Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה בEMULE

BLUE-R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה מה זה שייך למה שהוא שאל....?

בכל מקרה, אם אתה לא יכול לכתוב בעברית בכלל, כלומר אין מעבר לשפה העברית, אין קשר לתוכינת עצמה, אם אתה מנסה לכתוב בעברית ויוצא ג'יבריש, אז נסה להעביר את כל האימיול לעברית, בהגדרות, קודם כל תתחיל בזה.

פורסם
צביקה מה זה שייך למה שהוא שאל....?

נסה להריץ חיפוש בעיברית בלי זה ותראה.

איזה מערכת הפעלה יש לך? איך העיברית בשאר היישומים? איזו גרסא של אימיול אתה מריץ?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כבר התחלנו עם אימיול אז יש לי גם שאלה. האימיול שלי מתקשרה להתחבר, הוא רושם לי כל הזמן כשאני מנסה להתחבר לשרתים LOWID, מה הבעיה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בעיה עם אימיול , נצ"לוש .

יש לי בעיה עם אי מיול , כשהוא פועל המחשב מקרטע בטירוף כלומר אם יש שיר שפועל ברקע השיר יקרטע בטירוף ואי אפשר יהיה לשמוע כלום ובלי קשר כל המחשב מקרטע בכל דבר שעושים .

למה ?

ים long time no

פורסם

איזה מחשב יש לך? איזה מעבד וכמה זיכרון? ושוב, איזו גרסא של אימיול אתה מריץ?

אימיול יכול להיות חזיר משאבים לא קטן מהמחשב, למרות שמחשב מודרני עם מספיק זיכרון לא ירגיש במיוחד באימיול סטנדרטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה ההגדרות של האמיול ?

יש הגדרה של תוצאות מקורות וכו' בקטגורית "חיבור".

אולי המחשב שלך לא מצליח להסתדר עם כ"כ הרבה תוצאות , תנסה להוריד מעט את הנתונים ובדוק תוצאות .

פורסם
איזה מחשב יש לך? איזה מעבד וכמה זיכרון? ושוב, איזו גרסא של אימיול אתה מריץ?

אימיול יכול להיות חזיר משאבים לא קטן מהמחשב, למרות שמחשב מודרני עם מספיק זיכרון לא ירגיש במיוחד באימיול סטנדרטי.

המחשב שלי בנזיר לא קטן , amd xp 3000+ 768 mb ddram HD 160gb

פעם הוא ממש לא היה עושה לי את הקטעים האלה פתאום הוא עושה את זה יותר מדיי גם בלי קשר לאימיול לפעמים , אני כבר אל ידוע מה לעשות אני פשוט חיי עם זה ככה .

ים long time no

• תוכן חדש...