Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !!

אני מעוניין לקנות רכב מסוג פ'גו 205 שנתון 95

והיום לקחנו אני והמוכר את הרכב לבדיקה ממוחשבת לפני קניה.

הבודק איתר שגיאה במספר מנוע, הוא אמר שמדובר בסיפרה אחת, האחרונה. רשמו שם בטעות 6 במקום 8. עכשיו השאלה היא מה ההשלכות של זה? ומה הטיפול בשגיאה הזאת? והאם זה עלול ליצור בעיות בגדול או שזה לא משהו קריטי?

פורסם

מעניין שרק היום התבררה העובדה. יכול להיות שהחלק העליון של הספרה האחרונה לא הוטבע כראוי במקור, כדאי לנקות את השטח היטב ולהסתכל אם זה אומנם כך.

בכל מקרה אם אני לא טועה את הרשיון מכינים היבואנים כך שזה כנראה טעות של פקידה. בכל מקרה במסמכים המקוריים של הרכב אצל היבואן יוכלו לראות ולאמת את הנתונים האמיתיים.

עדכן בהמשך

פורסם

כדאי לקנות רכב שהמסמכים שלו תקינים לחלוטין.

במקומך, הייתי מבקש מהמוכר לסדר את העניין ולחזור לאחר מכן. בינתיים, יש הרבה פז'ו 205 95 למכירה, לא הייתי מפסיק לחפש.

dirty old man

need love too

פורסם

לא יעזור לך לפנות ליבואן,יש להמציא הצהרה שלא החלפת מנוע ,לקבל אישור הטבעה עם מס' חדש,לנסוע למטביע מספרים מורשה להטביע ולשלם לו. לחזור ולאשר אותו במשרד הרישוי עמדה 1 לאחר מכן שוב לעמוד בתור בקופות.בקיצור בילבול מוח לא קטן.

עשה כמו שהציע לך yoelbe,שבעל האוט ישבור את הראש,ויחזור אלייך.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הוא לא ינסה לשבור את הראש, בדר"כ לא לוקחים רכבים כאלו לבדיקה, לפי דעתי הוא יחפש כזה קונה ויסגור את הסיפור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שאלה ...

בגדול למה הטעות הזאת גורמת האוטו עובר טסטים עובר טיפולים נוסע וואלה יש שם טעות אבל זה לא שזה מספר שילדה או משהו זה באמת עד כדי כך קריטי???

חוץ מזה למה להטביע ועניינים אי אפשר להחליף בתעודה עצמה למספר שרשום על המנוע לא נראה לי כול העסק של ההשקעה הזאת וכו סך הכול רכב ישן

פורסם

וואלה הבדיקה עלתה 350 ש"ח כולל מע"מ וזה יצא כמצופה מרכב ישן שעובר ידיים!

בגדול המנוע בסדר הקומפרסיה או איך שזה נקראה בסדר מצבר חדש עם אחריות.

יש הרבה בעיות קטנות כול מיני גרמושקוט למיניהם תושבת מנוע, בולם, אחורי

בגדול אאני מכיר תאוטו כי זה חבר ויצא לי לנסוע הוא שנה אצלו ולא עשה לו בעיות ולא ראה מוסכים חוץ מטיפולים הרי זה ברור שימצאו לי תקלות כי זה העבודה שלהם וועל זה אני משלם כסף אבל זה רכב ב 11 אלף שקל לא ב 100

הוא הוריד לי 2 מהמחירון וזה בערך מ שיצא לי על התיקונים הקטנים פלוס מינוס

אני לא צפיתי למשהו אחר מבדיקה ממוחשבת לפ'גו משנת 95

בגדול לדעתי לרכב כזה מספיק בדיקה של מכונאי לא ממוחשבת לא כלום שיבדוק תמנוע ואת השילדה

פורסם

אומנם לא העלית את כל טופס הבדיקה, אבל אתה מודע להשלכות של הדברים שציינת פה ? כי כולם דורשים טיפול וככל הנראה לא מדובר בכסת"ח של המכון.

בולם אחורי - מחליפים בזוגות, משמע 2 בולמים. לפחות 600 שקל במוסך, לפחות.

גרמושקות של מה ? אם מדובר בגרמושקה של ציריה- סביר להניח שהפעמון הולך להחזיר את נשמתו לבורא וזה דורש תיקון, לא ניתן להזניח זאת..

תושבת מנוע - אחת ? שתיים ? בדקת עלות ?

האוטו לא ראה מוסך במשך שנה כי כנראה שהחבר שלך דוגל בתאוריה - אם זה עדיין נוסע ולא מיילל, שימשיך לנסוע.

בכל מקרה, כמו שכבר אמרו לך, אם אתה רוצה לקנות את הרכב, תתן לחבר קודם כל לפתור את בעיית מספר המנוע.

פורסם

על תחפש צרות, גם עם הרכב עבר טסטים עם מספר שגוי עד היום זה לא אומר שהוא יעבור בשנה הבאה. וחבל סתם לטרטר את עצמך בגלל שטות כזו.

ועוד עצה ידידותית.

חפש רכב דומה עד 95 בגלל בדיקות הזיהום אויר ותחסוך לעצמך הרבה כאב ראש.

• תוכן חדש...