Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית תיבה לRockford P2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה רק אני או שהפוד הוא פשוט הגבהה לכיוון הרגליים?

למה אין זווית?

או שזה רק זווית התמונה

יש זווית, לא רואים פה. הסיבה שבניתי פודים היא שבדלתות יש חתיחות פח מסריחות שבתוכם מותקנים הרמקולים. זה לא יחזיק מורל בחיים, ואני לא רוצה טבעת דיקט, כי זה לא אסטטי. בדיוק רציתי להחליף את הריפוד, וזה נראה לי כמו היזדמנות מצויינת לנסות משהוא מעניין. עם פודים גם אפשר לשדרג לסט יותר איכותי בהמשך.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

עדכון על הפרוייקט - העבודה על הדלתות לקרת סיום. הוחלף ריפוד, נבנו פודים ובוצע חיווט, בהכנה להתקנה.

DSCF6773.JPG

DSCF6776.JPG

DSCF6777.JPG

DSCF6783.JPG

DSCF6784.JPG

פורסם

יפה מאוד!

ציפיתה את הדלת כמו שאמרתי לך?

תעביר חיווט חדש לדלת זאת ממש לא בעיה כי החוטים עוברים בתוך גומיה שניתן לשלוף בקלות.

פורסם

מדהים! ההשקעה שלך מדהימה ביותר! איזו עבודה נקייה ויפה! אהבתי. מאוד מקווה ששומעים\ישמעו בהתאם.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יפה מאוד!

ציפיתה את הדלת כמו שאמרתי לך?

תעביר חיווט חדש לדלת זאת ממש לא בעיה כי החוטים עוברים בתוך גומיה שניתן לשלוף בקלות.

תודה! ציפיתי בשיטה שלך, היא טובה בהחלט. אני שוקל אכשיו לפרק את הדלתות האחוריות, ולבצע את אותו הדבר (ציפיתי אותם לפני חודשיים, בלי פירוק מלא של התושבת). השינוי בחיווט יהיה, חוט הזנה ראשי לקרוס יעבור מהמגבר, בשלמותו, דרך תעלה, עם כבל עבה והכל. אבל את זה נשאיר למתקין.

פורסם

גם אם אין זוית (ואולי זאת הייתה הכוונה שלו לעשות בניות בלי זוית למרות שזה נראה טיפה לא הגיוני בכל זאת), ושומעים טוב, אין משהו רע בכך. להיפך, אני כבר מחכה למפגש מרכז הבא (אם תבוא וגם אם אני יבוא) לשמוע אצלך את המערכת מחוברת כבר! נראה שהשקעת הרבה, יחד עם סבלנות וידיים טובות! תעשה חיווט בהתאם כמו שאמרת. בהצחלה בהמשך ותגיד לנו שהכל מוכן איך שומעים. בקשר לבניות שלי, אני יעדכן שבת הבאה אני חושב, אחרי שהכל יהיה מוכן (היו כמה פאשלות אצלי אבל הם בתיקון :biglaugh: )

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברה, יש זווית. לא גדולה מדי, אבל יש. אם הייתי בונה את זה עוד פעם, הייתי מגדיל אותה קצת, ועושה כמה דברים אחרת, מנסיון לומדים ומשתפרים. גיא, זה קרוב מאוד! התהליך היה ארוך, אבל יש אור בקצה המנהרה.

DSCF6787.JPG

פורסם

יופי של זוית :wink::lol: . אצלך זה בקרוב. אצלי זה אפילו לא קרוב לקרוב. יש עוד המון עבודה אצלי. דלת אחת עשיתי השנייה בדרך. גם הבגז הולך לעבור שינויים טובים ויפים. בקרוב, אני כבר מחכה לקרוב הזה שלי כבר יותר מחודש :oops::|

בהצלחה (שוב) בהמשך! תעדכן מידיי פעם.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...