Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאד רציני מישל

לדעתי החשיבה שלך ושל אחרים היא עדיין נהיגה סולנית ולא צוותית.

עברתי את השלב הזה כי אני מגיע מאותו מקום כמוך, אחרי שבראלי הראשון בחיי אחרי 3 ק"מ

הייתי על הגג, הבנתי שאני חייב לעבור פאזה והתמזל מזלי לקחת נווט מקצוען מקפריסין.

בתת ההכרה שלך אתה לומד מהו סטייג של 10 ק"מ ובפעם השלישית הנווט הופך לבובה והמטרה שלך זה רק לנצח.

לעניות דעתי זו לא הכוונה של האימון הזה.

כשאתה מתאמן לבד אתה חשוף לאורח לא קרוא על המסלול, ההבדל פה שסוגרים עבורינו

שביל שינקה אותך מפגיעה אפשרית .

מה יקרה שיבואו עוד 2 סטייגים? גם תבקש ללמוד אותם?

צר לי דעתי שונה מדעתך.

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין למה כולם מדברים על האסון שקרב ובא!!!

הרכבים ממוגנים מאוד, תודות לברוך!!! ויש השקעה גדולה מאוד בבטיחות!

אם עושים הכל כמו שצריך, מכסימום יהרס הרכב(לא נעים אבל לא אסון). אני לא רואה שום אסון שקרב ובא!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני לא מבין למה כולם מדברים על האסון שקרב ובא!!!

הרכבים ממוגנים מאוד, תודות לברוך!!! ויש השקעה גדולה מאוד בבטיחות!

אם עושים הכל כמו שצריך, מכסימום יהרס הרכב(לא נעים אבל לא אסון). אני לא רואה שום אסון שקרב ובא!

בברכה נדב

לדעתי נדב,

זה האסון שמתכוונים אליו.

בשבילי - להשבית את הרכב היה אסון.

לא נראה לי שמתכוונים לפציעות... עד היום היו מאות אירועי ראלי עם רכבים ועשרות התהפכויות - אף אחד לא נפצע! כולם יצאו מהרכב בעמידה.

גם בעולם - אין כמעט פגיעות בתחום הראלי והסיכוי להפצע בנהיגת יום יום בכביש גדול יותר.

אלון

פורסם

האסון הוא לא נושא הפגיעה או הפציעה שלך נדב

האסון הוא שמכוניות יהרסו בגלל חוסר הנסיון של הצוותים

וכ30 עד 40 אחוז מהרכבים יפרשו עקב טעויות אנוש של נהג נווט ואת זה מנסים למנוע

ספר לנו בבקשה מה היו ההוצאות שלך להעמיד רכב חדש בעקבות ההתהפכות שלך ?

לא לכולם יש את האפשרות לעשות זאת כמוך ,אז מדוע לא ללמוד מבעלי הנסיון?

אולי כך נמנע ריסוקים כפי שהיה במירוץ בדרום שכמעט כל הצוותים הלא מיומנים פרשו עקב תאונות?

ואני עוד מזכיר לכולם כי על הסטייג ההוא עברו כמה פעמים?

מה יקרה שעל סטייג כזה (והוא סטייג רגיל לחלוטין למי שחווה בימי חייו סטייגים) עוברים פעם אחת וממשיכים לסטייג הבא?

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

האימון הקרוב, ואלו שאחריו עד פתיחת הליגה המסודרת חייבים להיות אימונים ולא רק בהגדרה, שכן פרט לנושא של אימון הנהגים ונהגי המשנה, בואו נגיד שרצוי מאוד שלא יפגע צד ג' (אנחנו ממוגנים, הם לא, (אפרופו אסון)) כל עוד אין ביטוח ואי מדידת הזמנים ללא ספק תרגיע את המתאמנים.

לצורך העניין, לאימון הקרוב אני מתכוון להגיע כשהרכב נותן פחות מ50% מהיכולת שלו למרות שהמנוע החדש ומערכת ההזרקה מחכים להתקנה, מתוך אותה מחשבה שזה אימון.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם

דני, אתה אמרת פעמים רבות ש"מי שאין לו כסף שילך לשחק דוקים"!!!

מבחינתי, מי שלא מאומן צריך להיות מודע למגבלות שלו!

אין סיבה שצוות חדש יאשים תאונה בשיטה זו או אחרת של המרוץ!

לפני המרוץ הראשון שלי, דיברתי עם חבר, איש חכם, ואמרתי לו "אני עוד לא נהג מרוצים לא יודע מה לעשות מה יהייה ואיך אני אסתדר עם המרוץ" התגובה שלו הייתה: "להיות נהג מרוצים זה להכיר את עצמך ולהיות מודע למגבלות שלך ושל האוטו, מעבר לזה הכל יסתדר בין אם תנצח ובין עם לא!"

אחרי האימון באמציה, נאמר ע"י רבים: "ריסקתם את האוטו, בעייה שלכם! אנחנו לא פה כדי לעשות ביבי סיטר!

אגב אמציה, אני טענתי ועדיין טוען כי סימונים כפי שהיו באימון האחרון היו מונעים את הרוב המוחלט של התאונות באותו אירוע!

אגב, אולי כדי למנוע את ה"אסון" הקרוב, צריך להתחיל מדיניות של נוביוס, מתחרים חדשים יעשו חצי מרוץ ואולי גם נוטס פעמיים בשני האירועים הראשונים.

בברכה נדב

פורסם

כל מה שאמרתי זה נכון למעט ההבנה של הדברים, לכן מכיוון שאני אוטיסט או דברי מוצאים מהקשרם אסביר שוב ובזה ארד מהדיון המנומק.

אין סיבה לשחק "דוקים" אם לא מנצלים עד תום את נסיונם של אלה שכבר שילמו ממיטב כספם עבור למידה בדרך הקשה ומעבירים עבורך אינפורמצייה שעשוייה לעזור.

אין סימונים בראלי למעט סימונים שגורמים נזק לסביבה ,או לחקלאים,או לבעל האדמה או סכנת חיים למשתתפים. "(אבנים, עצים יש לך נווט)

הסימונים שאתה מבקש טובים לספרינט. נהג בודד זוכר? לשם מה צריך נווט?

זה שטען אחרי האימון שאנחנו לא בייבי סיטר צודק! (לא חכם מסחרית אולי, אך צודק מקצועית)

נוביס?

למעט 3 או 4 נהגים כולכם נוביס , הנווטים? כולם נוביס,

נראה לי שאתה לא מבין את הבעייה

בסטייג שחוזרים עליו מספר פעמים אין נווט ולא אבטיח ,אתה זוכר את המסלול והשאר מעשיות.

הכותרת בסיפור זה "מיזעור נזקים"

לכן לא צריך לרשום זמנים, תתאמן בראש שקט ותלחץ ותמדוד לעצמך, ד"א התוצאה האמיתית שלך תהיה הזמן הראשון ,אם תשפר אח"כ? זה באמת בגללך ולא הנווט.(בהנחה שלא טעה הנווט בדיקלום)

בברכה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

ושוב שלום לכולם, נראה לי שלא כולם פה הבינו עוד שמה שאתם עוברים באימון זה משהו אחר לגמרי מתחרות ראלי נקודההההההה. נדב הכל טוב ויפה מה שאתה כותב,אבל אתה שוכח כמו שדני כותב, שאתם עוברים פעם אחת לסמן את המסלול, ואחר כך יוצאים לאימון,ועברים באותו המסלול פעמים בהפרש של שעתיים נגיד, את רוב המסלול אתה זוכר נכון, אני ישבתי עם אהוד פעם אחת מבלי להכיר את המסלול,ובפעם השניה כבר אמרתי לו את רוב הסיבובים שבדרך. הבעיה שתהיה יותר מאוחר היא כאשר יהיו רק 6 קטעים מהירים נגיד, אתה חושב שאתה או דובי תזכרו מה שרשמתם? בחיים לא.בוא ואתן דוגמא. שאנו יוצאים למירוץ בדנמרק,אנו מקבלים הודעה שביום שישי נוכל לעבור על 3 קטעים מהירים,מתוך 14 יופי לנו,עברנו.יכול להיות שישנם קטעים שאנו חוזרים עליהם במשך יום התחרות,קטע 2 ו8 אבל גם אז לא תזכרו את הדרך בזמן המירוץ באחריות.ולכן גם אמרתי בזמנו שיכול להיות שטוב יותר שאדם שיודע ומכיר סימוני דרך,יסמן את המסלול,ואתם תקבלו 2-3 שלבים מהירים לעבור עליהם רק לראות שמה שהוא כתב מתאים לכם, ואז מה שיוצא שאתם ביידים שלו.אבל אם תסעו לפי הסימנים שלו אז לפחות לא יהיו לכם בעיות שנוצרות מרישום שלכם מוטעה.והאמינו לי אני השתתפתי במאות מירוצים בשיטה הזו,אז כמובן ישנן תאונות זה חלק מהמשחק,אבל זו השיטה שאני ממליץ עליה.ועכשיו למה שכתבו פה בקשר ללקיחת הזמנים, אני אל רואה בעיה למה זה צריך בכלל להפריע שלא לוקחים זמנים? זה אימון לא? נדב אתה מרגיש נוח עם הסימוני דרך שלך ודובי? תן גזזזזזזזזזז סע כמו משוגע. לדובי צריך להיות סטופר נכון? ושהוא ימדוד זמן לסיבוב הראשון,ולסביבו הבא, ותראו אם נסעתם יותר מהר? כל טוב לכולם

והמשיכו לנהוג בזהירות על הכביש:twisted: זלמן

פורסם
זו בדיוק הבעייה !

האימון האחרון או אלה שקדמו לו אינם ראלי ולא דומים לראלי קפיש?

אז על מה כל הוויכוח???

זה לא דומה לראלי, אז אפשר לעשות נוטס איך שרוצים!

בברכה נדב

פורסם

נדב

אני לא מסכים איתך !!!

אנחנו רוצים להתקדם והדרך היחידה להתקדם זה לעשות את זה לאט ונכון .

באם ממילא האימון הקרוב הוא רק אימון אז הוא צריך להיות כזה - אימון ולא "אימון" .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...