Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאה לירדן עם הרכב

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מכיר ערבי- ישראלי מאחד הכפרים בצפון שיוצא עם הרכב (M3) לירדן מדי פעם כדי לטפל ברכב שם. הרבה יותר זול ויש חלקים בשפע בניגוד לפה. יש לי כמה נזילות בגג של הרכב והוא הציע לי לבוא איתו עם הרכב שלי ולהחליף שם את כל הגג לגג מקורי של במוו (אצלי זה תחליפי כרגע) והמחיר שם ממש זול (5000 ש"ח). מישהו יודע האם זה מסוכן לצאת לשם בישבילי איתו ואם הרכב שלי? לא יודע אם זה ישפיע או לא אבל אני רוסי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושש לביטחונך, למה שלא תיתן לחבר את הרכב.

הוא ייקח את האוטו, יחליף ויחזיר (אם זה לא בעיה לסנג'ר אותו ככה)

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא כרגע לא עונה לי אז אני אני לא יכול לישאול אותו בקשר לדרישות אבל אני מאמין שאין משהו מיוחד כי אני זוכר שעוד מישהו שאני מכיר נסע לשם בזמנו עם הסיאט שלו לעשות לה בודי קיט ולשים לה כל מיני תוספות ולא זוכר שהוא אמר שהיו דרישות מסויימות.

בכל מקרה אני מפחד לתת למישהו את האוטו שלי אפילו שאני מכיר אותו אז אני מעדיף להיות עם הרכב ולא לתת לו לבד.

ואני אפחד לצאת לשם רק אם יש ממה...וזה מה שאני שואל בעצם.

כלומר אני מכיר אנשים שמפחדים לצאת גם לכפר כנא (שם הוא גר) ואנ ישם כימעט פעם בחודש בזמן האחרון...השאלה היא אם ירדן נחשב למקום מסוכן יותר בתור ישארלי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אל תתן לאף אחד את האוטו שלך לכזאת נסיעה לא משנה כמה הוא חבר שלך!

שנית , מבלי להכנס לפרטים, דע לך שאפילו שירדן בהסכם שלום איתנו (בא נגיד את זה במילים עדינות) אתה עדיין תיהיה די חריג בעיני אנשים מסויימים שמה.:roll:

לפי דעתי עדיף לך לחפש גג באינטרנט.

יוגב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי אין בעיה לבצע תיקון בכפר כנא (כהגדרתך), אבל בהחלט לא הייתי ממליץ על תיקון בירדן :

א. מה עם הסיכון הבטחוני, הוא לא נמוך כלל, הוא בסדר אם זו טיסת מעבר למזרח הרחוק, אבל להיות באזור מוסכים במשך הרבה שעות זה לא נשמע נבון.

ב. מה עם רמאויות, נזקים וכו', בארץ גם בכפר כנא אתה לא בכאלו דרגות של נזק שעשויות לקרות מול ירדן.

בקיצור, כרגיל ההבדל בין חכם לנבון, במקרה הזה עליך להיות חכם ולא להכנס לדברים שאתה לא יודע איך תצא מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלא תבקש ממנו לקנות עבורך את הגג, בנסיעה הבאה שלו לשם ושתתקין אותו בארץ?

זה מה שאמרתי לו אבל הוא ממליץ לי לבוא איתו כי ההתקנה שם תהיה יותר זולה וגם כי אם הוא יבוא לארץ עם הגג יבקשו כסף במכס במעבר ואם הוא יותקן שם בטח לא ישימו לב בכלל.

ובכלל זה בעייתי כי גג זה דבר גדול...

:evil: למישהו יש מושג למה הפרשי המחירים כאלה ענקים בין ירדן לבין הארץ בכל מה שקשור לרכבים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהבנתי העבודה שם לא פחות טובה מאשר פה. וגג מקורי יעלה לי פי 3-4 פחות מאשר פה. אין לי מושג למה...

מה שכן מרתיע זה כל מיני סרטונים שראיתי מעיראק שעורפים ראשיים של תיירים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברצינות אבל למה אתה חושב שהעבודה פה יותר טובה מאשר שם? 80-90 אחוז פה כולם חאפרים ולוקחים הרבה יותר מדי כסף. מספיק ליראות כמה פעמים קלבוטק או כל תכנית אחרת וליראות את המציאות פה. עד כמה שזה מצחיק בירדן יש רכבים שלא קיימים בארץ בכלל. לא סתם הוא נוסע עם M3 שלו לשם, פה אין לה חלקים וגם אם יזמינו יהיה מחיר מאוד יקר, שם לעומת זאת יש לה חלקים כי לא חסר שם m3. וזה לא רק הוא...יש הרבה אנשים שנוסעים לשם עם הרכב.

ובכלל מהכרות שלי עם הרבה ערבים ישראלים מהכפר כנא ונצרת, הם שומרים על הרכבים שלהם הרבה יותר טוב מישראלים מחיפה שאני מכיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בעיה לצאת עם הרכב וגם אתה מקבל לוחית ירדנית (אומנם לפי הלוחית ידעו שאתה תייר אבל לא ידעו מאיפה ) בכל זאת יש בזה סיכון לא מבוטל . אבל היו הרבה ישראלים שיצאו עם הרכב לירדן-טיולי ג'יפים בעיקר ולא חושב שהיו בעיות בטחוניות למישהו מהם.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...