Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיותר לחלוטין. אחת לחצי שנה שפוך בקבוק חומץ למכונה ולא תצטבר בה אבנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מרק,

לא זוכר אם דיברתי איתך בטלפון על זה או שלא אבל ממה שאני שמעתי זה חארטה.

פתרון טוב בהרבה הוא להשתמש בממיס אבנית מידי פעם או להתקין בכניסת המים למכונה כוסית עם כדורי סיליקה- זהו הפתרון היעיל ביותר. מידיי חצי שנה לערך ממלאים כדורים חדשים ושלום על ישראל.

פורסם

יש לי שאלה: אם אני אשים אחת לתקופה מסויימת מלח לימון ויפעיל את המכונה על חום האם זה תקין?

כי כולנו יודעים שלמשל ניקוי קומקום במלח לימון כשהוא רותח הקומקום יוצא כמו חדש...

פורסם

מלח לימון = חומצה ציטרית

FYI

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש לי שאלה: אם אני אשים אחת לתקופה מסויימת מלח לימון ויפעיל את המכונה על חום האם זה תקין?

כי כולנו יודעים שלמשל ניקוי קומקום במלח לימון כשהוא רותח הקומקום יוצא כמו חדש...

שמעתי על אנשים שעושים את זה וכנראה שזה אפשרי, אך צריך להיות זהיר מאד לגבי הכמות ומשך הזמן, אחרת זה מתחיל לאכול את המתכת.

הפתרון של כוסית סיליקה עדיף כי אז אתה מונע אבנית מלכתחילה וגם מונע ממנה להידבק למעברי המים שלפני התוף, דבר שניקוי בהפעלה לא יעשה.

פורסם

המגנט הזה צריך להיות היורש של אורי גלר.

אל תאמינו לזבל שאתם רואים באתרים.

מישהוא שמע על מגנט שמרים אבנית? מגנט מרים מתכת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מרק,

פתרון טוב בהרבה הוא להשתמש בממיס אבנית מידי פעם או להתקין בכניסת המים למכונה כוסית עם כדורי סיליקה- זהו הפתרון היעיל ביותר. מידיי חצי שנה לערך ממלאים כדורים חדשים ושלום על ישראל.

לא איתי דיברת בנושא המגנט.

איזה כייף לי :)

פורסם

מלח לימון לא מאכל את המתכת, והוא דווקא בטוח לשימוש.

מגנט - גזל, שקר, גניבה, רמאות, תקראו לזה איך שתרצו. :evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מרק,

זו כוסית עם כדורי סיליפוס ולא סיליקה. סיליפוס זה זרחן שמגיב עם האבנית ומשקיע אותה לפני שהיא שוקעת לך על התוף כתוצאה מחימום.

החומר בטוח לשימוש ומשמש גם במי שתיה. צריך להקפיד כשלא מפעילים את המכונה הרבה זמן (או שאין מעבר מים בקו מסיבה כל שהיא) לרוקן את הכוסית כי הסיליפוס נמס לעיסה צמיגית ויכול לעשות סתימות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
המגנט הזה צריך להיות היורש של אורי גלר.

אל תאמינו לזבל שאתם רואים באתרים.

מישהוא שמע על מגנט שמרים אבנית? מגנט מרים מתכת.

תתפלא, אבל חשיפה לשדה מגנטי כן משפיעה על סוגים מסויימים של מלחים במים ומשנה את צורת ההתגבשות שלהם כך שהם לא מצטברים לשכבה, אבל ההשפעה היא זניחה והמלחים המדוברים הם אחוז זעיר מהמלחים המרכיבים את האבנית שבמי השתיה שלנו.

הבעיה היא שסוחרים מפוקפקים משתמשים במחקרים הללו כדי למכור מגנטים לריכוך מים שההשפעה שלהם זניחה עד כדי שתהיה לא מדידה.

פורסם
זו כוסית עם כדורי סיליפוס ולא סיליקה. סיליפוס זה זרחן שמגיב עם האבנית ומשקיע אותה לפני שהיא שוקעת לך על התוף כתוצאה מחימום.

החומר בטוח לשימוש ומשמש גם במי שתיה. צריך להקפיד כשלא מפעילים את המכונה הרבה זמן (או שאין מעבר מים בקו מסיבה כל שהיא) לרוקן את הכוסית כי הסיליפוס נמס לעיסה צמיגית ויכול לעשות סתימות.

תודה על התיקון :-)

פורסם
ההשפעה היא זניחה והמלחים המדוברים הם אחוז זעיר מהמלחים המרכיבים את האבנית שבמי השתיה שלנו.

אז:

כמו שאמרתי:

מגנט לא מרים אבנית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

על מגנטים:

מגנטים ידועים כמרפאי מחלות, כאבי שרירים ומכאובים שונים.

מגנטים ידועים כמונעי אבנית.

מגנטים ידועים כחוסכים בדלק.

אני מוסיף:

מגנטים פותרים בעיות עם החברה- מומלץ להניח את המגנט על הראש בזמן השינה.

מגנטים משפרים את הזיכרון- יש לדחוף מוט מגנטי לאוזן.

מגנטים יעילים ביותר מפני עין הרע. הרבה יותר מחמסה.

מגנטים יעילים בצריכת חשמל- יש להצמיד מגנט חזק לשעון החשמל. כנ"ל לגבי שעוני המים והגז.

מגנטים יעילים בפני תקיפה ארטילרית. יש לצפות את קירות הממ"ד במגנטים. אלו ידחו את הטיל כשיגיע.

המכנה המשותף לכל סגולות העל של המגנטים הוא אחד- לא עושים כלום, יוצרים אפקט פסיכולוגי אצל הדיוטות והחשוב מכל- מכניסים הרבה כסף לשרלטנים.

• תוכן חדש...