Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או משהו כזה.. יש להם מגברים קומפוננט טווטרים והכול אחד לאחד רוקפורד וjbL

אתמול שמעתי את אחד המגברים שלהם 250על 4 משהו מדהיםם מפרק את האוטו ונקיייי.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

לא יודע אבל יש אותם לשלומי מדרייב אין בחדרה(הוא מתקין) והוא אומר שהם פצצה!,אני לא שמעתי אותם

פורסם
לא יודע אבל יש אותם לשלומי מדרייב אין בחדרה(הוא מתקין) והוא אומר שהם פצצה!,אני לא שמעתי אותם

בדיוק.... הוא המליץ לי עליהם. אני בהתלבטות אני יקנה רק ממנו אבל לא בהכרח את זה.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

לא יודע מה להגיד לך עד שאתה לא שומע ואוהב אל תקנה,תשמע סטים אחרים ותחליט,יש לך גם את חברי הפורום שי להם יותר ניסיון ממני,תשאל אותם הם ישמחו לענות לך

פורסם
לא יודע מה להגיד לך עד שאתה לא שומע ואוהב אל תקנה,תשמע סטים אחרים ותחליט,יש לך גם את חברי הפורום שי להם יותר ניסיון ממני,תשאל אותם הם ישמחו לענות לך

נכון בגלל זה אני בהתלבטות חשבתי ללכת על ה P4004וRockford

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

שלומי אחד החאפרים הגדולים בכל מזרח התיכון!!!

אם האוטו שלך או הכסף שלך יקרים לליבך תתרחק משם כמה שיותר.

הוא מפקיע מחירים, וללא ספק לא יודע לעבוד.

מגברי הטינלי שהוא מוכר ומבקש עליהם 0.8K-1K עולים לחנות, בין 15$ ל45$ (אני לא בטוח בקשר למחיר המדויק, יש לחנויות קטלוג של מוצרים סיניים והפרטים נמצאים בו).

כמו כן טינלי הינה חברת מדבקה סינית, ששווה ברמתה לחיקויי הבוס, הפולס אודיו וכו'.

• תוכן חדש...