Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בלי רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאבד לי הרישיון, והזמנתי דרך המוקד הטלפוני רישיון חדש, האם בינתיים אני יכול לנהוג במכונית עם תעודת זהות? האם שוטר עוצר אותי הוא יכול לבדוק דרך המסוף אם יש לי רישיון?

כיעיקרון שמעתי שלמרות שבתאוריה צריך לנהוג עם רישיון יש אפשרות להציג את הרישיון תוך 24 שעות יש משהו בדבר?

תודה, עידן.

פורסם

אני יודע שבית שמש זה בערך פלנטה אחרת

אבל במבצעי אכיפה שיש כאן פעם-פעמיים בשבוע נותנים גם על זה דו"ח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תלוי בשוטר, השוטר יכול לרשום לך דו"ח, יכול לזמן אותך לתחנת המשטרה ויכול פשוט לבדוק במסוף.

אם זו אינה פעם ראשונה, הסיכוי לכנס גדל .(אין קשר לתורת המשחקים,סתם העצבים של השוטר:lol: ).

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

אי החזקת רשיון נהיגה 100 ש"ח קנס

נהגת ברכב הנ"ל, ולא נמצא איתך

רשיון הנהיגה, בניגוד לתקנה 9(א) לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן 100 ש"ח.

לפני שנתיים אתרע מזלי ואיבדתי את הרישיון. כמובן שלאחר ששלוש שנים אף אחד לא עצר אותי לבדיקת רשיונות, יומיים אחרי שאיבדתי אותו עצרו אותי לבדיקה ונתנו לי מתנה יפה.

פורסם

במקום זה

אתה פשוט הולך לתחנת המשטרה הקרובה אלייך

מבקש מהפקיד דף כזה

שנאבד לי תז+רישיון

אז הביאו לי דף זמני כזה של רישיון..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
אי החזקת רשיון נהיגה 100 ש"ח קנס

נהגת ברכב הנ"ל, ולא נמצא איתך

רשיון הנהיגה, בניגוד לתקנה 9(א) לתקנות התעבורה.

ל'

יש לך נסיון אה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...