Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

106 GTI גיר רגיל 5 הילוכים

לפני כשבועיים הרכב נכנס לטיפול בעניין הגיר שכלל החלפה של הדברים הבאים.

1. מצמד מקורי

2. מחזיר שמן אחורי

3. מחזירי שמן לציריות

4. מחזיר שמן הילוך ראשון\ישיר

5. מייסבי פלסטיק למזלגות בגיר

6. שמן גיר RED LINE סינטטי מלא 90 75

7. חריטה לגלגל תנופה

8. תושבת גיר מתחת למצבר

עד אתמול הכל היה בסדר למעט קושי קל בהעברת הילוכים כשהמנוע קר, אתמול הורגשו חריקות קלות בהעברה הילוכים כשהמנוע היה קר.

יש כיוון לבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל הבעיה היתה נזילת שמן מנוע מהמחזיר שמן אחורי, במעמד הורדת הגיר הוחלפו כל השאר, ולאחר ההחלפה התברר שהמצמד הישן היה כבר מת.

הכבל הוחלף לפני כשנתיים טיפה יותר.

אבל כשיצאתי מהמוסך לא היתה הבעיה, איך יתכן פתאום שהכבל הוא הבעיה לאחר שבועיים.

in the face

with a chair

פורסם

כי רציתי לנסות שמן אחר, בשמנים בצמיגות ההזאת של חברות אחרות נוסות בעבר על 106 שונות ולא היו בעיות.

מעבר לזה זאת הצמיגות של סינטטי מלא.

אני אבדוק גם עם נדב לגבי הראלי שלו, הוא שם בדיוק את אותו השמן

in the face

with a chair

פורסם

האם יש סיכוי שהמוסך החליף לך את השמן לשמן אחר? למרות שזה נשמע הזוי...

תופעת ההעברה הקשה שהשמן קר אמורה להעלם עם השמן הזה,אני נוסע עם שמן גיר מקורי של יונדאי סינטטי מלא 75-85 ונהנה מכל רגע של העברה,ממש מרגרינה,לפני זה השתמשתי בשמן מקורי של פיג'ו ESSO שהוא בעצם מינרלי,ההעברה לא הייתה נעימה כמו עם השמן הסינטטי.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הכל אפשרי בסופו של דבר, אבל ראיתי את הבקבוקי שמן שלי ריקים, והמוסך די מוכר אני לא חושב שהוא עשה את זה. מעבר לזה, השמן היחידי שיש לו שם זה רק סינטטי מלא באותה הצמיגות, של מוטול, אז שוב נראה לי קצת לא הגיוני.

מה הסיכוי לכבל קלאץ'?

הדוושה לא נמוכה במיוחד ובעצם הגובה שלה לא השתנה לאחר כל הדברים שהוחלפו, רק נהיה יותר רך. יתכן וזה הבעיה?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...