Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה מכור לנסרים? יותר נכון מכור פיבר,מהשעה 3 בצהריים עד השעה 6 בערב עוד הצלחתי לתקתק היום זוג קורות לטוויטרים לפולו של החברה שלי,היא יותר מאוחר תפרסם את התמונות.

הנה תמונה לטעימה עד שהחברה שלי תפרסם את הבניות אצלה באוטו:

14102006(045).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מהצד השני של הפנל של הדלת, חותכים טבעת עץ בערך בצורה של הדלת(במקום החיבור) ודרכה ודרך הפנל של הדלת מבריגים ברגים לתוך הבסיס של הפוד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אחת הבניות היותר יפות שראיתי .

אני לא מתלהב מכל מיני ציורים ושטויות בבגז' (זה לא תורם כלום),

לעומת זאת ,

כאן רואים עבודה יפה (וגימור נקי ),ומיקום מצויין של הרכיבים.

ZZR

פורסם

האיטום שבוצע על הבגאז' גורם לבגאז' גם לא לרעוד?

למה בתאחלס האיטום בבגאז' משמש?

אצלי כל האחורה של האוטו רועד

מה יכול למנוע ממנו לא לרעוד?

ואם זה האיטום, אז באיזה איזור בבגאז' אני אמור לאטום?

ושמתי לב שלא הייתה אטימה בכל הבגאז' כלומר בחלק התחתון איפה שהגלגל ספאר. למה לא שמים על כל החלק התחתון? אמורים רק לחסות כל מיני "חורים" עם היריעות?

תודה על התשובות

ועבודה יפה.

פורסם

הבגאז' בד"כ בא עם חומר אטימה מינימלי עם היצרן,

כדי לחסוך ביריעות , או אם אתה רואה שהחומר שיש לך עומד להגמר , אפשר גם לא לכסות את החומר המסויים הזה

[אפור כסוף?] שיש בתא המטען.

כן , האיטום מונע מהבגאז' לרעוד

האיטום בבגאז' מתבצע ע"מ שהאנרגיה של הבאס לא תתערבב עם הרזוננס של הפח ברכב, בכך הבאס בא יותר ממוקד , ויותר חזק לכיוון התא נוסעים.

יש המון הסברים

אני לא אכנס לזה, תבצע חיפוש

אפילו אלוהים נכנס לפורום ודיבר על איטום.

שווה בדיקה!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...