Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקאפה שקניתי פירלים אנרג'י בני 3, קצת יבשים כבר.

אחד מאבד אויר וכבר נסעתי קצת על הג'נט. בקיצור הגיע הזמן לרביעיה חדשה.

הסט הקיים הוא H כשהקאפה צריכה על פי היצרן V.

המידה הדרושה 205/60/15V

טווח מחירים - לא רוצה להתפרע. סביבות 2000 ש"ח לרביעיה ?

העדפות - אחיזה טובה ברטוב ואיבוד הדרגתי ולא פתאומי מדי ברטוב. שקטים בשיוט 120-140 קמ"ש. לא זקוק לסופר ספורטיביים.

קראתי שרשורים קודמים והם מתיחסים לצמיגים יקרים מכפי כוונתי (לפי אתר השוואות הצמיגים הכי מתאים לי BF GOODRICH g-force sport אבל הם בטח כפליים במחיר אם בכלל יש להשיג בארץ)

באתר שרפי לינקק ראיתי יוקוהמה c-drive ב 520 ליחידה וגודייר HYDRAGRIP ב- 542 ש"ח ליחידה.

לא מעונין במישלין ודנלופ - גם יקרים מדי, וגם יש לי נסיון רע עם דנלופ היקרים ברטוב ומישלין אנרג'י רועשים.

אבקש המלצות והאם כדאי לחסוך ולשים רביעיה H במקום V ?

בס"ה אני לא מתכוון לנסוע 200 על אוטו בן 10 אבל היצרן אמר V.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אוקיי, קראתי עוד המלצות על היוקוהמה אז כנראה נלך עליהם.

ההפרש בין ה V ל H הוא 120 ש"ח לצמיג או 25%

להתפשר או לא ?

פורסם

אם קיים במידה שלך A539 ואתה רוצה אז תודיע אנחנו בנתיים 4 אנשים שרוצים לקנות את הצמיג הזה במרוכז אז אם אתה מעוניין להיות בקניה (מבררים בנתיים מחירים) תודיע בה"פ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הוא צמיג ביצועים אני מבין, בטח עולה כפול, לא ?

הקצבתי 2000 ש"ח לרביעיה וקיבלתי הצעה טובה 1800 ש"ח ליוקוהמה הרגיל (C-drive) ב - V.

הבעיה היחידה היא שת.י. 1106 כלומר מלפני חצי שנה. אם זה סביר לדעת חברי הפורום אני לוקח אותם מחר. אין לי זמן לחכות לתחילת הגשמים. האיש אמר שב V יש מעט ביקוש ולכן חצי שנה זה סביר.

דעתכם ?

פורסם
אחיזה ברטוב הכי טובה במחירים האלו הם של פאלקון ZE512גם על יבש הם בסדר גמור.

חיפוש קצרצר בפורום - אומר אחרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אריק,

1. אל תקנה צמיגים עם קוד מהירות נמוך מהגדרת היצרן, ללא קשר למהירות המעשית שאתה מגיע אליה.

2. בארץ, עקב גודל השוק, צמיגים בני חצי שנה יכולים אפילו להחשב כ"מציאה".

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

Good Year Hydragrip - לא ממליץ. יש לי אותם ב-185/60 R15 והם פשוט לא אוחזים ברטוב.

C-Drive - יש לי אותם ב-195/65 R15 מאחורה בפאסאט. הרכב הפסיק לזרוק תחת כל הזמן (כאשר ESP מכובה) ואוחז מצויין ביבש וברטוב.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...