Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הלנזר לא יצא לי לעבוד, ליטנינג אודיו יצא לי לעבוד עם כמה מגברים והם באמת מגברים סבבה בהתחשב לתמורה שהם נותים בכסף. אני הייתי הולך על ליטנינג אודיו.

פורסם

מניסיון שלי -ואני התקנתי את שניהם הייתי ממליץ לך בכלל על מגבר אחר שנקרא SOLID AUDIO

מגבר פשוט מטורף יש לו קרוס אובר מובנה עם כל תחום התדרים שרק אתה רוצה והוא עולה כמעט אותו דבר אם תרצה אני אפנה אותך למי שמוכר אותם

פורסם

שני המגברים בכלל לא ברי השוואה, לייטנינג אודיו הם ברמה הרבה יותר גבוהה מלנזר, ספציפית בשני המגברים האלה הלייטנינג אודיו יותר טוב, יותר מומלץ, יותר אמין, יותר עומד בהצהרות

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הלייטנינג אודיו הB400.4 הא מגבר מעולה ביחס למחיר שלו.

4*75 וואט RMS, אמין וטוב.

הוא מוביל בקטגוריית המחיר שלו.

אם המחיר שלך יעלה לאיזור ה1300 ד"ח, אני הייתי ממליץ על Z4200 של מאק אודיו.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

יש לי יש לי מאזדה 323 2001, קומפוננט של מורל פולס 6.5 מקדימה, פיוניר 420w מאחורה,

סאב של קיקר c12 , ומגבר 4 יציאות LIGHTNING AUDIO B2.400.4 1200W .

יש לי את האופציה להחליף את המגבר לאיזה שאני רוצה אם אני לא מרוצה. הבעיה היא אחרת ומוכרת, יש לי HU פיוניר 5800 והוא עושה לי את הרעשים המעצבנים האלה שממה שאני מבין ידועים ומוכרים לכל בעלי הפיוניר ואין להם שום בעיה עם זה.

ככה שאני הולך להחליף גם את ה HU ל ALPINE לא מהיקרים אחד מהצנועים יותר.

השאלה היא אם אני אשמע כאלה הבדלי איכות אם אני אחליף את המגבר ל mac כי ממה שאני קורא פה יש להם מגברים לא רעים.

תודה

אוהד

• תוכן חדש...