Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביחידת הדיור ששכרתי, יש שטיחים מקיר לקיר בסלון ובחדר השינה. היחידה הייתה בעבר אולפן הקלטות של זמר. היות ואני אלרגי סוכם שהכל יורד, כולל הספוגים האקוסטים בקירות.

ברצפה, מתחת לשטיחים יש קרמיקה לבנה, השאלה היא איך מסירים את כל הדבק מגע מהרצפה אחרי קילוף השטיח ?

האם יש חומרים יעודיים לזה ?

תודה, אור. (שמאוד רוצה להכנס לבית וכל פעם משהו תוקע אותו)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איך אני אמור לעבוד אם טרמפנטין ? לשפוך על הדבק ולשפשף עם סקוץ ? נייר זכוכית ? משהו שלא עלה בראשי ?

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מנסיון שלי - דבק מגע לא ממש יורד מבלטות או קרמיקות אם הוא היה עליהן הרבה זמן. הדבק אוכל קצת מהמשטח של הבלטה ופשוט הורס אותה.

אם תשפשף זה רק יכול להרוס יותר.

שאל שיפוצניק מה הוא היה עושה. לדעתי הכי פשוט זה לקנות פרקט קליק הכי זול שיש (דירה שכורה, לא?) ולהרכיב אותו לבד. זה גם יכול להיות תחרותי במחיר לעומת שימוש בכל מיני חומרים יקרים ומזיקים ושהשימוש בהם מסוכן לבריאות.

אתה גם יכול לסכם עם בעל הבית שהוא מתקזז איתך על חלק מעלות הפרקט כי בת'כלס אתה משפץ לו את הנכס.

פורסם
מנסיון שלי - דבק מגע לא ממש יורד מבלטות או קרמיקות אם הוא היה עליהן הרבה זמן. הדבק אוכל קצת מהמשטח של הבלטה ופשוט הורס אותה.

אם תשפשף זה רק יכול להרוס יותר.

שאל שיפוצניק מה הוא היה עושה. לדעתי הכי פשוט זה לקנות פרקט קליק הכי זול שיש (דירה שכורה, לא?) ולהרכיב אותו לבד. זה גם יכול להיות תחרותי במחיר לעומת שימוש בכל מיני חומרים יקרים ומזיקים ושהשימוש בהם מסוכן לבריאות.

אתה גם יכול לסכם עם בעל הבית שהוא מתקזז איתך על חלק מעלות הפרקט כי בת'כלס אתה משפץ לו את הנכס.

לצערי יש לי נסיון זהה.

הסרה של דבק מגע ממשטח כה גדול זו משימה סיזיפית ומאוד לא נעימה.

תומך בהצעה לכסות את הכל בפרקט, או אם אתה ממש קצר בכסף - יריעות PVC כמו באולמות ספורט מסויימים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...