Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי טויוטה קורולה 94 ואני רוצה לשים לה קיט חצאיות מלא אבל לא יותר מידי פלצני משהו עם טעם טוב ויופי ורציתי לדעת מה בערך המכיר של כל העניין (מדובר בחצאיות צד,טמבון קידמי וטמבון אחורי) ואם אפשר גם על הדרך אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות או להכין קיט כזה באשקלון או באזור אז תודה רבה....מחכה לתשובות

פורסם
משהו עם טעם טוב ויופי

קיט חצאיות על טויטה קורולה מעיד על טעם רע.

יש לך מכונית מזן מאוד מסויים, הדבקת חלקי פלסטיק עליה לא תשנה את זה.

במקום לבזבז כסף על דברים מיותרים עדיף שתוציא אותו על צמיגים טובים, או בולמי זעזועים, או תחזוקה חיונית ברכב. (דעתי האישית).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה אחי לא הזמנתי אף פעם מאי ביי אבל אני אנסה....עכשיו רציתי לדעת עם גם בארץ אפשר להביא קיט כזה או דומה ב 399$ (או כמה שזה יוצא בשקלים) ואם כן מאיפה (איזור אשקלון)

תודה מראש אחים שלי

פורסם

יש לך שתי אפשרויות:

1. אתה יכול לבנות קיט מפיברגלאס, יש לך אפשרות בחירה איזה צורות אתה רוצה.

2. ללכת לסדנת שיפורים, תעשה חיפוש, יש כמה באיזור ת"א.

בכל מקרה זה לא יהיה הכי יפה אל רכב כזה לדעתי.

פורסם

משפר רכבים חיצונית= רמי חטיב במוסך אוטוספורט באשקלון בונה קטים וספויילרים כונסים וכל מה שתרצה

מחירים הכי זולים בארץ הבנאדם פשוט מכסח כל מחיר 0574412343 ויש לו עבודה טובה

תגיד לו שרועי עם הרנו 5 שלח אותך גם תקבל הנחה :wink:

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

וואללה תודה אחי שליייי....אם אפשר כי אני לא רוצה לפתוח עוד שירשור....האם פילטר פתוח שהובא מסדנת שיפורים יכול לגרום לרכב בלאי למנוע?

פורסם

עם אחים שלך דבר בבקשה בבית, לא בפורום.

פה כתוב בבקשה עם סימני פיסוק, ולא עם ..... בין המילים.

קרא בבקשה את כללי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

ועוד עיצה קטנה, פילטר פתוח, חצאיות, נוצות, נאונים וכו' על קורולה לא ממש ישנו את המכונית, רק יעידו על בעליה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...