Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט של Lightning Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית יש זוג כזה ברכב, זוג ממש לא רע, לי אישית יצא לשרוף את הטוויטרים בתוך שבוע (את שנייהם!) אבל זה בגלל העוצמה הגבוהה שנתתי להם (מגבר 400.4 עם פתיחה מלאה של ה GAIN)

בכל אופן , הקומפוננט עצמו ביחד נותן סאונד טוב מאוד איכותי גם בווליום גבוהה

אצלי הוא יושב על 400.4 ביציאה של 50 RMS כל אחד במצב שהמגבר פתוח יחסית עד ל 2\3 שזה הרבה! והם עדיין נותנים צליל טוב בלי ערבול של סאונד

כמה רוצים למכור לך אותם ? אני יגיד לך גם אם זה שווה או לא.

לי אישית ביצעו את ההתקנה באוטופרט ככה שגם גילו קצר מסויים בחיווט וכו' (היה שווה את ה 150 ש"ח להתקנה שלקחה להם 3 שעות! על מנת לגלות את הבעיה שלולא זה הייתי שורף רמקול אחד ב 100%)

בכל אופן רמקול שווה אבל תלוי במחיר שאתה נדרשת לשלם עליו.

פורסם

כמה פעמים כתבת את השטות הזאת עם GAIN פתוח 2/3 וכמה פעמים אמרתי לך והסברתי שזה לא אומר כלום.

לפחות אם אתה לא מבין תפסיק להגיד את השטות הזאת ואולי לגרום לאנשים לחשוב שיש דבר כזה GAIN פתוח 2/3.

ופעם אחרונה אני אסביר ואולי סוף סוף תפנים:

הGAIN קובע את רגישות המגבר לסיגנל שמתקבל מהרדיו דיסק.

בין אם הוא מכוון על מינימום או על מקסימום זה תלוי אך ורק בעוצמת הסיגנל של הרדיו דיסק. אם העוצמה של הסיגנל נמוכה אז הוא יכוון גבוה מכיוון שהוא צריך להיות רגיש יותר. אם עוצמת הסיגנל גבוהה אז הוא יכוון נמוך מכיוון שהוא צריך להיות רגיש פחות.

מהסיבה הזו שהGAIN מכוון ביחס לסיגנל מהרדיו דיסק, להגיד שהGAIN פתוח 2/3 לא אומר שום דבר, כי הכל תלוי בחוזק הסיגנל מהרדיו דיסק וכמו כן בטווח הרגישות של המגבר ששונה מחברה לחברה.

אם המגבר שלך יכול לספק 50WRMS הוא לא יספק יותר מזה אם תכוון את הGAIN ביחס גבוה מדי אתה פשוט תעוות את הסיגנל (תקטום את הקצוות שלו). אם תכוון אותו ביחס נמוך מדי הוא יכול לספק פחות אבל בשום שלב לא יותר מ50WRMS שכל סט קומפוננט נורמלי צריך להתמודד איתם ללא בעיה.

הסיבה ששרפת את הטוויטרים היא בגלל שאתה לא מבין מה זה GAIN וכיוונת אותו גבוה מדי דבר שהוביל לקטימת גלי הסינוס (CLIPPING - תבצע חיפוש בפורום) ויצירת גל ריבועי שאליו טוויטרים רגישים במיוחד.

אני מקווה שעכשיו זה ברור ושבאמת תקרא את ההסבר.

פורסם
כמה פעמים כתבת את השטות הזאת עם GAIN פתוח 2/3 וכמה פעמים אמרתי לך והסברתי שזה לא אומר כלום.

לפחות אם אתה לא מבין תפסיק להגיד את השטות הזאת ואולי לגרום לאנשים לחשוב שיש דבר כזה GAIN פתוח 2/3.

ופעם אחרונה אני אסביר ואולי סוף סוף תפנים:

הGAIN קובע את רגישות המגבר לסיגנל שמתקבל מהרדיו דיסק.

בין אם הוא מכוון על מינימום או על מקסימום זה תלוי אך ורק בעוצמת הסיגנל של הרדיו דיסק. אם העוצמה של הסיגנל נמוכה אז הוא יכוון גבוה מכיוון שהוא צריך להיות רגיש יותר. אם עוצמת הסיגנל גבוהה אז הוא יכוון נמוך מכיוון שהוא צריך להיות רגיש פחות.

מהסיבה הזו שהGAIN מכוון ביחס לסיגנל מהרדיו דיסק, להגיד שהGAIN פתוח 2/3 לא אומר שום דבר, כי הכל תלוי בחוזק הסיגנל מהרדיו דיסק וכמו כן בטווח הרגישות של המגבר ששונה מחברה לחברה.

אם המגבר שלך יכול לספק 50WRMS הוא לא יספק יותר מזה אם תכוון את הGAIN ביחס גבוה מדי אתה פשוט תעוות את הסיגנל (תקטום את הקצוות שלו). אם תכוון אותו ביחס נמוך מדי הוא יכול לספק פחות אבל בשום שלב לא יותר מ50WRMS שכל סט קומפוננט נורמלי צריך להתמודד איתם ללא בעיה.

הסיבה ששרפת את הטוויטרים היא בגלל שאתה לא מבין מה זה GAIN וכיוונת אותו גבוה מדי דבר שהוביל לקטימת גלי הסינוס (CLIPPING - תבצע חיפוש בפורום) ויצירת גל ריבועי שאליו טוויטרים רגישים במיוחד.

אני מקווה שעכשיו זה ברור ושבאמת תקרא את ההסבר.

לפחות תוסיף דעה אישית שלך לגבי הקומפוננט אם כבר כתבת כזאת מגילה

:lol::lol:

פורסם

אייל! אני לא אמרתי שהוא הוציא יותר מ 50 RMS וגם לא התכוונתי לכך ,

פשוט מה שרציתי להסביר בדבריי שהוא נוצל ע"י 50 RMS מלאים.

וכן אני יודע ששרפתי את הטווטרים בגלל העלאת הGAIN של המגבר, מאחר והמצב שהגעתי אליו הוא עיוות הצליל וגרמתי לכך שיצא יותר מידי זרם אל הטווטרים אשר לא יכלו להתמודד איתו.

בכל אופן אני מודע מה ה GAIN מבצע , וזה כמובן תלוי ביחס הסיגנל של ה HU שאני משתמש בו... אני משער שאתה צודק לגבי העניין שלא הייתי צריך בכלל להזכיר זאת מאחר ואין כל קשר , וההסבר שנתתי לא עוזר ובכלל מבלבל.

שורה תחתונה, רמקול שווה! :)

פורסם

איך בדיוק הצלחת לשרוף את הטויוטרים????????? צריך לשמוע ממש ממש גבוהה ברמה שאתה לא שומע מוזיקה מהרמקול אלה דיסטרושיין יותר מגיטרה חשמלית :lol:

ובקשר לסט - סט חמוד מאוד הוא מאוד מתאים למוזיקה אלקטרונית (יש לי כזה סט).

• תוכן חדש...