Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן החלפתי אוטו ולכן אני משתדרג בקומפומנט קצת שיהיה יותר מעניין (:

אני מחפש משהו סביב התקציב של 1000-1200 כלומר תג גובה של הדוטק..

המערכת מורכבת מ:

Phase Evolution sub 12"

Phase CC480 AMP (85RMS*4)

DHD power crusier (70*4)

Pioneer DEH760MP

JBL 70RMS 6*9

איזה קומפומנט היה נשמע טוב פה לדעתכם ברמת התקציב הזאתי? האם הדוטק יספק את הסחורה הכי טוב ?

תודה מראש,

אבי.

פורסם

לדעתי סט דוטק רגיל או אולי דוטק אוביישן (יעלה קצת יותר)

או

אולי אחד הסטים של הרץ יכול לתת לך תמורה יפה .

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מה יהיו ההבדלי שמיעה ? הדוטק ישמע מספיק טוב או שהוא יישמע מעולה כמו שהרבה אנשים מגדירים אותו?

פורסם

ממליץ על הדוטק אוביישן ופחות על הדוטק. כעיקרון המידים יורדים יותר נמוך, הטויטרים של הדוטק נשרפים מהר (נכון שהכל תלוי בכיוונים אבל ה-MT12 יותר עמידים ככל הנראה), והקרוס שונה, לכן ההצעה שלי לך על דוטק אוביישן. אם תתאמץ, אתה תשיג גם ב-1200 חדש דנדש.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא וכל שאר החברים הנחמדים, איך ישמע הסט הנ"ל רק שבמקום הMT12 אני ישים MT22? יהיה בעייה של כיוונים עם הקרוס או יכולה להיות כל בעייה שתגרע מהסאונד!?

תודה רבה מראש,

אבי.

פורסם

שומאכר, אל תתחיל בכלל אם "MT11 נשרפים מהר" כי פעם אחת אני אמרתי את זה וכל ותיקי הפורום תקפו אותו. :|

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

MT 11 נשרפים מהר. זה מניסיון של חבר. עכשיו יש לו דוטק עם MT22 וטפו טפו טפו הם "עדיין" לא נשרפו לו (אחרי כמה חודשים טובים). הכיוון הוא אותו כיוון אצלו של הגיין דרך אגב. ולפותח השירשור - ה-MT22 הוא טויטר יותר מפורט, יותר חזק ויותר טוב מכל הבחינות מה-MT12 ככה שתקבל שידרוג דיי רציני בסט. אצלי יש דוטק אוביישן עם MT22, ככה שאתה לא צריך לדאוג אם הקרוס יעבוד איתו כמו שצריך וכל שאר ירקות, כי הוא יעבוד מצויין. דבר אחד אני בטוח הוא, שאם באמת תשדרג ל-MT22 ותקנה דוטק אוביישן, אתה תהיה מבסוט מהסאונד. אצל אחי יש את אותו הסט +MT22 אבל עם הגברה מעולה לטעמי ( מגבר רוקפורד 500A2 מהדגמים הישנים) והסט נשמע כמו הייבריד. חזק כמוהו ואיכותי כמוהו. זה רק לציין שהסט מצויין לטעמי.

מקווה שעזרתי! בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...