Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות המנוע ב- S70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ראיתי מספר מכובד של רכבי וולוו S70 שהלך להם ראש המנוע עקב התחממות המנוע .

כל בעלי הרכבים טענו כי המנוע התחמם להם אך מד החום לא עלה לכן לא ידעו על ההתחממות

והלך ראש המנוע. חלק מהרכבים נגרם להם גם כן נזק למנוע עצמו.

שאלתי מוסכניק שמתעסק מדי פעם עם רכבי וולוו לגבי הדברים האלה והוא אמר כי זו בעיה מוכרת בדגמי ה- S70 שנוטים להתחמם ומד החום אינו עולה .

האם יש דבר אמת בדברים אלה ?

מה הוא ההסבר הנכון לבעיה זו ?

אשמח לקבל כל מידע לנושא .

פורסם

אני מניח שתקבל תשובה בקרוב ממי שמכיר ספציפית,

בכל אופן שמעתי על מכוניות שהטמפ' נמדדת במים ולא בשמן. בנוסף היא נמדדת בנקודה כזו שכאשר התרמוסטט תקוע המדידה מתבצעת על המים הקרים ולא החמים. לכן ישנו מצב שהתרמוסטט נתקע, אתה מקבל טמפ' נמוכה ובפועל המנוע רותח. תתייחס לזה כשמועה, זה משהו שאמרו לי, אני לא מכיר רכבים כאלו ולא התעסקתי עם זה. אני מניח שהחברים יאשרו/ישללו את זה בקרוב.

בכל מקרה ניתן להתקין מד-טמפ' נוסף ברכב.

פורסם

יש אמת בנושא התחממות מנוע . התקלה נובעת ממחשב ניהול מנוע תקול שלא מוציא פקודה להפעלת מאוררי מנוע. התקלה מתגלה לאחר שיפוץ הראש כלומר בדיעבד.המחשב ניתן לשיפוץ במעבדה.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

כל בעלי S70 שהתחמם להם המנוע טענו כי המאווררים כן היו תקינים וכן פעלו כהלכה.

מה שכולם טענו זה שבזמן הנסיעה המנוע התחמם בפתע ללא כל התראה מצד שעון החום.

שעון מד החום לא הראה שום עליה בחום המנוע.

וכל הרכבים הלך להם ראש המנוע וברכבים אחרים נגרם נזק יותר חמור למנוע.

יותר מאיש אחד טען כי זו מחלה בדגם S70 ששעון מד החום אינו מראה ומתריע את הנהג כאשר המנוע מתחמם.

מוסכניק (לא של וולוו) אמר גם כן כי הוא נתקל בדבר זה בדגמי S70 יותר מפעם אחת.

אשמח לקבל תגובות מבעלי S70 וממומחים בגדם הזה על נכונות הטענות האלה

והאם יש הסבר למה מד החום לא מראה על התחממות המנוע.

• תוכן חדש...