Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם מכונים שהיו משפרצים ספריי והיו אומרים שהחליפו את כול המנגנון של הדןןשה והיו לוקחים 2400 שקלים

תחשוב על זה!!

וכול מי שחושב שזה לא אמיתי אז הוא טועה בגדול כי אני אישית דיברתי עים אחד האחראים פה בפרום ששמו עמית

קצת פירגון למוסך שכן הצליח לעלות על הבעיה!!!

פורסם

במקרה כזה אולי עדיף לא לקחת כסף בכלל....

אבל בכל מקרה - צריך לדעת איפה להשפריץ , זה הכסף ולא תשלום על קצת ספריי כזה או אחר.

יובל.

פורסם
בקשתי ממנו שיספר לי קצת על התקלה והוא אמר שיש מנגנון לדוושת בלם שבמידה ויש תאונה הדוושה מיתקפלת כדיי לא לפגוע בנהג וכאשר יש בלימה חזקה או משהו כזה משהו מישתחרר שם ויש איזה וו שעושה את הרעש הנל בכול מיקרה לא המשכתי להתעניין מרוב שימחה!!

חבל שלא המשכת להתעניין, כי לפי הסיפור החלקי, מנגנון הדוושה לא תקין, ואולי באמת הפתרון הבטיחותי והמקצועי לכאורה של המוסך הראשון היה נכון יותר?

אתה הרי לא רוצה למצוא את עצמך באמצע בלימה חזקה, שובר את דוושת הבלם!

לדעתי הרעש ישוב, אבל בשביל 80ש"ח, זה לא ביג דיל..?

פורסם

תאמין לי שהתענינתי מספיק!!

השיטה ידועה במוסכים מורשים בחלקם להחליף הכול הרי זה הכסף הגדול!!

אפילו מנהל המוסך בקרית גת נידהם לשמוע שאמרו להחליף את כול מנגנון הדוושה!!

ודרך אגב הקיצוניות שלהגיד שהדוושה תיתפרק מהמקום זה לא אחרי!!

כי תופעה זאת אינה בטחותית לשאלתי במוסך המורשה

אני חושב שקצת הגזמתה

בכול מיקרה אני מרוצה ולמדתי המון מהסיפור והיה חשוב לי שאחרים ידעו

שלא יזיק קצת לעשות סקר ביין מוסכים ולא לקבל את הדבר מובן מאליו

ודרך אגב יש לי אחריות בעניין עים הרעשים יחזרו

ושלא יעבדו עליכם!!!

• תוכן חדש...