Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאה לירדן עם הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל היו הרבה ישראלים שיצאו עם הרכב לירדן-טיולי ג'יפים בעיקר ולא חושב שהיו בעיות בטחוניות למישהו מהם.

אני אחד מהם, לא הייתה שום בעיה שם, לא הרגשתי איזו עוינות בשהייה שלי שם, אבל רוב הזמן היינו בשטח...

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

במקום להסתבך ולהיסתכן בכניסה לירדן אני ממליץ לך לשלוח את החבר הערבי שלך לשם שיקנה את הגג שלך וכשהוא יחזור עם הגג את תביא לו את הכסף+אקסטרה על הסינג'ור.

אני ממליץ לא להסתכן!!

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אני אחד מהם, לא הייתה שום בעיה שם, לא הרגשתי איזו עוינות בשהייה שלי שם, אבל רוב הזמן היינו בשטח...

לא היית יום שלם באזור של מוסכים אלא בעיקר בשטח וקצת בתיירות עם בדויים, כאן מדובר על אוכלוסיה קצת אחרת ומיקום סטטי מאוד משעמם.

לפעמים אפילו בישראל כשיש לך יום שלם להרוג עד שיסיימו את הטיפול באוטו אפשר להרגיש שלא בנוח.

לדעתי BMW כבר החליט ללכת לשם ועכשיו רק "מחפש לגיטימציה", בהצלחה ואם אתה חוזר חי תעדכן איך היה :)

פורסם

ZX יש הרבה בירדן? אולי אני אסע עם מישהו שיסדרו לי שם את האוטו פיקס...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין לך מה לפחד, אבא שלי היה עובר הלוך חזור עם הרכב שלו מתוקף העבודה, רק מחליף לוחיות במעבר.

לטובת מי הוא ריגל?

פורסם
לא היית יום שלם באזור של מוסכים אלא בעיקר בשטח וקצת בתיירות עם בדואים, כאן מדובר על אוכלוסיה קצת אחרת ומיקום סטטי מאוד משעמם.

בינתיים, הציטוט למעלה הוא הנקודה הכי נכונה והכי חשובה בכל השרשור הזה.

לפותח השרשור: עליך לזכור טרם יציאתך לירדן כי שני שלישים מאוכלוסייתה הם פלסטינים שברחו מפה ב-48' ו-67'. לא זאת בלבד שהם ממש, אבל ממש לא אוהבים אותנו (וזוכרים טוב טוב למה הם שם ולא פה), הם גם לא ממש מתים שם על המשטר והשלטון (ודואגים מידי פעם גם להזכיר את העובדה הזאת למלך באמצעות פעולות כאלה ואחרות). השליש הנוסף שמרכיב את אוכלוסיית ירדן הם בדואים הנאמנים למלך באופן מוחלט ונחשבים לאליטות שם. זהו, אגב, גם מוצאו של המלך.

רק להזכיר לך: החייל הירדני שרצח את שבע הבנות באי השלום היה ממוצא פלסטיני. לאחר הרצח, המלך חוסין המנוח דאג שכל חייליו המשרתים באי השלום יהיו ממוצא בדואי על-מנת לשלול הישנות מקרים מצערים כאלה בעתיד.

עכשיו עשה בעצמך את החשבון האם לנסוע לשם או לא (אני יודע טוב מאוד מה אני הייתי עושה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תיקוני הרכב שם אכן יותר זולים אבל בדרך חזרה במעבר תצפה לבדיקה קפדית של הרכב , אני בספק אם ישימו לב לגג אבל בכל זאת , אתה חייב להמתין בתור והרכב שלך אכן יעבור בדיקה בחזרה כך שלהביא את הגג ולשלם את המכס שלו ממש לא ישתלם .

האוכלוסיה שם אכן לא אוהבת ישראלים וזה לא משנה מה יגידו לך , תהיה עם מישהו שדובר ערבית שוטפת ובקשר לעצה שתעשה שאתה תייר רוסי לא ממש תעבוד עם רכב ישראלי .

המעבר לא כזה ביג דיל , הרבה ערבים ישראלים אכן נוסעים הרבה לירדן (עקרונית גם רבים לומדים שם בכמה אוניברסיטאות ) ולכן ההיכרות שלהם באזורים הללו דיי גדולה .

קח בחשבון שנהגים ישראלים הם מלאכים ביחס לירדנים + אם תיכנס לעמאן אז אתה נתקע בפקק בדיוק כמו בתל אביב בשעות העומס

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

1. שים לב שרק הבעלים הרשום של הרכב יכול לצאת איתו מהארץ, ככה שאתה לא יכול לתת את האוטו לחבר שלך שהוא יעשה את הסידור, אתה חייב להיות עם האוטו.

2. יש לדאוג לביטוחים מתאימים, הביטוחים שיש לך בארץ לא תקפים בחו"ל.

3. אם אתה נוסע עם החבר שלך שמדבר ערבית שוטפת ומכיר את האיזורים הרלוונטיים זה נשמע לי לא בעייתי כ"כ. אני הייתי מנסה לסדר כך שיוצאים מוקדם מוקדם במטרה לסיים את העבודה שם בשעות האור. (קצת בעייתי עכשיו עם הימים הקצרים)

4. תעשה חיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...