Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב אלון

הרכבים של שהיהו הושבתן לא בראלי אלא בספרינט!!!

בסיבוב רביעי אחרי ש"ידענו את המסלול בע"פ" ולא בראלי!

ובשני המקרים אלו היו טעויות נהג ולא טעויות נווט!

לא מספיק שחסר ניסיון לנהגים - צריך להקשות גם על הנווטים?

נקודה למחשבה...

אלון.

פורסם

עוד נקודה למחשבה - קשה לסגור מסלול בצורה טובה - אלא אם יש מארגן.

יפה שאפשר להתאמן לבד אבל אז הסיכון שתפגע במישהו גדל...

אני זוכר ימים, מישל, שהיית מארגן אימונים טכניים על מסלול קצר (זוכר את יגור...?) ואז היו באים 3 עד 8 רכבים וכל אחד היה ממצה את עצמו באימון נטו - כולל מדידת שמנים.

אני מסכים שאם כבר עושים אירוע גדול - אז כדי שזאת תהיה תחרות - מירוץ ולא אימון.

אימונים צריך לעשותבקבוצות קטנות לדעתי - אז גם כל אחד מתאמן הרבה וממצה את עצמו. - רק מה - הלוגיסטיקה של סגירת השטח - שוברת אותנו...

מתי אתה יורד עם הויזה לשטח וסוגר איזה מסלול ספרינט מישל ....

תקרא לי!

אלון

פורסם
כמה אתם כותבים גרסתם את ה-NOTE לאבק.

קראתי וכמי שפועל בענף מזה 20 שנה אומר דבר אחד

השיקול נתון בידי מארגן אימון הראלי "מועדון מרוצי ישראל"

ברוך שליט

ברוך !

אם קראת את השרשור בעיון , לא ברור מדוע אתה מגיב בזלזול על הדיון, כשניתן להבין מהרוב המוחלט

שהביעו דעתם, שנושא ה-NOTES הוא חשוב להם מאוד כדי להשתפר בתורת הניווט.

בסך הכל הדיון נועד להחליף דיעות בנושא ולהבין מה כל אחד היה מצפה מהאימון !(תקרא מהו נושא הדיון)

ניסית להבין מה כל אחד חושב ? אולי תשתף אותנו מה דעתך על דעתם של הכותבים פה, כמי שיש לו 20 שנות ניסיון וכמי שאמור לארגן קורס נווטים מקצועי !

מישל

פורסם

עכשיו ממש לא ברור לי מי מכתיב את הרצון, היכולת, ומה שטוב או לא טוב לנהגים ולנווטים בתוך האימון או "האימון",הנהגים עצמם(עמותת הנהגים)שבסופו של יום הם עצמם משלמים את הנזקים...

או המארגן (במקרה הזה מועדון מרוצי ישראל)שמבחינתם, שיהיה אימון כמה שיותר קצר עם כמה שיותר משתתפים?????

איפה החלטות העמותה כאן,לנהגים אין מילה???

קובי

פורסם
עכשיו ממש לא ברור לי מי מכתיב את הרצון, היכולת, ומה שטוב או לא טוב לנהגים ולנווטים בתוך האימון או "האימון",הנהגים עצמם(עמותת הנהגים)שבסופו של יום הם עצמם משלמים את הנזקים...

או המארגן (במקרה הזה מועדון מרוצי ישראל)שמבחינתם, שיהיה אימון כמה שיותר קצר עם כמה שיותר משתתפים?????

איפה החלטות העמותה כאן,לנהגים אין מילה???

קובי

קובי בוקר טוב

הנושא הזה נפתח במטרה אחת והיא- החלפת דיעות בנושא שינוי שיטת ה-NOTES ,אים זה טוב מבחינה מקצועית או לא ,ומה כל אחד היה מעדיף שיהיה כדי להתשפר בעבודת הצוות בין הנהג לנווט !

הטענות שאתה מעלה כאן ,אולי צודקות, אך אל לנו להגרר לדיון אשר סוטה מהנושא המקורי.

לדעתי ,את השאלות האלה יש להפנות לאלה שנבחרו אצלנו בעמותה, שלהם הסמכות לטפל ולהחליט אם יש מקום לשנות דבר זה או אחר.

דרך אגב ,חוץ מנדב, לא שמענו מה דעתם המקצועית של חברי הוועד בנושא שינוי השיטה, לאור הדיון כאן !! עופר, תעיר את החבר'ה !!

מישל

פורסם

מישל

היום זה שיטת הNOTES ומחר יהיה נושא חשוב לא פחות...אני מצפה מהוועד הנבחר,

שיהיה עם יותר שיניים ושינשך חזק שצריך, בכל מה שיכול להוריד את הסיכונים!!!

עם כל הכבוד למארגנים גם לעמותה יש דרישות אני מקווה...

אולי שיטת סיבוב הכרות אחד היא טובה,אבל רק שהצוותים יהיו קבועים ועם ניסיון של שנה לפחות

ב"אימונים"

אגב אותה שיטת הכרות עם רכב המרוץ ביום האימון מצוינת ואף חסכונית

אבל ,וזה אבל גדול ,עם מינימום שני סיבובי הכרות!!!

בברכה

קובי כהן

פורסם

קובי, הוועד דואג לנהגים

אנחנו עובדים עם מועדון מרוצי ישראל ולא נגדם!

אגב כנהגים אנו דורשים שייתיחסו אלינו ברצינות, אנחנו דרשנו אימון כמה שיותר מוקדם, כמה נהגים נרשמו אתה יודע? רמז, לא צריך יותר משתי ידיים, איך יתייחסו אלינו ברצינות אם אנחנו לא רציניים?

ההרשמה המוקדמת נסגרת היום, אח"כ המחיר עולה ל1300 ש"ח.

בברכה נדב

אגב, אם אינני טועה, אתה הכרזת כי אינך מתכוון להשתתף באימון הקרוב. אז תן לנו להתנסות ולדווח לך איך היה.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ברוך,

אם הבינותי נכון, הרישום הוא עד יום שישי ה....בעצם היום.

רק שאלה!

אם אני לא טועה(ואני לא), באסיפה נאמר לי במפורש שטרם נסגרה

באופן סופי סוגיית האימון....

כלומר, המקום לא נסגר סופית והאישורים שאמורים היו להתקבל

טרם נתקבלו, לא?

אם אני טועה, אני מתנצל מראש וארשם בהזדמנות הראשונה....

אם איני טועה, איך זה שאני צריך להירשם ולהתחייב למשהו ערטילאי...?

פורסם

מישל ידידי

1 אני לא מזלזל.

2 כל דעה שנכתבה ניקראה בעיון רב.

3 דעתי תכתב בהמשך אם כי אינה חשובה, חשוב שיתוף הפעולה.

קובי

1 אני לא יודע מתי קראת את התקנות המשלימות אבל אימון של "מועדון מרוצי ישראל" מוגבל במספר המשתתפים - לא כמות אלה איכות!

2. אתה כותב "כמה שיותר קצר אז בוא נבדוק את הדברים.

- אנחנו מגיעים יום קודם לשטח לסימון.

- באימון האחרון היה צריך להיות NOTE+3 סיבובים, מה קיבלת NOTE בכל כיוון + 4 הקפות 2לכל כיוון שזה קצת יותר ממה שתוכן לפי חשבוני

3. למשוך בעט הסופרים צריך לדעת וצריך להתבסס על עובדות.

מישל ביקש שהתיחס לנושא להלן תגובתי האישית

החלטה לעשות NOTE פעם אחת היא מתוך שיקול בטיחותי

בטיחות = נהג משנה (מיומן) = מהירות.

כלומר אינך מכיר את המסלול ועשית פעם אחת NOTE סע יותר לאט ותאמן לך נהג משנה שילווה אותך בכל המרוצים העתידיים אל תהפוך את האימון למרוץ ראלי תנצל את האימון לצורך לימוד והכרת הנושא.

מה הוא אימון טוב?

בראלי נוהג הנהג בצורה "עיוורת" + חוש הראיה והמחשבה (זה הכול)

הנהג חייב לסמוך על נהג המשנה בכל ההוראות.

שני בני הזוג הנהג והנווט חיים "תחת גג לוהט" ולחץ לכל אחד והתפקיד שלו.

בראלי אין צורך לזכור את הדרך.

לכן יש לתרגל וכמה שיותר את הקשר בין הנהג לנהג המשנה, בפועל לאור הרישומים אצלנו אנחנו רואים שרבים מהמשתתפים יש להם כל אימון נהג משנה חדש! (יש נהגים שכבר אימנו 3 נהגי משנה) כך לא מאמנים וגם לא יוצרים נהגי משנה ה"בובה" (שוב מזלזל) הזאת שמתחלפת ליד הנהג לא ניקראת נהג משנה.

כשם שמכינים רכב וציוד לאימון יש "ציוד" נוסף להכין והוא נהג משנה שיש לך איתו קשר לכן בא האימון סע לאט ותתאמן במה?

- בקשר בין הנהג לנהג משנה במהירויות משתנות.

- האם צריך את כל ה-NOTE ואולי יש דברים טפלים ומיותרים

- באיזה קצב וכמות מידע אתה נהג המשנה יכול להעביר לנהג.

יש עוד עשרות דברים אם לא יותר שצריך ללמוד, התוצאה בשטח היא שנהגים אינם סומכים על נהג המשנה שלהם וגם אם ניתן פעמיים NOTE זה לא יעזור הרבה כי נהג המשנה הוא לא נהג משנה והנהגים "חרמנים" רוצים לתת גז וכל סיבוב נוסף זה יתרום לזכור את המסלול האם לזאת שאיפתנו האם לכאן אנחנו רוצים להתפתח בראלי? האם זה יהיה ראלי ומה עם מחר על מסלול של 200 ק"מ גם אז תרצו לזכור את המסלול?

ב-NOTE האחרון קיבלו הנהגים 45 דק' לכל כיוון לרשום NOTE מי שניצל זאת ואימן לאורך האימונים האחרונים וגם בזמנו החופשי נהג משנה הדבר בא לידי ביטוי בתוצאות ומי שלא ניצל זאת

ולא אימן נהג משנה גם כאן באו התוצאות ........

יש נהגים שתפיסת עולמם והרגלי הנהיגה הם של ראלי-קרוס / ספרינט הם לא סומכים על נהג משנה להם אומר דבר אחד חבל! מקומכם לא בראלי היום אתה זוכר את המסלול מחר כאשר המסלול יהיה ארוך רק תסתבך ותסבך את אלו שעינינם ראלי ורוצים להתמקצע בנושא תאונות דרכים בגלל נהגים אלו לא יתרמו לקידום הענף ומה שלא יעבור להם בראש היום יעבור להם בדרך אחרת עד שיבינו תעשו שינוי חשיבתי תתפכחו תשקיעו ותצליחו במיוחד לצעירים הדברים אמורים.

לכם הקשישא (בני דורי פחות או יותר ומתוך תחושה בלבד) הרגלי נהיגה לא משתנים ביום אחד מי שעשה מעבר מחשבתי בראלי קרוס וספרינטים נותרו לו מספר שנים ומי שלא יעשה זאת דלתנו פתוחה בואו ועיזרו לנו כמו בשאר המקומות בעולם שדווקא ה"צעירים ברוח" הם אלו שדוחפים ומקדמים את הענף אחד בהתאחדות, שני באירגון שלישי בשיפוט... רק כך נצליח לקדם ולנתב את הספורט המוטורי לצרכים של הדור הצעיר שאנו מדברים עליו כל כך הרבה ואם זכינו לראות את החוק לספורט מוטורי עוד בימינו ונזכה לראות את המרוץ הראשון יוצר לדרך (מבטיח להיות בו) בואו ונעצב את העתיד .

(אך ברוך איזה מילים - אם אין אני לי מי לי?):wink:

שבת שלום - אוהב אותכם

ברוך שליט

פורסם
ברוך,

אם הבינותי נכון, הרישום הוא עד יום שישי ה....בעצם היום.

רק שאלה!

אם אני לא טועה(ואני לא), באסיפה נאמר לי במפורש שטרם נסגרה

באופן סופי סוגיית האימון....

כלומר, המקום לא נסגר סופית והאישורים שאמורים היו להתקבל

טרם נתקבלו, לא?

אם אני טועה, אני מתנצל מראש וארשם בהזדמנות הראשונה....

אם איני טועה, איך זה שאני צריך להירשם ולהתחייב למשהו ערטילאי...?

ניר ידידי

אני לא יו"ר וגם לא מנהל מרוץ האיש האחראי לנושא הוא רמי לימון הוא יגיב לך בכל הקשור ל"ארטילריה":-D הוא מכיר את כל הפרטים לגבי השטח מה נאמר מה נסגר ואיפה הדברים עומדים.

שבת שלום

ברוך

פורסם

אגב כנהגים אנו דורשים שייתיחסו אלינו ברצינות, אנחנו דרשנו אימון כמה שיותר מוקדם, כמה נהגים נרשמו אתה יודע? רמז, לא צריך יותר משתי ידיים, איך יתייחסו אלינו ברצינות אם אנחנו לא רציניים?

ההרשמה המוקדמת נסגרת היום, אח"כ המחיר עולה ל1300 ש"ח.

נדב, כיצד כחבר ועד אתה מעלה טענה שכזו?!

הרשמה למה? לאיזה אירוע? מאז האסיפה אף לא אחד יצר קשר עם הנהגים לעדכן לגבי התפתחויות....

בטח שאנשים לא נרשמו.

למה שישלמו אם עדיין אין אישור שהאירוע יתקיים איפה שנאמר שיתקיים!

למה שיירשמו אם הבטיחו אישורים מתאימים ולא עדכנו שיש..(אם בכלל יש)!

אנחנו רציניים....ואתה?

כחבר ועד, אתה זה שצריך לעמוד על המשמר ולא לתת לתעריף לעלות עד אשר כל התשובות נענו!

וששששבת שלום לכם

פורסם
ניר , ברוך , נדב וכל מי שקופץ לקלחת הזו

השרשור הזה נועד לדסקס את נושא ה-NOTES בלבד !!!

נושא אחר ? שרשור אחר !!!

שבת שלום

דובי

דובי

הנושא של הNOTES ונושאים אחרים של אירגון והסדר או חוסר הסדר לפני האימון ותוך כדי האימון ,יש זמנים אין זמנים, יש אישורים (משטרה) אין אישורים, וחוסר הוודאות גם לגבי הקטגורית שאף אחד לא נותן את הדעת עליהם...לא עמותת הנהגים ולא המארגנים,

בקיצור הכל קשור להכל וכל נושא מתקשר לשני....אז שלא ידברו איתי על רצינות כי אני סופר רציני

לא פחות מאף אחד ואולי יותר!!!

אבל אני מצפה לרצינות גם מהעמותה וגם מהמארגנים מי שלא יהיה....כמובן שזו ביקורת בונה

נ.ב.

אני רוצה להכין רכב,איזה רכב להכין ,עד 1.6סמ"ק עד 2.0סמ"ק ואולי 3000 סמ"ק:-P

איזה קטגוריות רלוונטיות בהמשך???

קובי

• תוכן חדש...