Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מאילת , רשמים :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב,אני גם חזרתי עכשיו מאילת,וראיתי את הפרארי האדומה שתמונותיה כבר הופיעו פה, ואני די בטוח שזו אותה פרארי שראית כי גם לה היתה לוחית עם 3 אותיות שמתחילה ב-G אבל הלוחית לבנה ולא צהובה.

ואגב למי שלא יודע, באילת יש למבורגיני דיאבלו צהובה בבעלות של איזה מליין שגר רוב הזמן במלון הנסיכה.

אח שלי אותה למבורגיני דיאבלו שאתה מדבר עליה הוחלפה בלמבורגיני זהה, ללמבורגיני שנצפתה עם הלוחית זיהוי המוזרה, עכשיו יש שני למבורגיני (אם אני לא טועה 365 GTO)

אדומות באילת :!:

ודר"א הוא באמת פשוט מליין :!::!:

פורסם

אילת בתפוסה מ-ל-א-ה ! , פול כוסיות ;) , כאשר הגענו לאילת, בכיכר אחרי הנמל תעופה (איפה שקניון מול הים) , גנבה את ההצגה פרארי אדומה עם מספר רישוי צהוב ו 3 אותיות אנגליות בתוכו :shock: , בנוסף יש שם מעט מאוד משופרות... ראיתי עוד 2 RSI , והונדה שמתאים לה ההגדרה אימפרזה (המבין יבין)

זו בטח הפרארי שראית...

פרארי 355 F1 GTS , פשוט מהממת!!!

f.jpg

פורסם

בדיוק,זו באמת הפרארי שראיתי,היא חנתה ליד ה-XSITE (קרוב לגשר של הטיילת).

VOLVO740- בילבלת אני חושב בין למבורגיני לפרארי, חוץ מהפרארי האדומה הזאת יש באילת באמת עוד פרארי ויש את הדיאבלו הצהובה המהממת....

הקטע הכי מצחיק\ביזארי שהיה,זה שנסעתי באילת עם בן דוד שלי בסופר לנסר,ופתאום באחד הרמזורים שיורדים מבית החולים לכיוון איזור המלונות הדיאבלו נעצרת לידינו,ודוד שלי סתם בצחוק אמר באנגלית לבחור עם הדיאבלו אם הוא רוצה פתיחות.....

מיותר לציין שעוד לפני שדוד שלי הספיק ללחוץ על הגז הדיאבלו נעלמה לנו מטווח הראיה....

ועצה ידידותית-אם אתם רואים את הדיאבלו הזאת,אל תנסו לצלם או לגעת בה כי בעל הרכב שומר עליה בקנאות כמעט פלילית.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שאלה ל אורן 205

שלום לכולם מקווה שנהינת

גם אני הייתי באילת מיום שליש עם שבת באתי עם ההאצ'בק

סתם שאלה שעניינה אותי יש מצב שהטלוויזיה שהיתה בחדרשלכם היא של LENCO סתם מסקרן אותי כי היתי בכמה בתי מלון כשהייתי באילת ובכולם היו רק טלוויזיות של LENCO

אגב גם אני ראיתי את הפרארי זה היה המפגש הראשון שלי עם SUPERCAR נסעתי באוטו וקלטתי אותה בזווית של העיין ישר הסתובבתי והתחלתי לנסוע אחריה ווו........ זהו. :roll:

אהה והRSI שראית שם היתה אדומה או כחולה??

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...