Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אתמול בבוקר אבי פגע למישהו בטמבון האחורי וכתוצאה מכך הטמבון של הרכב הנפגע נשבר. לרכב שלנו לא קרה כלום. המכה לא היתה כ"כ חזקה אבל בכל מקרה יש תוצאות. הרכב הנפגע הוא מסוג סוזוקי בלנו. לאחר הפגיעה אבי החליף פרטים על בעל הסוזוקי והוחלט שאבי ישלם את הנזק.

אבא שלי לא עשה בעיות והחליט לשלם את המחיר (היה נחמד). אבא שלי רצה להגיע איתו להסדר באיזה מקום לתקן את הפגיעה אבל בעל הבלנו לא היה מוכן לשמוע.

היום בבוקר אבי מספר לי שבעל הסוזוקי הפעיל את הביטוח שלנו וביקש מחיר של 1800 שקל לטמבון חדש. עכשיו אבא שלי צלצל אל בעל הבלנו ושאל אותו על מה 1800 שקל וביקש אולי שישלח לנו את התמונות במייל (בעל הבלנו צילם ) בעל הבלנו לא היה מוכן לשמוע וניתק לנו בפנים.

אז רציתי לשאול כמה יכול לעלות טמבון חדש לסוזוקי בלנו מודל 96?

פורסם

זאת מחלה ידועה של סוזוקי בלנו (חולשת הטמבון האחורי).

אבי עד שמכר את הרכב הזה (היה יד ראשונה - האוטו נקנה מהסוכנות) החליף פעמיים טמבון לאחר שקיבל פעמיים מכות לא רציניות מאחורה.

במצב כזה היצלחנו להשיג מפירוקיה טמבון באותו צבע כמו של הרכב(ירוק פטרול) ב- 600 ש"ח וגם חסכנו את עלות הצביעה.

1800 ש"ח זה כמעט חצי מחיר של פחחות כללית ונראה לי מעט מוגזם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זאת מחלה ידועה של סוזוקי בלנו (חולשת הטמבון האחורי).

אבי עד שמכר את הרכב הזה (היה יד ראשונה - האוטו נקנה מהסוכנות) החליף פעמיים טמבון לאחר שקיבל פעמיים מכות לא רציניות מאחורה.

במצב כזה היצלחנו להשיג מפירוקיה טמבון באותו צבע כמו של הרכב(ירוק פטרול) ב- 600 ש"ח וגם חסכנו את עלות הצביעה.

1800 ש"ח זה כמעט חצי מחיר של פחחות כללית ונראה לי מעט מוגזם.

מוגזם?!

מתוך חשבון שהוגש על תביעת ביטוח מלפני שנתיים וחצי:

מגן אחורי תחליפי - 621 ש"ח

מגן פנימי מקורי - 590 ש"ח

צבע - 600 ש"ח

פו"ה - 400 ש"ח

הנחה על עבודה 10% - 100 ש"ח

הנחה על חלקים - 250 ש"ח

גם אם נקח בחשבון רק את מחיר המגן החיצוני(620)+צבע(600, את הפנימי לא צובעים)+עבודה(200,מחצית הסכום בגלל המגן הפנימי), פחות ההנחה(190~), המחיר יהיה 1,230 ש"ח(לפני 15.5% מע"מ)=1900 ש"ח בקירוב(וזאת מבלי להביא בחשבון שהחשבונית מייצגת תמחור מלפני שנתיים ומחצה).

אם בתמחורכם הבאתם בחשבון רק את מחיר המגן, אזי בצעתם עבודה חלקית וחובבנית.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

המחיר עליו דיברתי הוא ללא עבודה !

פשוט הטמבון היה חלש וכבר כמעט נפל והפחח קנה עבורנו את הטמבון בדיוק בצבע הרכב וכך נחסכה גם הצביעה.

רק הטמבון עלה 600 ש"ח + הרכבתו .

המחיר נכון ללפני 4-5 שנים.

דרך אגב חברת ביטוח תמיד מנפחת סכומים כיוון שכל העבודה והמחירים הם לפי מוסך מורשה (הלקוח רשאי להכניס את הרכב למוסך כרצונו).

ואילו החלפת הטמבונים (פעמיים אחורי) אצלנו לא בוצעה במוסך מורשה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...