Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שזוכר אותי משרשורים קודמים יודע שיש לי קיקר אל5 ואינפיניטי 650 אר אמ אס, שאותם קניתי לפני חודש...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

בכל אופן עם כמה שחשבתי שאני עושה צעד ענק ובזה נגמרו ההוצאות...

רק נפתח לי התאבון :oops: והקיק בכלל לא מספיק לי וחשבתי כבר לשדרג.

השאלה שלי היא כזאת, מצאתי רוקפורד "1001בידי" משומש, שזה בסך הכל תוספת של 350 ב2 אום מהמגבר הקיים.

האם כדאי לי לקנות אותו או שכזאת קפיצה עוד פעם תתאפיין בחודשיים שלושה, להתקדם בצעדים קטנים יותר יקר מגדולים, אני הרי לא יימכור את המגבר הקודם שלי ויפסיד עליו כסף כשהוא בן חודש ועם אחריות לשנה..

להתקדם ל1000 בטענה שאולי 1000 ירצו אותי ולקפוץ על ה"מציאה" שמצאתי? או שאם ה600 אר אמ אס לא עשו לי את זה יותר מדי כבר עדיף לקנות 1500-2000 ולהרגיש שאני בקרקע בטוחה

מקווה שפגעתי בראש של מישהו שהיה במצב שלי שיוכל לתת לי ראייה נוספת

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

עולם האודיו לעולם לא יכול לתת מנוח ברגע שאתה אודיופיל.

רוקפורד 1000 RMS זה מגבר מאוד חזק שכמעט ואין סאב שהוא לא יצליח להזיז.

אבל צמד סאבים יהיה לו קשה במידה ומדובר על זוג של סולו או סאבים מהסוג הזה

אני חושב שאם התקציב אינו מאפשר לך כרגע לשדרג גם את הסאב וגם את המגבר תניח לסיפור

תנסה לשנות כיוונים לאזון שלך. ולסאונד טוב צריך להתרגל לשדרג כל חודש זה לא בעיה הייתי באותה סירה כמו שלך ואני נעצרתי כרגע עם L5 מבסוט ממנו.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני לא ניהנה ממנו, אולי הוא לא נפתח עדיין? בתקווה.. למרות שקשה לי להאמין

כל כך התלהבתי מקיקר :shock: זה בין המותגים הכי טובים שהיכרתי עד שחזרתי להתחבר לפורום:oops:

כנראה שכל כך התלהבתי וציפיתי שדמיינתי משהו לא אנושי חשבתי שיהיה לי לחצים באוזניים ממנו, ולא :) אין לחצים :) , במקום זה נשארתי עם תאווה לא מסופקת:cry:

ובגלל שמצאתי את הרוקפורד פאוור 1000 למכירה במצב משומש אמרתי לעצמי יאללא צעד הבא סאב מטורף

השאלה שלי אם זה משתלם לקנות 1000 כשאני כבר עומד על 650 ואם חודש אח"כ לא יהיה לי עוד פעם סיפור ואני יירצה 1500-2000 שכבר ייפתחו לי הרבה יותר דלתות

כל שדרוג זאת עקיצה כספית לא קלה , יותר מהקנייה זה למכור חלקים חדשים שלא יהיה להם שימוש אצלך יותר ואנילא רוצה לפתוח מחסן לכן לצמצם קפיצות .

פורסם

הלוואי והייתי יודע איזה תיבה לעשות לסאב הזה, קראתי את כל האלמנטים באתר, ניסיתי ללמוד איך מחשבים, לא הצלחתי אני יותר מדי בור בנושא:cry: מקום בבגאז לא חזר באוטו הזה ואני תקוע עם תיבה מצוקמקת ואטומה כשהמגבר שלי מכוון על פחות מחצי עוצמה והסאב כבר מחרחר ומתפחלץ

פורסם

יש לי סאב כמו שלך רק 10 אינץ שמוגבר ע''י מגבר 1000 RMS ושלי יותר קטן וומכוון על רבע גיין ושב אצלי באוטו וישר לאורטופד זה לא הבעיה בסאב או במגבר זה בעייה בתכנון לא נכון

פנה אלי לעזרה בפרטי אשמח לעזור לך לתכנן תיבה שתחזיר לך את החיוך.

פורסם

ככה אצלי זה נראה...

מבחינת חיווט הכל איכותי וקמצועי, התיבה .. בספק:

DSC00575.JPG

פורסם

התיבה שלך נראית מאוד קטנה....

תנסה לעבור לתיבה יותר גדולה

עריכה:

ראיתי באתר של קיקר את התיבה של הסאב הזה והיא בהחלט יותר גדולה

כנס לשם וקח את המידות לתיבה טובה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן , הציור לא מטעה, היא באמת נורא קטנה ובנוסף אטומה (לא שזה רע אבל אומרים שזה מנצל פחות כוח)

ככה שאני באמת מבולבל מה חלש, הסאב עצמו שלא מספיק בשבילי או התיבה שלו...

פורסם

פשוט תחליף תיבה, תיפגש עם מישהו שיש לו סאב דומה בתיבה יותר גדולה ותשמע איך הסאב אצלו

ותהיה בטוח שעכשיו אתה לא מנצל את הכל, יכול להיות ש- 600 לא יספיקו לך, אבל אתה עדיין לא שונע את כל מה שיש לסאב להציע

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ארז אני חושב שרק התיבה היא הבעיה אצלך.

אם אתה מחפש סאב מדוייק תעשה תיבה אטומה חזק יותר תעשה פתוחה אבל לפי הנתונים של הסאב .

בדקתי לך ולתיבה אוטומה אתה צריך לפחות 75 ליטר תחשב כמה זה יוצא לך בס''מ

פורסם
ארז אני חושב שרק התיבה היא הבעיה אצלך.

אם אתה מחפש סאב מדוייק תעשה תיבה אטומה חזק יותר תעשה פתוחה אבל לפי הנתונים של הסאב .

בדקתי לך ולתיבה אוטומה אתה צריך לפחות 75 ליטר תחשב כמה זה יוצא לך בס''מ

ממש תודה

:)

השאלה היא איך מעצבים את ה75 ליטר האלה?הבנתי שיש הרבה סוגים.

זה משפיע או שבאטומה משנה רק החלל?

ד"א אתה חושב שיש מצב שהתיבה שלי 75? או שאני חי בסרט :)

וכדי להיות בטוח... בדקת על s12L5?

דגם 2006?

סליחה על מבול השאלות.. פשוט שמת בי תקווה:oops:

פורסם

75 ליטר זה לא מעט. יכול להיות שזה מה שצריך אני לא יודע, סיכוי סביר.

בסוף, מדובר על סאב לא פראייר כמו שאומרים. וזה אמור לספק כל אחד (כל אדם שפוי...אולי אתה לא כזה :-D )

התיבה שלך היא ככל הנראה חצי ממה שאתה צריך. לכן אני בטוח שהתיבה היא הבעיה שלך.

אני פעם החלפתי 3 תיבות לסאב עד שקיבלתי את הסאונד שרציתי - אל תתייאש!

בקשר למעבר ל 1000. רק אחרי שתמצה את עניין התיבות והכיוונים. זה לא מעט 1000 RMS. לדעתי אין צורך בכך (אמר מי שיש לו RFR 1000 RMS על מגבר שנותן 1200 ....:-D.והאמת שדי נמאס לי מזה. ווליום 0 לסאב במכשיר ועדיין האוטו מתפרק... ).

בהצלחה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני בטוח נכנסתי לאתר ובדקתי את זה איפה שבדקתי איפה לעשות לשלי תיבה ואם לי יצא סאונד מצוין אז לך צריך לצאת בדיוק אותו דבר. אני מאמין שמי שיצר את הסאב יודע הכי טוב כמה נפח המוצר שלו צריך

• תוכן חדש...