Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי-רייד צאלים 27/1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עונת מרוצי הראלי-רייד הישראלית יצאה לדרך בשבת האחרונה עם הארוע בצאלים.

180 ק"מ בדרכי עפר שחלקן מהירות וחלקן טרשיות , שנעשו תחת לוח זמנים נוקשה וניווט מדוייק .

בקטגוריה הבכירה של רכבי השטח ניצחו רז היימן ועומרי סגל עם המיצובישי פאג'רו הצהוב והמשופר שלהם.

שני סיים הצוות של שי שמעוני וגדעון בן-שמואל עם המיצובישי האנטר החדש .

בקטגוריית רכבי השטח הסטנדרטיים ניצח הצוות של "אוטו-ויק" עם אלון אסולין ואייל עובדיה (ואולי הגיע הזמן שיעברו לקגורייה הבכירה ).

בין רוכבי האופנועים ניצח ערן וולנברג על ק.ט.מ 525, לפני אייל שטרן על אופנוע דומה ושגיא הימן על הונדה CRS450. בין רוכבי הטרקטורונים ניצח ללא בעיות מיוחדות יובל שרון על DS650 של בומברדייה.

יהיה נחמד אם מישהו מהמשתתפים יספר מעט חוויות.

דובי

ArticleImage39021_640.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אלון אסולין מתחרה בקטגוריה T2, אין לו סיבה לעבור לT1 - ההבדל בין הקטגוריות הוא כבר הרכבים עצמם, T2 זה כלי רכב סטנדרטיים עם שיפורים מוגבלים על פי תקנון FIA, בעוד שT1 זה רכבי אבטיפוס בנויים ביד. מי שאולי צריך לעבור קטגוריה זה איציק אסולין שמתחרה בקטגוריה "סטנדרטי" עם רכב תחרותי מאד שיכול וצריך להיות T2... אבל אז לא נעים והאחים יתחרו אחד בשני :lol: הסיפור שלהם מזכיר סיפור ידוע על משפחת שטח ענקית - משפחת הרבסט מלאס וגאס, מולטי-מליונרים (קזינואים אלא מה), שעם שתי מכוניות מאד דומות מתחרים בקטגוריות בכירות שונות (TT וclass 1 למי שזה אומר משהו) רק בשביל לא להתחרות אחד בשני.

התחרות היתה מאד מוצלחת אגב, מאורגנת למופת, זמן זה זמן בדיוק, CP איפה שצריך, תקנון מלא כולל כל הקנסות חולק אני חושב בפעם הראשונה - בקיצור - ארוע מקצועי. אני לא השתתפתי - למרות שמאד דיגדג לעזוב את החובה העיתונאית ולתת בגז ברגע שקיבלתי את ספר הדרך לידיים... את הרשמים המלאים שלי וכמה תמונות תוכלו לקרוא כאן. עם ארועים ברמה כזאת יש עתיד חיובי לספורט המוטורי בעידן החדש.

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד, שאלה לי אליך:

כידוע לי, המאגנום האדום של אוטוויק הוא בקטגוריית T2, בה כאמור אסור לעשות הרבה שינויים.

המאגנום הזה נוסע על מנוע בנזין(אחד מהיחידים בארץ אם לא היחיד) האם זה מותר כחלק מהתקנות?

תודה, אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הטנדר מונע במנוע בנזין, וזה בסדר מבחינת החלוקה לקטגוריות, כי יש כזה דגם בעולם- כלומר זה רכב שאתה יכול לקנות בחנות (גם אם רק בחו"ל).

הקטגוריה של "סטנדרטיים" תיעלם ממסעות הניווט מהר מאוד- כשהם יהפכו למירוצים לפי חוק ולפי תקנות- יש שתי קטגוריות על שהן T1 וT2, עם קטגוריות משנה לפי פורמולות או צורת הנעה וכן הלאה. בנוסף, קיימות מחוץ לFIA גם קטגוריות לא מוגבלות. אין בקטגוריות המקובלות בעולם (או באלו שיהיו בארץ) קטגוריית "סטנדרטיים", והרכב יהיה צריך להיבנות מחדש כT2, מן הסתם.

אסף.

• תוכן חדש...