Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

אני חייב להוסיף ובדף העשירי !!!!!!!, אך אתמקד בעצם הרעיון, שנושאו בכותרת.

אין שיטה נכונה !, יש מספר שיטות וכל אחת מותאמת לצרכי המשתמשים.

כפי שנאמר בעבר ואני בטוח שגם בתוך השירשור, את אופי האימון קובעים הנהגים (דרך נציגייהם), ולא המארגן. המארגן יפעל ע"פ בקשת הנהגים ובתנאי (הגיוני ביותר) שזה משתלם לו.

חייבים להבין כי בכדי ליצור קבוצה נדרש שיתוף אינטרסים. אם מישהו נפגע - הוא לא יתרום.

ולכן בכדי לקיים את האימונים נדרש למצא את שיתוף האינטרסים.

לרגע אניח את המארגן בצד ואתייחס לבקשת הנהגים.

שיטת NOTS אחד -

יתרון, ניתן לביצוע עם רכב המרוץ - ומכאן שניתן לחסוך בהבאת רכב נוסף לרישום. זה דגש שהתבקש ע"י חלק מנהגים, בכדי לחסוך בעלויות(ואני מבקש אל תגיבו בזה שמי שרוצה לחסוך שיקנה "סוני" ויתחרה בביית).

חיסרון, הנהיגה קטה התחרותי פחות בטוחה, למי שרוצה "לתת בגז" (וכן, זו מטרתם של רבים מאיתנו).

לא ניתן לבצע בדיקות טכניות לרכב במקביל לרישום כי הרכב בנסיעה ......(זמני המתנה נוספים)

שיטת שני NOTS -

חייבים לבצע את הרישום עם רכב שאינו רכב המרוץ - ובצדק.

ו......ההפך מהשיטה שלעיל ....לא אפרט.

מבחינת זמנים, תוספת הזמן לסיבוב השני היא זניחה ולא מהותית.

לאור נתונים אלו, שהינם חלקיים ואני בטוח שיש עוד יתרונות וחסרונות, נדרש מנהנגים לקבוע מה הם רוצים. ולמרות שאנו בדמוקרטיה אנו חייבים להתחשב גם בדעת המיעוט שהרי איננו מועדון של רוב בלבד אלא דואגים לכולם!

לכן,

מבקש מכל הצוותים שנרשמו לאימון לשלוח את העדפותם אלי בהודעה פרטית בכדי שאוכל לעשות סדר ולהגיש את הצעתינו למארגן ושהוא יוכל להערך כנדרש.

ואחזור לנקודת המארגן, חשוב שנבין כי היחסים עם המארגן חייבים להיות הדיים ולשמור על האינטרסים של כל הצדדים. מארגן בלי מתחרים = 0, ומתחרים בלי מארגן = 0.

הנושא יועלה לדיון בישיבת הועד הקרובה, כמו שיפור איכות האימון לנווטים (כתבתי בשירשור אחר). אני חושב (ואפעל בהתאם) שאם תהיה דרישה לשני סוגי ה"NOTS" נתאמן בשני הסוגים לסרוגין לשביעות רצון כולם.

מקווה שיתחיל שירשור חדש.

עפר שורץ

• תוכן חדש...