Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לקנות ישר דברים שבכלל לא פותרים את מקור הבעיה?

לפותח הת'רד,אתה בדקת את כל מה שאמרתי לך?

תקשיב,תחליף ל rca יותר איכותי,לך למתקין,ותגיד לו שיביא לך כבל rca איכותי רק לשם בדיקה,תעביר אותו במקום הנוכח(rca של הקומפוננט).ואם נעלמים הרעשים,אז מקור הבעיה זה הכבל.

פורסם

תחליף בחיבורים בין הטוויטרים, אם הרעש עבר לצד השני הבעיה בטוח לא בטוויטר.

תחיל אר סי איי (ביניהם) אם הרעש עדיין נוכח ונשמע יש לך בעיה לכבל מינוס!

הפתרון הכי פשוט שהציעו לך עד עכשיו מסתכם ב 10 ד' עבודה עם כוס קפה באמצע.

בדוק ותעדכן בטוח שנדע לכוון אותך למקור הבעיה.

לגבי מה מחובר למגבר, תבדוק זה די עקרוני בקטע הזה לוודא שלא עשו איזשהי קומבינה עם חיבור שני רמקולים לערוץ.

בהצלחה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

עידכון:

עליתי על הבעיה שיחקתי עם כבל ה-RCA , שיחקתי בו באיזור שמאחורי תא הכפפות שם הוא עובר ביחד עם הכבל ה-RCA הנוסף ומקור הבעיה נמצא שם שמרחיקים ומקרבים את הכבל ה-RCA פתאום נעלם ה"זזזזזזזזזז" שעולה יחד עם הטורים .

אני חושב שבגלל שהאיזור הומה חשמל (אולי מחשב דרך,כריות אויר וכו') ובנסו, כבלים מאיכות ירודה הם שגורמים לבעיה מה אתם אומרים ?

פורסם

נתת דוגמה טובה מאוד לבעייה נפוצה.

קירבת כבלי "סיגנל" (להלן ה RCA) עלולים לקבל השראות אלקטרומגנטיות.

תמיד טוב להעביר RCA במקום כמה שיותר נייטרלי, כלומר רחוק ממחשבים וממקורות מתח. גם מעבר ל RCA איכותי יותר וייעודי לרכב (שרובם המכריע מגיעים מסוככים) יכול לפתור את הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו מה אמרתי לך בחורצ'יק!?

ידעתי שזאת הבעיה,ואמרתי לך שתשמע בקולי..רק שלקח זמן עד שביצעת

לא נורא למדת משהו חדש,אני שמח שפתרת את הבעיה.

אביתר

פורסם

ידעתי שזאת הבעיה,

טוב. נו. גם זו תגובה (אני לא יגיב עליה ) אבל גם זו תגובה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפותח הת'רד, חוץ מאשר הבעיות שיש לך כנראה עם הRCA, לפי התמונה הכבלי מתח של המגבר עלובים ביותר, אני בספק אם זה 8 גייג'.

אני הייתי מחליף אפילו בשביל המגבר הזה את הכאבל לכאבל 8גייג' גם של הפלוס וגם של ה"אדמה", שני הכבלים דקים מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...