Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ספויילר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מבין שמהאוטו הזה ביצויים טובים במיוחד אני כבר לא יקבל.

אני בקושי מצליח לממן את התיקונים שאני חייב לעשות על מנת שהאוטו בכלל יסע.

אז כנראה הפיתרון הטוב ביותר פשוט לא לנסוע מהר מ100.

תודה לכולם על העזרה.

וסליחה על ה"..." אני די חדש כאן.:oops:

פורסם

את התיקון הזה אתה חייב לעשות - כי מדובר בבעייה בטיחותית. אגב, זוג צמיגים יעלה פחות מספויילר לא-גנוב.

גש לפנצ'ריה בתור התחלה , ויפה שעה אחת לפני הגשם.

TREADWARE הוא מקדם השחיקה, ובחירה בצמיג צריכה להיות על פי הרצון. גבוה לאורך חיים , נמוך לשחיקה גבוהה עם אחיזה משופרת (בד"כ). 280 יהיה פשרה לא רעה, בהנחה שאתה לא חורך פניות.

גם עם מקדם של 400 (צמיגים ירוקים למיניהם) לא תאבד אחיזה בכל פנייה - אל דאגה. סתם יותר צווחות מהצמיגים אם תלחץ.

לגבי ה... - בדיוק בגלל היותך חדש קיבלת אזהרה ולא:loco: כמקובל.

דרך צלחה בכביש ובפורום.

פורסם

רגע, אז מבחינת הtradewear אני נמצא בתחום סביר.

אז מה הבעיה בצמיגים שלי עכשיו? שאני ידע לא לחזור על אותה טעות בקניה של הצמיגים החדשים.

פורסם

אז עלי להחליף רק את הצמיגים הקדמיים?

כי את האחרויים קניתי רק לא מזמן בפנצריה רגילה.

או גם בהדגם של האחוריים לא טוב ועלי להחליף גם אותם?

מה הוא מחיר סביר לצמיגים: max preformance ו ultra high preformance?

פורסם

MAX יספיקו לך ,די והותר.

לגבי מצב הצמיגים - גש לפנצ'ריה ושם יגידו לך.סביר להניח שהצמיגים החדשים תקינים. 200 ש"ח לצמיג אמורים להיות מחיר סביר.

פורסם
לך תחליף צמיגים למשהו נורמלי, אלה שציינת פשוט גרועים, באמת.

אח"כ - לוודא כיוונים (פרונט) בכל ארבעת הגלגלים.

אם אחרי כל זה לא הצלחת לראות שינוי יש שיטות לפתור את הבעיה שלך באופן אווירודינאמי אבל הן ממש לא המוצא הראשון.

הערה לכל מי שכתב על ספויילר מקורי - חבר'ס, זה הזמן לרדת מהאגדה האורבנית של שיפור האווירודינמיות באמצעות ספויילר או כנף מקוריים, רובם המוחלט נועד יותר לשיפור האווירודרמטיות.

מוטי

השאלה היא האם הדגם של הצמיגים האחוריים כולכך גרוע שצריך להחליף אותם למרות שהם חדשים.

פורסם
הערה לכל מי שכתב על ספויילר מקורי - חבר'ס, זה הזמן לרדת מהאגדה האורבנית של שיפור האווירודינמיות באמצעות ספויילר או כנף מקוריים, רובם המוחלט נועד יותר לשיפור האווירודרמטיות.

מוטי

התכוונתי בעניין הספויילר "מקורי-ייעודי", לספויילר שתוכנן לרכב כגון בגרסאות המסלול (טורינג-קאר וכיו"ב) ולכן מצאתי לנכון לציין בסוגריים שאני לא מדבר על ספויילר שמיועד ליופי (או אם תרצה פוזה, כפי שלא פעם מוצע ע"י חברות הרכב).

לצערי, בקריאה חוזרת, אני נוכח שניתן לפרש את דברי לפי איך שהצגתי אותם, גם באופן וההקשר שאתה הבנת :-(.

פורסם
טוב אני מבין שמהאוטו הזה ביצויים טובים במיוחד אני כבר לא יקבל.

אני בקושי מצליח לממן את התיקונים שאני חייב לעשות על מנת שהאוטו בכלל יסע.

אז כנראה הפיתרון הטוב ביותר פשוט לא לנסוע מהר מ100.

תודה לכולם על העזרה.

ההיגוי בעייתי מעל 100 קמ"ש, אתה בקושי מצליח לממן טיפולים ותיקונים ואתה עוד מחפש ביצועים וספויילרים?!?!?

אני במקומך הייתי רץ לפני הכל למוסך או למכון פרונט שירימו את הרכב ויבדקו טוב טוב את מערכת ההיגוי למציאת חופשים.

שלא תגמור בגדר הפרדה. גם ב-80 קמ"ש לגמור בגדר הפרדה זה לא כיף גדול במיוחד.

אל תשחק עם הבטיחות שלך ושל שאר הנוהגים על הכביש.

• תוכן חדש...