Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז, 21.10.06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באסה על הטנדר הירקרק ...

עכשיו חזרתי מאשדוד אחד עקף אותי עם טנדר חדש דנדש של סאניאנג

אחרי 5 דקות בכניסה לחולון הוא בצד הדרך חצי אוטו על הריצפה

עצרתי שאלתי אותו עם הוא צריך עזרה (הוא עקף אותי ועשה לי פרצוף כי יש לי L200 מודל 92)

והוא חשב שהסתלבתטי עליו נו באמת אני ? :)

הייתי במפגש למשך זמן קצת כי הייתי עם החברה

ופשוט התאכזבתי מבחור אחד שלא רציני מי שיודע יודע :)

פורסם

היה מפגש נחמד. לי אישית הוא היה מפגש קצר מאוד. אסף, איך פיספסתי אותך? מצטער לא ראיתי אותך. ניר, מה קורה איתך? 2 צבעים כבר לא מספיק למפלצת? נדב, תטפל ברכב שלך, אין מתנות חינם!!!

להת' במפגש הבא,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

007 , מה נגמר?

דני

דני קבעתי ליום שני תור אצל המוסך המרכזי של מאזדה לניקוי מנוע וניקוי רדיאטור

תודה רבה ומצטער על הטירחה אתה בנאדם יקר ואני לא ישכח אותך ואת שלו כל החיים על העזרה

ביתיים כל היום אחרי מילןי מים האוטו לא התחמם אבך עדיין בשביל לנקות.

ד"א אבא שלי דיבר עם הבנאדם שעד עכשיו טיפל ורב איתו ואמר לו שהוא לא עוזר לו יותר ואנחנו לא מגיעים אליו יותר

ובקשר לכל השאר נהניתי לפגוש את כולם ולשבת על נרגילה

ונתתי לאסף את הנרגילה שלי ולפמפגש הבא תגיע נרגילה אחרת וטובה יותר אל תדאגו לא חסר לי

אחד המפגשים באמת המשפחתיים יותר

ממש נהניתי

יום טוב לכולם ואוהב את כולם

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

נדב נווו? הסאב דופק עכשיו יותר טוב?

אתה שואל אותי?

ראית למה הוא מסוגל

ושמת לב שאני לא מגביר אותו אפילו לחצי.

כמה שאני אוהב splראית שקשה לי להגביר אותו עד קצה גבול היכולת שלי, וכשאני עושה את זה הם דופקים כמו מטורפים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
הלך על הצד הירוק הפעם...הלכה עוד כנף ופנס.

אני גם לא הייתי נוכח אבל היתה תאונה קטנה צפונית לקניון. אין פגיעות משמעותיות.

הזדמנות פז לפחח את האוטו קומפלט :-)

ומה עם הטמבון ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

העלתי לכם תמונות שצילמתי לאתר .. תוריד, בצהריים אני יחזור אני יעלה שוב לאתר שתוכלו לראות את התמונות ישר מבלי להוריד..בנתיים מי שלא יכול להתאפק :

גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.

תהנו

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

א. אם ניר בסדר, חוץ מהשגעונות ז"א, הכל בסדר!

ב. זה כבר לא גרין מונסטר - זה colored monster וזה כבר מתחיל להשמע גזעני למי שמבין.

ג. יש לי פחח טוב אם אתה צריך - עשה את הטויוטה שלי ב2800 פחחות וצבע כולל ומי שזוכר עד כמה הטויוטה שלי היתה חבוטה ואכולה לפני הפחחות - מבין!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
העלתי לכם תמונות שצילמתי לאתר .. תוריד, בצהריים אני יחזור אני יעלה שוב לאתר שתוכלו לראות את התמונות ישר מבלי להוריד..בנתיים מי שלא יכול להתאפק :

גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.

תהנו

דבר רשאון תודה על הרבה תמונות שצילמתה. סיפרתה לי על כל המיפגש בעזרת תמונות. לא יכלתי להגיע כי אני בלי רכב עכשיו.

אני רואה שפיספסתי הרבה. היו הרבה מכוניות יפיפיות... לנצ'יה, פיאט טורבו, ו הגרמניות... (ספרדיות).

אבל של מי הפזו' 306 קופה היפיפיה צבע כסף? פשוט נירא חבל"ז.

פורסם

היה על הכיף כיופאק.

נוכחות גדולה ואחלה אוירה.

למי שדאג מה קרה למערכת לקראת הסוף אז לאחר סדרת בדיקות עלה שבית הפיוז הראשי נדפק (כן,יש מצב כזה) הוחלף וכעת הילדים הכסופים שלי שוב בועטים לשער.

כן ירבו ארועים כאלה.

אגב,מישהו יודע על אירוע קרוב של EMMA? או על תחרות כל שהיא מתוכננת?

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
היה על הכיף כיופאק.

נוכחות גדולה ואחלה אוירה.

למי שדאג מה קרה למערכת לקראת הסוף אז לאחר סדרת בדיקות עלה שבית הפיוז הראשי נדפק (כן,יש מצב כזה) הוחלף וכעת הילדים הכסופים שלי שוב בועטים לשער.

כן ירבו ארועים כאלה.

אגב,מישהו יודע על אירוע קרוב של EMMA? או על תחרות כל שהיא מתוכננת?

דודו

זה אתה עם האיביזה קופה?

• תוכן חדש...