Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגובה הראשונה שלי פה בשירשור הייתה לאחר התוכנית הראשונה, והיא נכתבה במידה רבה של הבנה והערכה לכך שמדובר בתחילת הדרך, על כל המשתמע מכך..

לצערי אחרי 3 תוכניות נוספות עלי להגיד באכזבה גדולה, גדול עלינו עדין להרים תוכנית רכב..

אם זה בהעתקת הפורמט של סלב ברכב, אשר מקדים לו שיחה עילגת ומביכה, עם אנשים ללא בדל של תרבו מוטורית, אם זה במבחני הדרכים החפיפניקים אשר מדברים על חיצוניות ואיבזור של הרכב, יותר מאשר על ההנאה מהנהיגה (המבחן על הפולו דוגמא קלאסית, היה פשוט מביך..), ונגמר בקיגלר, שאני מקווה שההומור שלנו מתוחכם קצת מעבר לזה המוצג בתוכנית..

אני מכבד מאוד את המאמצים של אילדיס, אבל אם הוא חפץ שהביבי שלו ימשיך הלאה, הוא צריך TO STEP ASIDE , ולתת למנחה מוכשר יותר לקחת את המושכות ולהוביל בדומיננטיות את התוכנית, ולא לתת לה להתנהל כמו אסופת כתבות לא קשורות..

ולסיום, לתת לאון יעקובסון לבצע את מבחני הדרכים, הוא פשוט מבין קצת (הרבה..) יותר מאילדיס, והוא חי את הנושא..

וזה בשורה האחרונה מה שחסר בתוכנית, חיות ותשוקה , ולא הקראה מכרטיסיות, פשוט לא לעניין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלחו לי אבל התוכנית ממש תת רמה בוחני הרכב ממש לא מקצועים ואין מה להגיד זה פשוט חיכוי

עלוב ביותר לתוכנית TOP GEAR שללא ספק מובילה בעולם כולו.למי שלא הכיר עדיין התוכנית משודרת הערוץ אגו מידי יום.

פורסם

אתם יודעים מה-

יחסית לקריין של סיקור הדאקאר בערוץ הראשון אילדיס הוא פנינה.

האיש גם לא עובר מסך, גם מגמגם ונתקע, גם לא הכין שאלות מראש וגם לא הצליח לשוחח עם האורחים (שני כהני הדאקאר) שדווקא התאמצו והצליחו להעביר את רוח התחרות.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני מכבד מאוד את המאמצים של אילדיס, אבל אם הוא חפץ שהביבי שלו ימשיך הלאה, הוא צריך TO STEP ASIDE , ולתת למנחה מוכשר יותר לקחת את המושכות ולהוביל בדומיננטיות את התוכנית, ולא לתת לה להתנהל כמו אסופת כתבות לא קשורות..

ולסיום, לתת לאון יעקובסון לבצע את מבחני הדרכים, הוא פשוט מבין קצת (הרבה..) יותר מאילדיס, והוא חי את הנושא..

מסכים איתך בנושא הזה.

מבחני רכב חסרי "בשר" הם בעצם לא מבחני רכב אלא צילום של נסיעת הדגמה.

תראו הפולו GTI נוסעת. כן כן יש לה מנוע ו 4 גלגלים והיא נוסעת, אפילו יש רעש מהאגזוז, וכדי שבאמת תאמיני תראו תמונות שלי נוסע איתה על כביש ב30 קמש.....

אם היו לוקחים את הפולו הזאת ונותנים לנהג כמו און או כמה אחרים בארץ לבצע מבחן היינו רואים אותה יותר על הצד מאשר בקו ישר. יותר מבחן מאשר תקדים פירסומי.

יש מספיק כבישים בארץ שניתן לבחון בהם רכבים ולצלם בצורה המקבילה לאלו של תוכניות הרכב הבריטיות. צריך קצת רצון וקצת תאום מראש עם המשטרע. אני מניח שבשביל קצת קרדיט בטלוויזיה הם יעשו הכל בימים אלו.

עמית

פורסם
סלחו לי אבל התוכנית ממש תת רמה בוחני הרכב ממש לא מקצועים ואין מה להגיד זה פשוט חיכוי

עלוב ביותר לתוכנית TOP GEAR שללא ספק מובילה בעולם כולו.למי שלא הכיר עדיין התוכנית משודרת הערוץ אגו מידי יום.

אם מישהו לא מכיר/ה את TOP GEAR, אני לא חושב שהמקום שלו/ה הוא הפורום הזה.

פורסם
אתם יודעים מה-

יחסית לקריין של סיקור הדאקאר בערוץ הראשון אילדיס הוא פנינה.

האיש גם לא עובר מסך, גם מגמגם ונתקע, גם לא הכין שאלות מראש וגם לא הצליח לשוחח עם האורחים (שני כהני הדאקאר) שדווקא התאמצו והצליחו להעביר את רוח התחרות.

לגבי סיקור הדקאר - היום החליפו את הקריין הזה, היה מישהו טיפה יותר מוצלח.

חבל רק שכל יום משנים את שעת השידור.

לגבי המופע המוטורי, נכחתי בצילומי אחת התוכניות.

קיגלר היה הרבה יותר מצחיק בין הצילומים מאשר בתוכנית עצמה - זה פוטנציאל מפוספס.

שנית, יש לדעתי מקום לאון יעקובסון לעשות את המבחנים ולדווח.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

תגידו, קלטתם כמוני שהגריל של ה-BMW 7 הוחזק עם שני אזיקונים? מה זה החאפריות הזאת?

לא יכלו לצלם איזו 7 יותר נורמלית או לפחות לתקן את זה כמו שצריך לפני הצילום?

בנוסף, האייטם על הניסאן נוט היה סתמי וחסר כל אמירה. פשוט זמן צילום מיותר.

חבל. לדעתי מדובר ברכב דווקא מעניין שהיה זכאי לסיקור טוב יותר.

מזל שהאייטם של לקסוס הציל קצת את המצב.

אהבתי גם את הדגמת הבלימה הנכונה. נושא חשוב שזכה לסיקור מעניין וטוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תגידו, קלטתם כמוני שהגריל של ה-BMW 7 הוחזק עם שני אזיקונים? מה זה החאפריות הזאת?

לא יכלו לצלם איזו 7 יותר נורמלית או לפחות לתקן את זה כמו שצריך לפני הצילום?

בנוסף, האייטם על הניסאן נוט היה סתמי וחסר כל אמירה. פשוט זמן צילום מיותר.

זה מה שהציק לך? האזיקונים?

לא העובדה שהשמיים בכתבה על הלקסוס היו אדומים רוב הזמן

וששוב האיכות צילום ברמה של מגמת צילום בבית ספר יסודי ...

פורסם

יודע מה? כן, זה מה שהציק לי. אם לא הצליחו להשיג רכב תקין לגמרי (קוסמטית, כמובן) או לפחות לטשטש את העובדה שהגריל שבור, לפחות שלא יעשו עליו כזה קלוז-אפ לא מחמיא.

פשוט חפיפניקיות במיטבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
התגובה הראשונה שלי פה בשירשור הייתה לאחר התוכנית הראשונה, והיא נכתבה במידה רבה של הבנה והערכה לכך שמדובר בתחילת הדרך, על כל המשתמע מכך..

לצערי אחרי 3 תוכניות נוספות עלי להגיד באכזבה גדולה

אם אני לא טועה, שלושת התוכניות הראשונות הוקלטו באותו היום, אז איך אפשר לצפות לשינוי מתוכניות לתוכנית?

פורסם

אני לא יודע לאין התכנית הזו מכוונת.

להשתיל תרבות מוטורית בנהגי ישראל (האייטם הקצרצר על בלימה נכונה ושאגת הקרב "צאו כבר מהנתיב השמאלי")

לממוצע (הנה ניסאן נוט שהוא אוטו מרווח למרות שאין לו בגאז' נפרד והוא גם יפנומטית 1600 וגם מיוחד! הנה עדן הראל החתיכה ואון עשה לה בחילה כי הוא התלהב ועשה לה ארבעה רונדלים במקום אחד)

או לחובבי הגה לייט (הלקסוס אוהבת אוטוסטרדות ולא נותנת בראש לבמוו 5.)

השיחה על מיתוג נפלה כרגיל בטלויזיה הישראלית כאשר המומחה המוזמן לאולפן מדבר קצת מעל ראשו של המנחה.

מאידך הבחנתי בזיק של אנושיות נדלק בעיניו של הרובוטריק בכל פעם שהוזכר השם המפורש ב.מ.וו.

החובבניות נמשכת ואי אפשר לתלות אותה בתקציב. וואלה בשכונה שלי יש שני אקסמפלרים יותר שמורים מה 7 שהיתה שם. כמות המשפטים הכוללת שנאמרה על הנוט במבחן אני חושב שהיתה ארבעה (!). אפילו בשביל סאונדבייטים של טלויזיה זה מעט.

לחיוב -

אילדיס לא התביש להגיד משהו שלילי על הלקסוס, אפילו שניים ! (האופציה הידנית היא חארטה והמשענת מפריעה לנהיגה)

עדן הראל אכן חתיכה

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
אם אני לא טועה, שלושת התוכניות הראשונות הוקלטו באותו היום, אז איך אפשר לצפות לשינוי מתוכניות לתוכנית?

אתה טועה. השתיים הראשונות צולמו באותו ערב, השלישית צולמה בתאריך מאוחר יותר.

בקטנה :wink:

פורסם

דווקא יש לי הרגשה שהתוכנית היא מעין פרסומת סמויה לקרסו.

גם הקטע של ה A.B.S חוזר על עצמו .

אבל הכי הצחיק אותי , כשעדן אמרה משהו כמו "סוף סוף אני יכולה לנהוג מהר בלי משטרה",

ואז אילדיס עונה "לא בגלל הקונוסים אי אפשר לעבור על החוק, אי אפשר לעבור את ה 80 קמ"ש "

בכל מקרה יש המון מקומות לשיפור, וצריכים להתחיל לבחון מכוניות במקום להראות הומור ולדקלם טסקסטים. אוווווווווווווווווויייייייייייייי - אין על גרמי

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

וששוב האיכות צילום ברמה של מגמת צילום בבית ספר יסודי ...

זה אפילו לא מגיע לרמה של מגמת תקשורת בבי"ס בו אני לומד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...