Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהמזגן דולק ואיוורור על 4, המזגן מסחרר אוויר אבל לא מקרר כמו שצריך.

בנסיעה לעומת זאת, יש שיפור גדול בעניין הקירור, אבל עדיין, לא כמו שאמור להיות.

מה יכולה להיות הבעיה, האם זה גז, מדחס,צנרת או משהו אחר??

מתן

(הרכב - אלמרה 1.8 03')

פורסם

דבר ראשון יש לחבר שעונים ולבדוק אם לא דלף גז.המלצה למזגניסט רפי לין.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שאתה במצב עמידה עם מזגן תבדוק שהוונטה עובדת אם לא זאת הבעיה שלך

אין מה שמקרר את הגז במערכת במצב עמידה ואילו בנסיעה הוא מתקרר

zx 1.8 coupe

פורסם

הוונטה עובדת. נראה לי שזה חוסר בגז

בכל מקרה אשמח לקבל המלצה למזגניסט מקצועי והוגן באיזור פרדס חנה - חדרה (רפי?)

מתן

עריכה:

שכחתי להוסיף: העניין עם הקירור בנסיעה הוא קישקוש. האוויר לא יכול להתקרר בנסיעה למצב של קור שמגיע ממזגן (לא נסעתי 200..אפילו לא הגעתי ל110), ובשביל הספורט ניסיתי גם להפעיל את החימום ואותו הסיפור בדיוק. בנסיעה יש חימום, בעמידה פחות.

פורסם

לגבי הוונטה, אמרתי שבעמידה המזגן זורק אוויר כאילו כפתור ה A/C כבוי, אוויר בטמפ' שבחוץ.

בנסיעה המצב משתפר קצת אבל עדיין טעון שיפור רציני. כנ"ל לגבי מצב חימום.

פורסם

עמידה כלומר המנוע עובד?

אני ממליץ על עמוס מזגנים מול קניון איילון.

איש אדיב ומומלץ, אמנם נסיעה קלה למרכז אבל שווה לדעתי.

מקסימום הרם טלפון לקבלת הצעת מחיר.

בברכה,

ק.

פורסם
רפי תודה רבה! אני אגש לשם ביום שישי.

לגבי הוונטה, אמרתי שבעמידה המזגן זורק אוויר כאילו כפתור ה A/C כבוי, אוויר בטמפ' שבחוץ.

בנסיעה המצב משתפר קצת אבל עדיין טעון שיפור רציני. כנ"ל לגבי מצב חימום.

ייתכן שאתה נמצא על מצב סירקולצייה חיצונית ולא פנימית ואז אתה מכניס את האוויר החם מבחוץ ולמזגן לוקח יותר זמן לקרר אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ייתכן שאתה נמצא על מצב סירקולצייה חיצונית ולא פנימית ואז אתה מכניס את האוויר החם מבחוץ ולמזגן לוקח יותר זמן לקרר אותו.

פנימית. חבר'ה, לא הייתי פונה אל הפורום אם הבעיה הייתה כזאת פשוטה. וכן, כשאמרתי עמידה התכוונתי למנוע עובד.

• תוכן חדש...