Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות שחורים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה - כדאי שתבחר רמת כהות לא גבוהה במיוחד , יש Black , Dark Black ( שאלו בערך 30% ו - 60% בהתאמה ) , מעבר לזה זה לא ממש נוח ( ואני לא בטוח שחוקי מעל רמות ההשחרה הללו ) .

עוד המלצה - אם לא חובה , כדאי שתעשה רק את האחוריים , בחורף זה יקשה עליך מאוד בראות .

כמובן שאת החלון הקדמי והאחורי אסור להשחיר .

פורסם

Testex.. לא הבנת את השאלה, בכל מקרה VOLVO הגיע לתכלס שרציתי להגיע אליו. לא ממליץ להשחיר בכלל. ואם אתה אוהב את זה אז רק את האחוריים.

ול-VOLVO.. שוטר לא מעניין אותו גם אם יש 10% השחרה. זה לא רשום בשום תקנה כמה מותר. לא חוקי בעליל.

פורסם

סורוק , בעבר היה שרשור מפורט , שבו נאמר בפירוש כי ניתן להשחיר את החלונות האחוריים , אם אני זוכר נכון דובר על אחוז השחרה - 60% מאחור ו - 30% או 20% מקדימה .

אך שוב , אינני בטוח בכך , כדאי לעשות חיפוש ולמצוא את השרשור ההוא , למען הסר ספק .

פורסם
האם אפשר להוריד אותם אם הם לא נראים לי?

תלוי איך הדבקת או הכהת אותם.

יכול להיות שתצטרך להוריד אותם אם אם לא ייראו לך, לבוחן רכב, לשוטר, או למכון הרישוי בטסט השנתי.

חפש בפורום, יש שרשורים רבים בעניין, ואם יש לך שאלות נוספות הקפץ אחד מאלו שעדיין לא ננעלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...