי הצעה על ספורטמקס 225/45-17 במחיר 2500 ש"ח) ואני קונה מחר בבוקר !!!

אם לא תמצא - תתנצל על ה"קשקשן", כאן בפורום, בשלושה העתקים.

נ.ב: אל תביא לי צמיגי Yokohama למאזדה 3 או איזה M+S או RTF מעפן, צמיג ספורט, איכותי וטרי, את הסט שאני נועל עכשיו (קונטי ספורטקונטקט-2) קיבלתי עם תאריך ייצור בן 5 שבועות !!!!! הוא היה עדיין חם מפס הייצור כשהותקן על הרכב !!!

בהצלחה בחיפושים

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בבקשה לא לריב אני יעשה היום ובימים הקרובים מספר ביקורים אצל כמה מכרים ויודיע על בחירתי הסופית.

כנראה שאני יחפש לעצמי משו מהטבלה הנ"ל:

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?width=205%2F&ratio=55&diameter=16&type=UHP

או:

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?width=205%2F&ratio=55&diameter=16&type=MP

האם יש למישהו המלצות לצמיג כלשהו מהטבלות? והוא יכול גם לתת לי הערכת מחיר ל- צמיגים בערך?

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אין בעיה, תמצא לי בבקשה Yokohama ADVAN Neova AD07 או ADVAN Sport טריים (אצלי טרי = פחות מחצי שנה) ובמחירים זולים מדנלופ (הייתה לי הצעה על ספורטמקס 225/45-17 במחיר 2500 ש"ח) ואני קונה מחר בבוקר !!!

אם לא תמצא - תתנצל על ה"קשקשן", כאן בפורום, בשלושה העתקים.

נ.ב: אל תביא לי צמיגי Yokohama למאזדה 3 או איזה M+S או RTF מעפן, צמיג ספורט, איכותי וטרי, את הסט שאני נועל עכשיו (קונטי ספורטקונטקט-2) קיבלתי עם תאריך ייצור בן 5 שבועות !!!!! הוא היה עדיין חם מפס הייצור כשהותקן על הרכב !!!

בהצלחה בחיפושים

ליאור

איפה אתה משיג את הספורטמאקס? 2500 לרביעייה? נשמע מפתע מאוד..

פורסם

זאת לא הקפצה!

כרגע חזרתי מכמה מכרים בעיר (קרית-גת)

קיבלתי הצעה מאחד מהם לספורט מאקס של דאנלופ = 750 ש"ח ליחיד (אני בטוח שניתן להשיג זול יותר)

אגב כרגע אכן אין ספורט מאקס במלאי :-(

מהאחרון שדיברתי (שאגב דיברנו איתו ממש ממש הרבה ...יותר מחצי שעה):

קיבלתי מחיר על הגודייר אקסלנס 600 לדגם - W (260 קמ"ש) ו- 650 ש"ח לדגם V (220 קמ"ש)

סה"כ הבחור האחרון המליץ לי על צמיגי BFGoodrich כי אמר שהם ומישלין ,קונטיננטל וגם גודייר (יחסית) הרבה יותר מתאימים לאקלים בישראל..

ואמר שהוא ממש לא ממליץ על דאנלופ :shock: ולא על בריג'סטון (טוב בריג'סטון שמעתי שהם בעיה בארץ..קשים ומתייבשים מאוד)

האם דאנלופ לא מתאימים לאקלים ישראלי?!

הוא גם הוסיף שיוקוהמה רכים והם ממש לא משו..

הוא העלה לי בראש עוד כמה שאלות מעצבנות(!):

*האם צמיג שבנוי ל- MP וכו' זה צמיג שלא ניתן לעשות עליו הרבה קילומטרים והוא "מת" מהר (יחסית)?

אני לוקח כל מילה שנאמרת מפיו של כל מוכר ומוכר בערבון ענק שלא תחשבו שהם יצליחו לעבוד עליי..אבל הבחור האחרון שדיברתי איתו הוא ממש "פריק" של צמיגים (יש לא מכונות מטורפות והוא נשמע אחד שמבין במה מדובר.)

מנואל.

פורסם
מניסיון: 1- MICHLIN

2- PIRELI

3- KLEBER

וזה אמור להגיד לי מה? שאלו הצמיגים הכי מתאימים לאקלים ישראלי? או?

אפשר קצת פירוט וטיעונים בבקשה?

פורסם

$DRAGSTER$

אני נוסע עם צמיגים מסדרת MP, אחיזה מטורפת ובנתיים אין סימני שחיקה מוטרפים, לדעתי יחזיקו בין 30K ל 50K וזה יפה לצמיג עם TREAD של 280

הדגם שאני נוסע עליו Continental SportContact-2 עם דירוג אחיזה AAA !!!!!!!!!!!!

לגבי הדנלופים, גם אני שמעתי על התייבשות (ובגלל זה לא קניתי את ה SP9000 כשהחלפתי) אבל הצמיג הבא שלי יהיה ספורטמקס, כמובן שחייבים להקפיד על רכישת צמיג טרי (לא יותר מחצי שנה) אם תיסע כמו שצריך, הוא יישחק הרבה לפני הוא יתייבש, ואז לא תהיה לך בעיה :lol:

RS: אני עדיין ממתין להתנצלות !!!!!!!!!!!!!!!

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

RS: אני עדיין ממתין להתנצלות !!!!!!!!!!!!!!!

ליאור

ליאור, אתה תמשיך לחכות :wink:

אני לא דיברתי על ה-Advan! אני דיברתי על הצמיגים היותר מוכרים ונפוצים!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
$DRAGSTER$

אני נוסע עם צמיגים מסדרת MP, אחיזה מטורפת ובנתיים אין סימני שחיקה מוטרפים, לדעתי יחזיקו בין 30K ל 50K וזה יפה לצמיג עם TREAD של 280

הדגם שאני נוסע עליו Continental SportContact-2 עם דירוג אחיזה AAA !!!!!!!!!!!!

ידידי מר בנאי.

אין ספק שהצמיגים שרכשת הם מעולים.

כמו כן, הם נורא יקרים.

אתה נוהג על ליאון טורבו, משופרת עם שדרוגי מתלים.

פותח השרשור נוהג על מונדיאו, והוא לא צריך אותה כה מכוונת ומדוייקת.

יספקו אותו צמיגי HP או UHP טובים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הSP9000 למרות כל סיפורי הבלהות עליהם - ממש לא מתייבשים מהר או נגמרים מהר במיוחד.

פלוס מינוס כמו כל צמיג MP אחר שראיתי (בהשוואה לחברים)

הם עכשיו סיימו את החיים שלהם על הרכב שלי אחרי שנתיים וחצי וכ35 אלף קילומטר - מה שנראה לי סביר ביותר יחסית לאופי הנסיעות , הג'ימקנות וכל מה שעברנו ביחד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
וזה אמור להגיד לי מה? שאלו הצמיגים הכי מתאימים לאקלים ישראלי? או?

אפשר קצת פירוט וטיעונים בבקשה?

מישלין - מעולים אבל יקרים להחריד (בישראל) - לא שווים את התמורה לדעתי (בישראל)

פירלי - לא סובל אותם, הם גם לא מככבים בטבלאות של UHP או MP בשנים האחרונות

קלבר - חברה מדרגה שניה, לא בקלאסה של מישלין, פירלי, קונטי, יוקוהמה, ברידגסטון, כן בקלאסה של קומהו, פאלקן ואחרות.

לפותח השירשור, אני נוסע עם צמיגי Conti Sportcontact-2 מסדרת MP במידה שחיפשת (205/55-16)

אני עובר החודש לגלגלי 17", מוכן למכור לך את הסט שלי, שנסע מעט .

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
מישלין - מעולים אבל יקרים להחריד (בישראל) - לא שווים את התמורה לדעתי (בישראל)

פירלי - לא סובל אותם, הם גם לא מככבים בטבלאות של UHP או MP בשנים האחרונות

קלבר - חברה מדרגה שניה, לא בקלאסה של מישלין, פירלי, קונטי, יוקוהמה, ברידגסטון, כן בקלאסה של קומהו, פאלקן ואחרות.

לפותח השירשור, אני נוסע עם צמיגי Conti Sportcontact-2 מסדרת MP במידה שחיפשת (205/55-16)

אני עובר החודש לגלגלי 17", מוכן למכור לך את הסט שלי, שנסע מעט .

ליאור

רק עכשיו ראיתי את ההודעה ...

אבא שלי הזמין את הדגם הנ"ל של קונטינינטל שלשום והיום הם הותקנו על הרכב :-D

יוצרו בחודש ה- 10 בשנת 06 בני 4 חודשים סה"כ.

אחלה צמיגים! עוד לא בדקתי את יכולות האחיזה הגבוהות אבל זה אכן צמיג מעולה! במיוחד ביחס למחיר בקטגוריית ה- MAX P!

תודה לכל העוזרים..

ושבת שלום!

מנואל :-)

פורסם

אם כתבו עליהם 1006 הם לא יוצרו באוקטובר אלא בשבוע 10 של שנת 2006, מה שאומר שהם בני שנה !!!

אוקטובר אמור להירשם 4006 עד 4406, בדוק מה רשום אצלך, בכל מקרה, צמיג טוב מאד, הטוב ביותר בגשם\רטוב (עד כמה שצמיגי MP SUMMER יכולים להיות ... )

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...