Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהום אוויר קליאו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(פרסמתי את ההודעה הזו לפני שלושה ימים בשרשור הדביק אבל אף אחד לא התייחס. כנראה שלא ממש נכנסים אליו יותר. לכן אני פותח נושא חדש)

---

קליאו 96 ידנית, נכשלה היום בטסט על זיהום אוויר בעיקר. לאחר שקראתי את כל השרשור אשמח לקבל עצות לגבי הנתונים הספציפיים:

סיבובי סרק:

סל"ד - 763

CO - 0.88

סל"ד גבוה:

סל"ד מדוד - 2487

למבדה - 1.03

CO - 1.22

חום מנוע - 84

אני זוכר שגם בטסט הקודם, באוקטובר שעבר, הייתה בעיה דומה אבל אז עברתי איכשהו אחרי שריססו במוסך חומר כלשהו על המנוע ונסעתי מעט בסל"ד גבוה. אך כעת הבדיקה יותר מחמירה והנתונים יותר קיצוניים.

הרכב עבר כ 105K ק"מ עד היום. טיפול 10K אחרון לפני חודשיים/2000 ק"מ. בשנה האחרונה הוחלף אגזוז אחורי ונסתמו כמה חורים באמצעי.

אגב, כאשר אתם ממליצים לנסוע בסל"ד גבוהה לפני הבדיקה, עד כמה עצירה קצרה רגע לפני הטסט משפיעה (לתשלום אגרה וכו'?), מעט מסובך להגיע ישירות לתוך הבדיקה אחרי נסיעה ארוכה.

---

עדכון: בינתיים הייתי במוסך כלשהו שאמר שלדעתו התיקונים באגזוז לא נעשו בצורה הטובה ביותר וכדאי לשפר אותם, אבל בכל מקרה צריך להחליף ממיר. אשמח גם לקבל המלצה על בעל מקצוע שמתמחה בנושא באיזור פתח תקווה/כפר סבא.

תודה,

שגיא

פורסם

הנתונים קצת מוזרים.

מצד אחד עודף CO (מה שעלול להצביע על תערובת עשירה מדי)

ומצד שני למדה גבוה (מה שמצביע על תערובת עניה)

אולי ייתכנו מספר בעיות במקביל?

למשל חדירת אוויר לאגזוז (מה שמחרבש את הלמדה) + חיישן חמצן עייף (מה שגורם לתערובת עשירה)?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה זה E7J? מנוע- נפח 1400, בנזין, לא יודע עליו שום דבר מעבר לזה.

אגב, קיבלתי "אישור תנועה זמני" עד תחילת שבוע הבא ונראה שאני לא אספיק לסיים עד אז (בעיקר כי בינתיים אין לי מושג מה לעשות). הרשיון הקודם לעומת זאת מסתיים רק בססוף החודש, כך שמבחינה חוקית אני מניח שאני מסודר. אך האם לא יעשו בעיות במכון אם אגיע לאחר שפג תוקף האישור הזמני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...