Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מלאה למכירה

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כל החלקים במערכת שמורים מאוד, ולא עבדו בעומסים גבוהים ו/או פיקים חסרי היגיון. המערכת עם אפס מוחלט של תקלות, לאור התקנה מקצועית מאוד ורכיבים/חיווט מצויינים.

המערכת עדיין מותקנת ברכב, ולניתן להתרשם מאיכות הסאונד. המערכת בת 4 שנים בערך, קצת פחות.

נא לא להציא הצעות מגוחכות, חבל על הזמן של כולם:)

יש תמונות של כל הרכיבים, לעיונכם. אני רוצה למכור את כל הרכיבים ביחד (הכי כדאי גם לקונה). (אין הרבה תמונות כי יש פה הגבלת גודל)

אז ככה:

- יחידה מרכזית של פיוניר. מדובר ביחידה מסדרת פרימייר, הכוללת חיבורים משופרים (מוזהבים), מגבר חזק ואיכותי יותר, שליטה מפורטת יותר על הסאונד ועוד הרבה משחקים נהדרים שעושים את החיים מאוד נחמדים. כמובן כי היחידה קוראת MP3 ובעלת מקלט רדיו משופר ומדהים.

היחידה שמורה במצב חדש, וכוללת גם את השלט המקורי שהגיע איתה. (עובד מצוין). אחת היחידות היותר מוצלחות שניתן למצוא היום בשוק, מגיעה להספקים מטורפים לגמרי.

קניתי את היחידה ב2500 ש"ח

אני מבקש עליה 1000 ש"ח

- מגבר רד סאונד. אני לא ממש מבין בזה ולכן אין לי יותר מדי פרטים עליו. אני רק יודע שהוא העניק סאונד מצוין, נקי מאוד ועוצמתי מאוד.

המגבר עלה לי בזמנו משהו כמו 700-800 ש"ח

אני מבקש עליו 300 ש"ח.

- רמקולים אובליים 7X10- רמקוליים ענקיים של קנווד. סדרה מאוד נדירה ואיכותית, הכוללת קרוס אובר אימתני ואיכות סאונד מדהימה. אם רוצים לגרום למישהו סעיף שמיעה, זה הכלי המושלם לכך. רמקולים באמת מדהימים. הרמקולים נמצאים תחת ריפוד מקצועי שבוצע ע"י רפד , אשר נועד להגן עליהם מפני השמש ומפני נזקים אחרים. בכל מקרה, הרמקולים היו גם תחת וילון שמש אחורי שהיה קבוע בשמשה האחורית.

יש לי אותם כבר משהו כמו 5 שנים (עברו איתי מהמערכת הקודמת) ואני לא זוכר כמה הם עלו בזמנו.

אני דורש עליהם 500 ש"ח. (שווים הרבה יותר, הרבה הרבה יותר)

- סאב של פיוניר - סאב ענק של פיוניר. מסוגל להרעיד שכונה קטנה בת"א. ניתן לשליטה מדוייקת ע"י המערכת של פיוניר, וע"י כך להפיק ממנו ביצועים מצויינים ואיכותיים מאוד. משתלב נפלא במערכת הכללית.

אם אני לא טועה, עלה לי משהו כמו 900 ש"ח.

אני רוצה עליו 500 ש"ח, כי הוא באמת במצב מצוין.

זהו, אתם מוזמנים להציע הצעות למייל: [email protected].

אני מבקש שוב, נא לא להציע הצעות מגוחכות כי באמת מדובר במערכת איכותית מאוד.

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולנו:)

2.zip

• תוכן חדש...