Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

הנושא הנ"ל היה אמור לעלות לדיון באסיפה הכללית האחרונה, אולם בשל נושאים חשובים אחרים שנידונו באותה אסיפה לא נותר זמן ולכן אני מעלה את הנושא כאן להחלפת דיעות בין החברים.

אני מקדים ומציין ומקווה שהדיון יהיה ענייני ,כשהכוונה היא להסביר מה כל אחד חושב אם הוא בעד או נגד ומה הנימוקים!

באימון האחרון שונתה שיטת ה-NOTES בכך שבמקום לעבור פעמיים על המסלול ברכב מנהלתי לרישום הערות ,עוברים רק פעם אחת בלבד ולאחר מכן מזנקים לאימון עם הרכב מירוץ !

עד כמה שהבנתי שיטה זו נהוגה בצרפת,או בחלק ממירוצי הראלי שם .

לאור השינוי הנ"ל ,התגובות של הצוותים היו מעורבות ולדעתי השיטה החדשה מטיבה עם הצוותים המנוסים ומסכנת את הטירונים !

אינני בעל ניסיון רב במירוצי ראלי, אך לאט לאט הבנתי שהשיתוף פעולה בין הנהג והנווט והתיאום בניהם הם בעלי חשיבות ממדרגה ראשונה ופונקציה ישירה להצלחה של הצוות באירועים מסוג ראלי ! לקח לי לא מעט אימונים להבין את ההבדל בין נהיגה סולו לבין נהיגה כשזה שיושב מימיני

נותן לי טיפים ,אם לבלום או להאיץ וכו'.. וכל זאת בשפה מקוצרת ומתוצמת מאוד, כשאתה נוהג במהירת מטורפת ומטלטל את הנווט ללא רחמים, ואין לך זמן אפילו להעיף מבט לעברו לראות אם הוא בהכרה ועדיין בפוקוס !!!

לא פעם מצאתי את עצמי "לבד" בגלל המהירת ,כי הנווט שלי לא הספיק להבחין שאני כבר מזמן עברתי את המקום שהוא מקריא לי !!

לקח לי זמן להבין כמה חשוב רישום מדויק של ה-NOTES על כל פרטיו :מרחקים , עקומות , דרגות קושי של העקומות ,פני שטח(חול,אבנים,סלעים,בורות ,שלולית...),סכנות נסתרות וגלויות,עליות, ירידות,נקודות ציון להתמצאות וכו'...את כל זה אמור הנווט להקריא בזמן מדויק,בתת תנאים ובלחץ מתמיד של הנהג הדורש לשמוע אותו כל הזמן !! הנווט לוקח אחריות כבדה מאוד על כתפיו , מה עוד שבדרך כלל אצלנו הנהג הוא הבכיר בצוות והנווט מושפע מכך לרעה ולפעמים מאבד את הבטחון.

עלי לציין שרוב הצוותים אצלנו לא מנוסים במרוצי ראלי,וחוץ מ5-6 צוותים כל היתר חדשים בתחום,

ולחלקם זה יהיה האימון הראשון או השני בחייהם, כך שלא הגיוני לתת סיבוב בודד אחד בלבד לרישום הערות-הדבר מסכן את הצוותים הלא מנוסים מספיק וחבל שבאימון מוצהר לא ניתנת

אפשרות ללמוד ולתקן טעויות ברישום על ידי סיבוב שני מה עוד שהדבר מקובל בכל העולם ולא סתם !!!

מצפה לחוות דעת נוספות.

מישל גדז'

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישל ידידי

יפה שהפנמת את תפקיד החשוב של נהג המשנה ולא הנווט באימוני הראלי שמתקיימים כרגע בארץ.

כל הדברים שאמרת הם נכונים ומדויקים ומועדון מרוצי ישראל מקווה להעביר את הנושאים האלו בקורס נהגי משנה שאנו הולכים לקיים בקרוב.

בקשר ללקיחת הרשום רק פעם אחת. נערך באימון האחרון ניסיון של רשום רק פעם אחד עקב בקשת הנהגים לצמצם את זמן האימון כלומר ביצוע האימון כולו רק ביום אחד.

דבר זה מצריך מאתנו המארגנים הרבה יותר עבודה כדי לצמצם את כל ההכנות לבוקר האימון.

לפי תגובות הנהגים לא היה בעיה עם שיטה זו.

אני רוצה להזכיר לך מישל שזה אימון ולא מרוץ שזאת אומרת שבהזנקה הראשונה אין צורך לתת בגז ואפשר גם בו להמשיך ללמוד ורק סיבוב השני לנסות להראות את יכולתם המלא של הצוות.

ג'י בן-ארי

חבר בהנלת מועדון מרוצי ישראל

פורסם

שלום ג'יי וכולם,

זה נכון שזה היה רק אימון אבל,

מהכרותי עם החומר איתו אנו עובדים (כולם חבריי) - ****עריכה - לאור בקשת מארגן האימון הקרוב*********

אלו עובדות החיים - עם זה צריך להתמודד. האימונים היחידים שהיו לי בחיי היו אלו שנעשו סולו - אני והנווט בלבד - בד"כ בלי זמנים.

אני חושב שבעניין זה מישל צודק לחלוטין - אם זה אימון - תגדילו את פרק האימון (רישום הנוטס, מעברי היכרות על המסלול וכדומה) ותקצרו את החלק התחרותי - אם צריך לחסוך בזמן.

דעתי הצנועה...

אלון

עוד דבר - צריך גם לאמן את הנהג בנהיגה ולא רק את הצוות. כלומר, איך נכנסים ויוצאים מסיבוב כזה או אחר, איך בולמים על סוגי קרקע שונים, העברות משקל - בקיצור תרגול רב.

למה אני מכוון - אימון כזה עושים במסלול קצר וקבוע עם מספר סיבובים עליהם הוא חוזר הרבה פעמים - למשל: מסלול כמו "ראלקס" אשדוד או מה שהיה באשקלון או אפילו עפולה.

לכן - הגיע הזמן שמועדון מירוצי ישראל יארגן גם ספרינטים/אימונים (תקרא לזה איך שאתה רוצה) שבהם יוכלו הנהגים לעשות קפיצת מדריגה.

אהבתי מאוד את מה שעשה ראם סמואל על אספלט - תחרות הנהג המהיר בישראל - או משהו כזה... - למה לא לנסות לעשות את זה על עפר במסלול כמו ראלקס. בסך הכל צברתם הרבה ניסיון אירגון - אז קחו רעיון בחינם... (עכשיו קיבלו אותו עוד כמה חינם - אז תזהרו... אולי ראם ישיג אתכם...)

ולגבי הרכבים - תמיד אפשר לשכור שתי אימפרזות זהות או שלוש - היום כבר יש ממי לשכור...

אלון

אולי מישהו מ"סובארו" ירים את הרעיון...

יש נציג סובארו בפורום?

אלון

פורסם

דעתי?

על מנת לא לפתוח דיון אם כן או לא, נחוץ פעם אחת, אימון, ****עריכה******

כמה נקודות!

1. השיטה שנוסתה באימון האחרון איננה נחלת הכלל במירוצי ראלי אלא שיטה שמנוסה בצרפת באירוע ספורדי ולא כשיטה.היא בפירוש לא מתאימה ל"נוביס".

2. בצרפת מדינה מפותחת מאד במירוצים ,רמת נהגי המשנה היא ברמה הגבוהה ביותר עקב נסיון,אירועים שוטפים, ומירוצים כבר עשרות שנים, לכן השיטה שם קלה וחוסכת זמן

3.אם רוצים להחדיר את השיטה הזו בארץ (אישית אני נגד, אע"פ שכולם יודעים שברשות הקבוצה של "מרום הצמרת" יש נהג משנה מקצועי) על המארגן לא לרשום זמנים בכלל, אבל בכלל ושכל קבוצה תרשום לעצמה את הזמנים,

לכן האימון יקרא אימון ולא מסווה של מירוץ ,העוקץ התחרותי יעלם וסממן הלימוד יהיה ראשי.

4. את הקורס של נהגי המשנה שמציין פה נציג "מועדון מירוצי ישראל " יש לבחון ברמה ובשאלה מי יכתוב את תוכנית הקורס?( אני ד"א תומך נלהב בקורס כזה)

מי ילווה אותו? איך? וכמובן מי יהיה המרצה המקצועי? מבלי לפגוע באף אחד, אין בארץ קאדר של מרצים מקצועיים המסוגלים ללמד את התורה הבסיסית של נווט ראלי וכל הפרמטרים החשובים הנילווים,אלא אם כן יגיע לפה מרצה בעל ידע אמיתי שמסוגל להעביר את החומר ברמת למידה .

יש לזכור!! ה"נוטס" הוא רק חלק מתפקוד נווט במירוץ ראלי,

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

הנני נווט חדש בתחום זה, לנהג דיי ותיק. מהאימונים (הפרטיים) שביצענו נוכחתי לראות פעם אחר פעם את ההערות והשינויים שיש לבצע ב-NOTES בסבב השני.

מכיוון שמצב זה, של נווטים 'צעירים' הנו לא נדיר בארץ, ומכיוון שלבסוף טעות NOTES או טעות ב'הזדהות' נווט עלולה להביא לארוע בטיחותי, נראה לי שמן הראוי שבענף הספורט המוטורי (החוקי) המתפתח בארץ נלך כולנו ל-SAFE-SIDE, לא רק כדי לשמור על רכוש או בריאות, אלא גם כדי שזה יהיה חלק מתעודת בגרות כלפי הרשויות המחוקקות במדינה, ומהתדמית הציבורית. הרי אחרי התאונה הראשונה עם נפגעים קשה (חס-וחלילה) תמיד יהיה מי שירצה להחזיר את הספורט המוטורי כמה שנים אחורה.

פורסם

שלום לכולם,ושוב שנה טובה.

לפני כמה ימים שוחחתי עם מישל בקשר לנושא, והצעתי לו להביא אותו לפה,כך שכולם יוכלו להגיד ולתת רעיונות.אז דבר ראשון והנה אלון עוד דבר שאנו מסכימים בו, כשלוקחים 2 נהגים ולא משנה היכן,ויש מדידת זמנים,הם שכחו ***עריכה - כנ"ל******.ועכשיו לדעתי מה שכן צריך להיות באימון הקרוב. לקחת יותר זמן בהתחלת היום,ולתת לצוותים החדשים לפחות את ההזדמנות לעבור את המסלול פעמים, במידה ויובל ומיקי, דני והנווט שלו, רמי והנווט ועוד,לא מעוניינים אז שיעברו פעם אחת, כך גם זה יחסוך זמן. כי על כמה קבוצות מדובר פה? שמעוניינות לעבור פעמיים? 10 אולי ??? אני לא רואה בעיה כשמתארגנים בבוקר8 ויוצאים לכתיבת סימני דרך ב 8.30 שיקחו שעתיים? והתחרות:lol: אוי סליחה האימון יתחיל ב 12? כך גם תהיה לנווטים החדשים הזדמנות לשאול ולקבל תשובות מנווטים ותיקים יותר.חברה בואו לא נשכח כשיגיע היום לתחרות ויהיו 10 שלבים מהירים מה תעשו אז ?? יש לי גם תשובה לזה אבל לא נכנס לזה הפעם. ודבר אחרון צודק מה שדני כתב בקשר לקורס נווטים מתקדם,בוא לא נקפוץ,דיברנו כבר בעבר בקשר לזה,וגם במפגש הנווטים האחרון אמרתי שם שאנו מתכננים קורס מתקדם לנווטים שיהיה מאורגן קרוב לתאריך שהספורט המוטרי יהיה חוקי.אין לי כלום נגד מי שמעונין לארגן קורס זה או אחר,אבל לדעתי חברה שעברו את הקורס הראשון, יגיעו למישהו אחר לקורס שיני, ופתאום הם מגלים שההוא נותן להם אינפורמציה אחרת? הבילבול יהיה גדול.אז בואו נחשוב כול מארגני הקורסים מה שטוב לנווטים החדשים,ולא רק לנו. כל טוב לכם ושיהיה אימון מוצלח לכולכם

והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן דגן

פורסם

והנה דעתי בעניין.

כאשר קיבלנו לפני האימון הקודם בחוות-פיליפ את ההודעה על השינוי הצפוי בלקיחת ה-NOTES ובמבנה האימון יצאתי נגד זה .

הרי כולנו צוותים חדשים , חוץ ממספר מצומצם של צוותים שיש להם רקורד בינ"ל ואפשר לספור אותם על יד אחת.

הרי גם לרמי שוכטוביץ או נדב דותן יש נהגי משנה חדשים , שכולם החלו פחות או יותר באותו זמן כמו כולנו אם אני לא טועה , בחוות פיליפ הראשון של 2006 , ממש לפני שנה .

הגענו לאימון הקודם ועשינו את ה-NOTES כמו שנקבע , יצאנו לדרך ו...זה עובד ואפילו עובד טוב , לפחות אצלנו . נכון , התרכזנו יותר בזמן הרישון וניצלנו כמעט את כל משבצת הזמן שקיבלנו וטרחתי ורשמתי כל שטות אפשרית בתור הערת שוליים בשבילי או הערה לקריאה בשביל נדב .

זינקנו ובכמה שהספקנו לנסוע , כ-4 ק"מ עד שהצירייה נפרדה מאיתנו (זצ"ל ) , הכל הלך חלק.

אני יכול בהחלט להשוויץ ולומר שלא טעינו ולו בפעם אחת.

אבל וזה אבל גדול שהפונט פה בפורום לא מאפשר להשתמש בו.

לדעתי האישית חייבים לעשות NOTES בצורה יסודית ולאחר מכן לחזור ולבדוק את זה ורק אחר-כך לזנק לראלי עצמו.

אז נכון שבצרפת משתמשים בשיטת רישום יחיד , מי אומר שזה טוב ? הם גם אוכלים צפרדעים וזה ממש לא משהו (טעמתי אז אני יודע ) .

הרי אם השיטה הזו היתה כל כך טובה היו מאמצים אותה בכל העולם ועובדה שזה לא כך.

חסכון בזמן הוא ממש לא טיעון טוב , טיעון יותר חזק זה שרק בדרך של רישום ובדיקה נוכל להתקדם הלאה .

להגיד שהמארגן לא יקח זמנים וכו'...נו , באמת , כולנו רוצים לדעת מה אנחנו שווים מול האחרים ולא לשחק בכאילו.

ועוד אבל אחד - צריכים לחזור ולהסתכל על ההגדרה המטעה משהו "אימון" . אם זה באמת אימון אז באמת אפשר לרשום פעם אחת ובמהלך האימון לנסוע בקצב יותר איטי במקצה הראשון וזה יהווה את הבדיקה וכך ממקצה למקצה להגביר קצב.

אלא מה ה"אימון" הזה הוא לא בדיוק אימון ולכן אף אחד לא ירצה לעשות את זה , כולם יעדיפו לתת בגז .

כל אחד ממשתתפי הראלי הישראלי , כל אחד מהצוותים מגדיר את עצמו ואת מטרותיו על פי רצונו.

כמו שאני רואה את זה , צוות שרוצה לעשות הכל ברצינות צריך להתאמן מעבר ל"אימוני" הראלי שמועדון מרוצי ישראל עורך ולא לחכות ל"אימון" הזה בכדי לעשות את האימון היחיד שיש לו.

להגיד אין זמן או אין כסף..טיעון טוב אבל ככה לא נגיע לשום מקום.

מי שרוצה להתקדם ולהתמקצע חייב להשקיע זמן וכן, גם כסף , ולהקריב אין מה לעשות.

זה בדיוק ההבדל בין מקצוען לחובבן (ובלי להשמיץ חלילה ! ) .

לסיכום - אני חושב שב"אימון" הקרוב וכך גם בכל העונה הקרובה אנחנו חייבים לעשות 2 מקצי NOTES .

אגב - הנקודה הבטיחותית לא כל כך חשובה , לפחות לא זו הנקודה ולו רק שמי שלא סומך על הרישום שלו שלא ילחץ חזק מדי !!!

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
שלום ג'יי וכולם,

זה נכון שזה היה רק אימון אבל,

מהכרותי עם החומר איתו אנו עובדים (כולם חבריי) - *******עריכה - אלון***** אלו עובדות החיים - עם זה צריך להתמודד. האימונים היחידים שהיו לי בחיי היו אלו שנעשו סולו - אני והנווט בלבד - בד"כ בלי זמנים.

אני חושב שבעניין זה מישל צודק לחלוטין - אם זה אימון - תגדילו את פרק האימון (רישום הנוטס, מעברי היכרות על המסלול וכדומה) ותקצרו את החלק התחרותי - אם צריך לחסוך בזמן.

דעתי הצנועה...

אלון

עוד דבר - צריך גם לאמן את הנהג בנהיגה ולא רק את הצוות. כלומר, איך נכנסים ויוצאים מסיבוב כזה או אחר, איך בולמים על סוגי קרקע שונים, העברות משקל - בקיצור תרגול רב.

למה אני מכוון - אימון כזה עושים במסלול קצר וקבוע עם מספר סיבובים עליהם הוא חוזר הרבה פעמים - למשל: מסלול כמו "ראלקס" אשדוד או מה שהיה באשקלון או אפילו עפולה.

לכן - הגיע הזמן שמועדון מירוצי ישראל יארגן גם ספרינטים/אימונים (תקרא לזה איך שאתה רוצה) שבהם יוכלו הנהגים לעשות קפיצת מדריגה.

אהבתי מאוד את מה שעשה ראם סמואל על אספלט - תחרות הנהג המהיר בישראל - או משהו כזה... - למה לא לנסות לעשות את זה על עפר במסלול כמו ראלקס. בסך הכל צברתם הרבה ניסיון אירגון - אז קחו רעיון בחינם... (עכשיו קיבלו אותו עוד כמה חינם - אז תזהרו... אולי ראם ישיג אתכם...)

ולגבי הרכבים - תמיד אפשר לשכור שתי אימפרזות זהות או שלוש - היום כבר יש ממי לשכור...

אלון

אולי מישהו מ"סובארו" ירים את הרעיון...

יש נציג סובארו בפורום?

אלון

זו אחת מהסיבות שאני לא מגיע ל "אימון" הקרוב, נווט חדש סיבוב הכרות אחד זה רע מאוד!!! ואמרתי את זה לפני ה"אימון" הקודם וצדקתי אני חושב...

*****נערך - אלון*******

1.שתהיה ליגה מסודרת עם ניקוד ואליפות בסוף העונה (ראלי או ראלי ספרינט או שתייהם)

2.שיהיו גביעים וגם פרסים רצוי :-P

3.שיהיו הגדרות מדויקות לקטגוריות

עד 1600 סמ"ק 2X4

עד 2000 סמ"ק פתוחה כולל 4X4 בלי טורבו

מעל 2000 סמ"ק 4X4 טורבו סטנדרט, למעט אביזרי בטיחות ובולמים מקצועיים

מעל 2000 סמ"ק 4X4 טורבו גרופ N

או משהו דומה!!!

שנדע איזה רכב להכין לאיזה קטגוריה ושהוא יהיה גם תחרותי!!!!

כרגע לא הרכב ולא אני והנווט שלי בנויים ל"אימון" כזה!!!

ובקשר לקורס נווטים....

המדריך הכי מקצועי שיש לנו בארץ היום, הוא זלמן דגן(ניסיון רב בחו"ל) וכאדי לתת לו להמשיך את הקורסים המוצלחים שהוא מעביר!!!

אלון אהבתי את הרעיון של טופ-דרייבר על אימפזה טורבו אחת,אבל בלי פסילות של קונוסים :-(

בברכה

קובי כהן

פורסם

אם מדובר על תקציב, אז הכיוון נוטה לשיטה החדשה!

המשמעויות של השיטה הזו הן

חיסכון ביום אחד! לא צריך לנסוע יום שישי לאיזור המרוץ!!! חוסך זמן ודלק.

חיסכון בנזקים לפרייבטים שלא מתאימים לנסיעה בשטח!

במקרה של אימונים רחוקים, חיסכון במלון!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מישל ידידי

בקשר ללקיחת הרשום רק פעם אחת. נערך באימון האחרון ניסיון של רשום רק פעם אחד עקב בקשת הנהגים לצמצם את זמן האימון כלומר ביצוע האימון כולו רק ביום אחד.

אם זו באמת הסיבה, אני לא חושב שה-45 דקות של הסיבוב הנוסף, צריך להוות בעיה, גם אם זה מצריך מהמשתתפים המעוניינים לערוך סיבוב נוסף להקדים בשעה כך שהלו"ז לא יפגע !!

אני רוצה להזכיר לך מישל שזה אימון ולא מרוץ שזאת אומרת שבהזנקה הראשונה אין צורך לתת בגז ואפשר גם בו להמשיך ללמוד ורק סיבוב השני לנסות להראות את יכולתם המלא של הצוות.

*****עריכה - אלון*****,

אני יכול לנסוע להנאתי עם הנווט שלי כמה שאני רוצה וללא הגבלה ,נו באמת !!

ג'י בן-ארי

חבר בהנלת מועדון מרוצי ישראל

מישל++++++

פורסם

נדב ידידי

אין שום אלמנט של חסכון שנלקח בחשבון בלמידה, ביחוד( מבלי לפגוע ) ברמה של נהגים שאין להם שמץ של נסיון במירוצי ראלי, מי שחושב כמוך יצטרך ללמוד בדרך הקשה!! (תאונות,שבירות,חוסר תיאום ביניכם עקב לחץ של זמן,איסטרטגייה וכולי...)

אני שוב חוזר ואומר מה שנעשה היום באימונים של "מועדון מירוצי ישראל" אינו דומה לראלי

אינך מבין מה זה לחץ של MULTI STAGE ומה נדרש מימך במירוץ כזה ,עוד יותר אינך מבין מה הנווט שלך עובר

שנה פאזה נדב, מי שמחליט בתחרות זה הוא ולא להיפך, אם הנווט שלך רוצה 25 פעם אימון ולא תינתן לו האפשרות ? הפסדת למפרע.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אני שמח בשבילך נדב!

יש לי רעיון שהתגבש עם ברוך שליט וסרוגו

מכיוון שאין נסיון אמיתי לנווטים ויותר מכך אין נסיון גם לרוב הנהגים לנהוג כצוות

אני מציע שבאימון הקרוב לא ימדוד המארגן זמנים בכלל!!!

שכל צוות ירשום לעצמו, וכך יבדקו הנהג והנווט את הזמן שלהם ללא לחץ פסיכולוגי

ויגיעו בעצמם למסקנות נקיות ללא "לחץ חברתי".

אישית אני מתכונן להגיע עם 2 צוותים חדשים לאימון (נווטים ללא נסיון)

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

מכיוון שאין נסיון אמיתי לנווטים ויותר מכך אין נסיון גם לרוב הנהגים לנהוג כצוות

אני מציע שבאימון הקרוב לא ימדוד המארגן זמנים בכלל!!!

שכל צוות ירשום לעצמו, וכך יבדקו הנהג והנווט את הזמן שלהם ללא לחץ פסיכולוגי

ויגיעו בעצמם למסקנות נקיות ללא "לחץ חברתי".

דני לוי

דני

אני מאוד מקווה שאתה לא רציני !!

להגיע לאימון מאורגן במתכונת מירוץ ולא למדוד זמנים ???או לפחות כאילו למדוד זמנים ??

אז מה ההבדל בין זה לאימון סולו עם הנווט ?

אני חושב שחובה למדוד זמנים כדי לתת את תחושת הלחץ האמיתית לצוות, אם לא נרגיש את זה עכשיו כדי ללמוד איך מתגברים על הלחץ, אז מתי נתמודד עם תנאי לחץ ? רק במירוץ רשמי ? ואז קרוב לוודאי שהאסון בפתח !!

אני חייב לציין שמי שמגיע לאימון מרוכז ללא אימון צוות פרטי ,עושה טעות וחבל על הזמן וההוצאות !

אתה חייב להתאמן לפני, על מנת ללמוד את כל הדברים הקטנים שבאימון מרוכז אינך יכול להתעקב עליהם.עבודת הצוות כל כך מורכבת שאתה חייב זמן לחשוב ללא לחץ כדי ללמוד את רוב הפעולות

הנדרשות לקשר ולעבודת הצוות עם הנווט שלך, ואת זה אתה לומד רק בתנאים רגועים וללא לחץ , על מנת לנתח נכונה את הטעויות ולהגיע לפתרונות הנכונים לכל הקשיים שנתקלת בהם !

לאחר אימונים כאלה ,שדסקסת עם בן זוגך את את כל הנושאים ואתה פחות או יותר מוכן להתנסות בתנאים של כאילו מירוץ,אתה מגיע לאימון המרוכז בכדי לבדוק את עצמך עד כמה צדקת או טעית ומה יש לתקן ולשפר , ולכן אתה חייב את כל התנאים של כאילו מירוץ כדי לבדוק איך הצוות פועל בתנאי לחץ וללמוד להתמודד עם זה !!

וכאן אני חוזר לשיטה המוצעת שלא מאפשרת תיקון טעות של צוות לא מיומן דיו, אשר חייב לבדוק את עצמו לאחר הרישום הראשון.

לגבי חסכון בנסיעה "בשטח של פרייבט" ו"בנזין" וכדומה , הרי זה באמת כסף קטן לעומת כל ההוצאות האחרות שמסביב, זה לא רציני !!

מישל

פורסם

הודעות שרשור זה נערכו על ידי והוצא מהם תוכן שעלול לגרום לפגיעה באישור אימונים בעתיד - לבקשת חבר ! (למרות שלדעתי לא היה כאן משהו בעייתי במיוחד)...

לתשומת לבכם מה אתם כותבים.

ערכתי גם את ההודעות של עצמי - אז בלי תלונות בבקשה...

אני רע לכולם...

:twisted:

אלון

• תוכן חדש...