Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב נכבה מה עושיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים הרכב שלי נכבה ברמזורים פעם ביום פעמיים ביום לפחות ביקרתי במוסך בדיקה ממוחשבת הראתה שכל החיישנים תקינים ואין בעיות מיוחדות אחרי סיבוב קצר ברכב והסתכלות מתחת למכסה המנוע הראתה שהכל תקין ואין שום סיבה לתוצאה. מיותר לציין שהרכב מטופל הוחלפו פילטר דלק פלגיים כבלי הצתה הרכב אינו מגמגם או מקרטע בזמן נסיעה או עמידה במקום הההההה מדובר על אופל אסטרה GSI התופעה חוזרת מספר ימים אחרי נסיעה של 30 דקות כשהרכב בטמפרטורת עבודה אני מגיע לרמזור וללא שום התראה הרכב נכבה מסובב שוב את המפתח והרכב מניע ללא בעיה וממשיכים בנסיעה מה עושים

פורסם

יש לאבחן האם מדובר בכשל מסויים במע' ההצתה או ההזרקה, או פשוט, ייצוב הסיבובים אינו פועל כראוי, ו/או ליכלוכים כאלה ואחרים כפי שפורסם כאן ודובר ונכתב רבות.

יש לגשת לאיש דיאגנוסטיקה מוכח. חיבור סקנר אינו מספיק, יש להבין את הנתונים, ופעמים רבות, אין מה לחפש בסקנר בכלל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לכתוב עם סימני פיסוק כדי שיהיה ניתן לקרוא את ההודעות שלך ולנסות להבין ואולי לענות לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אצלי היה כזה סיפור בסי5. בפעם הראשונה רדפנו אחרי התקלה שנה שלמה, ובכל ביקור במוסך לא נמצא שום חיישן תקול. אבל בסוף במזל נמצא תקול איזה חלק עם שם מוזר שקשור לסיבובי סרק. הוא היה תפוס בזמן הבדיקה הזו, מה שלא קרה בלפחות עשר בדיקות קודמות. עניין של מזל או חוסר מזל. אני אפילו לא יודע מכונאי טוב אמור לנחש איזה חלק גורם לתקלות כאלו.

פורסם

אצלי היה כזה סיפור בסי5. בפעם הראשונה רדפנו אחרי התקלה שנה שלמה, ובכל ביקור במוסך לא נמצא שום חיישן תקול. אבל בסוף במזל נמצא תקול איזה חלק עם שם מוזר שקשור לסיבובי סרק. הוא היה תפוס בזמן הבדיקה הזו, מה שלא קרה בלפחות עשר בדיקות קודמות. עניין של מזל או חוסר מזל. אני אפילו לא יודע מכונאי טוב אמור לנחש איזה חלק גורם לתקלות כאלו.

מנוע צעדים............?

פורסם

מנוע צעדיים היה אמור להדליק איזה שהיא מנורה משהו?

איפה ממוקם המנוע צעדים באופל

זה אמור לשבת מתחת לבית מצערת ולהתחבר אם שני צינורות וקום ? כי ליד הבית מצערת חוץ מחיישן מצב מצערת אין כלום

פורסם

אם האוט נכבה בזמן עמידה במקום ככל הניראה מדובר במנוע צעדים אשר מייצב את סיבובי הסרק של המנוע.

המנועה הזה אמור לשבת ליד פתח המצערת, המחוברת לסעפת היניקה הוא בעל מבנה סלילי כזה.

לפני החלפתו כדאי אולי לפרק אוטו ולנקות אוטו הייטב עם ספרי ניקוי קרבורטורים ובדרך בזמן שהמנוע עובד להשפריץ איתו לתוך פתח המצערת (צריך להוריד את צינור במגיעה מפילטר האויר) ובאוטו הזמן לתת גז ככה שהחומר ישאב פנימה וינקה את הפיח שמתאסף בתוך הסעפת. את מנוע הצעדים ניתן להוריד די בקלות ע"י פירוק שתי ברגים שמחזיקים אוטו. אצלי הייתה תופעה דומה ברנו מגאן אך אני החלפתי את מנוע הצעדים בחדש בנוסף לניקוי והבעיה נפתרה.

עדכן בתוצאות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...